Sziasztok!
Nyert már valaki ingyenes screvo játékon és nem csak screvo pontot?

" alt="

">
robbe77 igen itt is firka van rajta. Nektek is XL es ment? Még jó hogy írtak hogy írnak a méret egyeztetés miatt. Esetleg valakinek nem küldtek M vagy L méretben és cserélné XL re?
Dreher :
Kint vannnak a napi nyertesek, osszesen 12.
Szerintetek elfelejtettek napi kettot sorolni, vagy még nem teljes a lista?
Jsz:
Szervező a Játék időtartama alatt minden játéknap (az első játéknap: 2024. február 1.; az utolsó játéknap: 2024. március 31.) vonatkozásában az adott játéknaphoz tartozó Játékhetet követő hét keddi napján (az első sorsolási nap: 2024. február 13.; az utolsó sorsolási nap: 2024. április 2.) 10 óra 00 perckor az adott játéknapon beérkezett összes érvényes Pályázat közül a Lebonyolító által felállított háromtagú sorsoló bizottság jelenlétében, a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással 2 (kettő) darab napi nyertes Játékost sorsol ki (a Játék teljes időtartama alatt összesen 60 (hatvan) darab nyertes Játékost). A sorsolás helyszíne a Lebonyolító székhelye.
Igen, nekem is össze van fitkálva a pulcsi kenguru zsebe
Kati57 jojo javaslatára megkérdezem a többieket, legyünk e 6an ha akarsz csatlakozni hozzánk.
Csibo69-el megvagyunk öten. Írtam a részleteket. 😉
(Ecofamilybe olcsóbb a bombi) Hajrá. 🥇🏆 👍🍀
Sziasztok!
Keres még valaki csapattagot a Bombi játékhoz?
Írsz egy emailt, és továbbitom a többieknek. Meg megírom mit, hogy.
Szia Paintuci. Én jelentkezel játékosnak ha még nem találtatik😊
Még egy főt keresünk a bombi csapatba így 5en lennénk. 60 pontot kellene összegyűjtened. Garancia nincs, referencia van tavaly nyertünk.
Kedves tavalyi bombi csapatunk? Nem akartok idén is? Végülis tavaly nyertünk. 😉 Írtam privátban.
robbe77 én holnap megyek átvenni írok hogy nekem is ilyen e
Nyert valaki a Ballantines-szal pulóvert innen? Neki is össze van firkálva a kenguruzsebe?
Oké, nem vagyok egy mai gyerek és ez lehetne dizájn is, vagy aláírás, de a képen ilyen nem volt és most bizonytalan vagyok, hogy ez most mi is akar lenni.
Sziasztok! A Kinder blokkot nektek se engedi a rendszer tegnap óta feltölteni??
Vágási Feri
Én sem kaptam visszaigazolást orbitéktól...
Szívesen

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások