Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 285 / 9337 oldal |
5 munkanapon belül értesítenek a sorsolástól számítva, ami 13-án volt, tehát még a holnapi nap is belefér, de lehet egyszerre értesítik az elmúlt heti nyerteseket ma, vagy holnap és akkor totál időben vannak mindenkinél.
Aldi játékon 12-én nyertem, szerepelek a nyerteslistán, de hivatalos értesítést még nem kaptam. Ilyenkor mi van?
Köszönöm szépen, ettől félek én is,de csak néhány darab van belőle meg
Lehet ezt el kell engednem .
Köszönöm szépen hogy válaszoltál
Lehet ezt el kell engednem .
Köszönöm szépen hogy válaszoltál
Elvileg nem szükséges hozzá a szelvény, de én nem dobtam el őket, mert volt már ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatom a Szerencsejáték Zrt-vel kapcsolatban.
Szép napot mindenkinek
Érdeklődni szeretnék,ki hogyan értelmezi a szerencsejáték Zrt lakás nyereményjáték leírását.A játékos kártya mellett a feladott pontot érő szelvények megléte is szükséges egy esetleges nyeremény átvételére?
Köszönöm ha válaszolsz .
Érdeklődni szeretnék,ki hogyan értelmezi a szerencsejáték Zrt lakás nyereményjáték leírását.A játékos kártya mellett a feladott pontot érő szelvények megléte is szükséges egy esetleges nyeremény átvételére?
Köszönöm ha válaszolsz .
15-i nyertes lennék ,talán holnap értesítenek ! ?
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">jojó!
Aldi 29-én sorsolt és 31-én értesített.
Aldi 29-én sorsolt és 31-én értesített.
Művészellátó boltokban szokott lenni, de emagon is láttam már.
Tudtok olyan helyet, ahol kapható színes alufólia?
Aki nyert az Aldival,sorsolás után mikor értesítették ?
Sportszelet nyerteseknél mi ez a sok beazonosítatlan ember? Vagy ők nem vállalták a nyilvánosságot?
Sziasztok!
A Bombis játékra a felhívás tárgytalan.
A Bombis játékra a felhívás tárgytalan.
Sziasztok!
Bombi játékhoz szeretnék egy 5fős csapatot. Ehhez fejenként 30 db Bombit szükséges vásárollni (ma 179 Ft-ért vettem darabját). Az 500.000 Ft nyereményből mindenki 100.000 Ft-tal gazdagodna, amennyiben nekünk kedvez a szerencse. Április végéig kellene összegyűjteni a 30 db Bombit számítva azzal, hogy egymásnak is postáznunk kell és be is kell küldeni. A beküldést vállalnám én. Akit érdekel, várom szívesen a csapatunkba! (4 főt keresek+én).
Szép hétvégét!
Bombi játékhoz szeretnék egy 5fős csapatot. Ehhez fejenként 30 db Bombit szükséges vásárollni (ma 179 Ft-ért vettem darabját). Az 500.000 Ft nyereményből mindenki 100.000 Ft-tal gazdagodna, amennyiben nekünk kedvez a szerencse. Április végéig kellene összegyűjteni a 30 db Bombit számítva azzal, hogy egymásnak is postáznunk kell és be is kell küldeni. A beküldést vállalnám én. Akit érdekel, várom szívesen a csapatunkba! (4 főt keresek+én).
Szép hétvégét!
Nika01 én is nyertem az EverydayMe ingyenes Screvo játékon ajándékcsomagot 🙂 A játék utolsó napján 2 órával a vége előtt. Előtte sosem nyertem ponton kívül mást!
*
Az a 40+ félreérthető. Azt jelenti nálam, hogy az értékük több, mint 40eFt/db
A "több" pedig mindössze 3.
Az a 40+ félreérthető. Azt jelenti nálam, hogy az értékük több, mint 40eFt/db
A "több" pedig mindössze 3.
Sziasztok!
Sikerült ma akciós áron sok Bombit vennem, ezért szeretnék csatlakozni egy csapathoz. Akit érdekel, írjon és beszállok tagnak.
Sikerült ma akciós áron sok Bombit vennem, ezért szeretnék csatlakozni egy csapathoz. Akit érdekel, írjon és beszállok tagnak.
Nekem is több tárgyi nyereményem (40+) van a SCREVO-tól.
Igen, de főleg blokkos játékkal nyertem. Ingyenessel azért jóval nehezebb nyerni.
Én szeretem a Screvot, de lehetne több blokkos játék, és persze ne csak olyan, hogy vegyél egy terméket, hanem kicsit bonyolultabbak.
Én szeretem a Screvot, de lehetne több blokkos játék, és persze ne csak olyan, hogy vegyél egy terméket, hanem kicsit bonyolultabbak.
Hát akkor ezek szerint nem véletlen az a firka, vagy aláírás vagy mi. Jobb lett volna nélküle. Nekem L-est küldtek, azt is kértem, de így nem annyira tetszik.
Igen, többször is nyertem a Screvon 🙂