Végre!!!!
3 hét után a 66. kóddal megvan a 3. nyereményünk, egy koktélszett!!
Tehát: 63:3.
Engem sem hívtak a nyeremény miatt. Lehet, hogy rájuk kellene kérdeznünk.
Anikó!!
11-én nyertem és tegnap hívtak hogy szombaton jön a futár !
Akinek telefonáltak a Pall Mallosok, mennyi idővel a nyerés után hívták?
Én 19-én nyertem egy USB-s kulcstartót, de még a kutya se keresett.

Köszönöm a kódokat, írtam választ, de nem ment át. Már csak a tel.szám hiányzik, ahová be kell küldeni, írd meg légyszi , mert elkavartam a levelet valahová.
cirmus22!
Irtam neked!

Ha már nagyon unod, hogy nem nyersz a Pall Mall-lel, 2 kódot szeretnék a garantált ajándékhoz valakitől.
Most nem dobja el senki az üres dobozokat!
Postán jött:
a Pall Mall-tól a garantált hátizsák /válltáska/
narancssárga-sötétkék szinü
Végre valami, ha már nyerni nem sikerül!!
16:0 a pallMallnek

26-2
Jól áll a Pall Mall
Engem még nem értesítettek nyereményről, csak a kiírást.
Szerintetek mikor várható?
csoda!!!!!!!!!
"Jó hírünk van: nyertél. Tiéd a csütörtöki ajándék, egy flaska-szett, ami bárhol, bármikor jó szolgálatot tehet, bármire is isztok. "
el sem hiszem komolyan
Sziasztok!
Tegnap hívtak a Pall Mall nyereményájátékkal kapcsolatosan.
Ugyan is nyertem egy szemüveget.
Adategyeztetés után, a hölgy azt mondta, hogy Szombaton kézbesitik a nyereményemet.
"Sajnos nem nyertél,de ne csüggedj, hiszen esélyes van még a heti nyereményre! " Én már nem csüggedek,számomra reménytelen ez a mostani játék,már sok:0 a Pall Mall javára.
Paint,
Mint ahogy írtam, nem egyszerre küldted, hanem összesen 4 olyan volt, amire hibaüzenetet kaptam a pall malltól. Most már megoldódott, mindenkinek jó éjt és sok nyereményt holnaptól is.

Jó éjt holnap leszek legközelebb.
Írtam galadiátor neked. A kódokat egyszer lehet felhasználni, csak kipróbáltam hátha el van nyomva mert már olyan is volt. Küldtem négy újat. Nem tom mi lehet egyszerrre négyet csak nem írok félre.
Paint,
Ezt most már tényleg nem értem, ezeket ismételten be lehet küldeni? Írok neked e-mailt is az sms után, biztos megoldható a probléma.
Rengeteg, nem is számolom: 0
Ez nem az én játékom:-(
Az első négy amit emailben küldtem az jó volt?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások