Kinek mi a tapasztalata az új CBA játékkal kapcsolatban? Persze a kérdésem csak azoknak szól akik játszanak vele.
Sajnos én semmi jót nem tudok róla elmondani. Ma voltam vásárolni, vettem is nyereményes terméket, de sajnos többre nem jutottam. Hiába kértem a CBA-s brítékot, de még gyüjtő doboz sincs kirakva. Arról nem is beszélve, hogy a kérdésemre csak azt tudták mondani, ők nem tudnak semmiről. Kértem őket , olvassák el a falra kifüggesztett játékkiírást. Igéretet kaptam, hogy holnapra megkérdezik.
Kíváncsi leszek mit alkotnak.
A Skanzenhez beküldtem a választ Január 10-én ma választ kaptam:Koszonjük a megfejteset, melyet regisztraltunk. A nyerteseket
e-mailen ertesitjük es 2004. december 15-en feltesszük őket a honlapra, a
Skanzen hirekbe.
Valaki idő zavarban van?!
Nem erről van most szó! Kértem valakit, hogy írjon nekem e-mailt, mert szerettem volna kérdezni tőle. Hát a mai napig semmi...
Mindegy, most már nem fogok próbálkozni így.
telko én tényleg nem kaptam meg az emailod, lehet, hogy tele van a postám?

telko,
én is írtam neked az előbb.

Telko!
Ne bántódj meg!
A hihetetlen család vonalkódokat én is gyűjtöm, de olyan programmal jöttem fel (Opera) az internetre, hogy nem jön ki az üzenetküldő ablak, ha rákattintok a nevedre. Gondoltam, hogy már lecsapott valaki a vonalkódjaidra, és azért nem szórakoztam az Explorerrel visszajönni.
Vagy nem erről van szó?
Nem lehet, hogy csak a hétvége miatt nem válaszolnak

....
Kezd széthullni a web? Hiába írok bárkinek nem válaszol senki.
Pedig senkit nem bántottam. Hát ezek után meggondolom, hogy fogok-e idejárni.
Azért köszönöm az eddig jókat mindenkinek.
Ma voltam a szegedi Coraban is, metroban is, de akciós cimkés, kérdőives Calvoval nem találkozatm.

Kontakt...Ott közvetlenül is tudsz írni, vagy rámész a beiersdorfra és ott ezt találod:
Kapcsolat
Beiersdorf Kft | 1126 Budapest, Tartsay V. u.3. | Hungary
Központi telefonszám: 06-1-457-39-00
Email: contact@budapest.beiersdorf.com
Ott van az email mellett hogy írj nekik üzenetet !Kontaktnál!
Lehet hogy én vagyok vaksi, de a NIVEA oldalán összesen egy német központi e-mail cimet sikerült találnom. Szvsz elvárható lenne egy ilyen kaliberű cégtől, hogy az adott országban fenntartson egy információs vonalat.
én a pick májasban legutóbb rengeteg szőrszálat találtam! nem sok kellett, hogy hányjak...

Poszti,
mi 4 csomag Stollwerck szaloncukrot vettünk, mindben volt szelvény, de egyik sem volt zselés.
Én a pick virslit szoktam venni. Van zöld, barna és kék csomagolású. A zöld sajtos, a másik kettőt nem tudom. Ezek finomak.
Biztos igazad van! Én régebben váltig állítottam, hogy ami Pick az csak finom lehet, aztán azóta belenyúltam egy pár olyan termékükbe, ami borzasztó volt

De azért, amint írtam, nem minden rossz, sőt! A száraz felvágottak nagyon finomak.
Párizsijük is van több féle.
Van/volt köztük jófajta is.
Ezeket az újfajta virsliket viszont nem kóstoltam, csak a fél kilós összecsomagoltat, szóval az lehet, hogy ehető kategóriába tartozik.
Hát Pickről nekem csak annyi jut eszembe, hogy ha néha neadjisten veszek, akkor csak szeletelt szalámikat. A virslijük és a párizsijuk szerintem borzalmas

. Egyszer voltam egy Sonda Ipsos(?) beszélgetésen és párizsikat mutogattak. Na a Pick messze a legrosszabb volt mind között.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások