photohall hűségkártya,ingyen,regisztráció után!
http://photohall.hu/photo_hall_klub/photo_hall_hu
segkartya
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 284 / 393 oldal |
A photohall holnapi akciójában, a régebbi regisztrált felhasználók is részt vehetnek?
pontosabban 30 

Az egyetlen problémám, hogy már megint nem működik a 300 ingyen képes banner 

Szerintem nem is rossz reklám,nekem nagyon tetszenek a képek.Ha megküldiok a törzsvásárlói kártyát az még -10%-ot jelent. Lehet,hogy ezentúl is hozzájuk megyek.Igaz holnap már átvehetem a dm-es képeket is,majd utána meglátjuk az ár és minőség függvényében.
Krysz:
Igen, pontosan ez a lényege. Ez egy beetetés és hatalmas reklám nekik.
Igen, pontosan ez a lényege. Ez egy beetetés és hatalmas reklám nekik.
De ez hogy éri meg a photo hollnak? Vagy így kedvet kapnak az emberek, és az akció után mennek és a többit is kinyomtatják?
Igen,azt tudom,de majd a "puding próbájánál" kiderül,hogy bírja e a rohamot?!
" alt="
">
" alt="
">Állítólag nagyobb kapacítású lesz!
photohall: hiszem,ha látom,hogy elérhető lesz a szerver,remélem sikerül,legalább 30 db-ot föltennem? múltkor is kb. csak a felét sikerült,mert utána nem tudtam elérni az oldalt! 

holnap megint photo hall akció! újra 30 képet dolgoznak ki ingyen, és azt igérik, megnövelik a kapacitás, így senki sem fog lemaradni.
És kötelező igénybevenni és kifizetni a félpanziót...
eurorest!!!
Hmm
14 éjszaka ok!
Ingyen???
3200.-ft kiutalási költség!!
Akkor ne mondják hogy "ingyen"
Hmm
14 éjszaka ok!
Ingyen???
3200.-ft kiutalási költség!!
Akkor ne mondják hogy "ingyen"

http://www.eurorest.net/index.php?id=02&lng=hu
Most hívtam a veszprémi Photo hall üzletet,nem kellett semmi megrendelésszámot mondanom,mert mondta a hölgy hogy biztosan mind megérkezett tegnap,mert ma már nem kaptak újakat. Csak azt felejtettem el kérdezni melyik nap meddig vannak nyitva.
Köszi az infót.
Sziasztok!
Tegnap hoztam el a dmből 100 db ingyen fotót. Nagyon jók lettek
Ma még 20at feltöltöttem. Mikor kiadták, semmi gond sem volt, pedig ua. dmben, ua. névre volt mind.
Kösziiiiii!
Tegnap hoztam el a dmből 100 db ingyen fotót. Nagyon jók lettek
Ma még 20at feltöltöttem. Mikor kiadták, semmi gond sem volt, pedig ua. dmben, ua. névre volt mind.
Kösziiiiii!Azt az 5 jegyű kódot kérték, amit a visszaigazolt e-mailben kaptál, a regisztráció után.Igaz én nem tudtam, mert nem irogattam fel, de névszerint is megkeresik.
Köszi. Akkor megejtek egy telefont a boltnak. Kértek valami papírt vagy csak montad a neveket és kiadták?
Smile
Nem néztem meg az összes regisztrációhoz tartozó e-mail címet, hogy jött-e értesítés, a saját e-mail címemre nem jött semmi.Ma kaptam egy e-mailt tőlük, hogy pénteken megismétlik az akciót, de semmi több.
Felhívtam őket tegnap, és mondták, hogy rengeteg kép érkezett, menjek be nézzem meg, hogy elkészültek-e.
Sikerült az összes, igaz volt egy pár amit 2-3 példányban is megcsináltak, meg volt olyan is ami nem volt közte.
Nem néztem meg az összes regisztrációhoz tartozó e-mail címet, hogy jött-e értesítés, a saját e-mail címemre nem jött semmi.Ma kaptam egy e-mailt tőlük, hogy pénteken megismétlik az akciót, de semmi több.
Felhívtam őket tegnap, és mondták, hogy rengeteg kép érkezett, menjek be nézzem meg, hogy elkészültek-e.
Sikerült az összes, igaz volt egy pár amit 2-3 példányban is megcsináltak, meg volt olyan is ami nem volt közte.