Sziasztok!
Ez a hét úgy látszik nem megy.Ma is van pár amire nem tudok rájönni.
1.Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is
2.Tengervíz hatására mészkőből és mésziszapból keletkező fehér kőzetek
3.Mi a caterpillar szó magyar jelentése
4.Sport eseményekre az esélyeknek megfelelően oddsot ajánló személy, vagy szervezet neve
5.Szalacsi Sándor, Polgár Jenő, Ördögűző Ferike, Kiszel Tünde, Szintiboy, Anettka, Uhrin Benedek.. mind sztár, de milyen sztár
6.motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 286 / 609 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
akkor nem küldok dorati küldte
Köszi a segítséget dorati!
Sziasztok! Segítséget kérek egy pár kérdésben:
- Ez az 1908-ban alapított sportszergyártó vállalat méltán viseli..............nevet
- Lehet papírra vetni. lehet vizsgálni nagyítőval. 3000 éve ott van a templomokban.
- Ma már a legtöbb neten is szól. Ez a feladvány nem olyan kemény dió, hiszen a megfejtés a
- Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindenesetre ömlik ránk.
- Bussiness magyarul. Köszönöm szépen
- Ez az 1908-ban alapított sportszergyártó vállalat méltán viseli..............nevet
- Lehet papírra vetni. lehet vizsgálni nagyítőval. 3000 éve ott van a templomokban.
- Ma már a legtöbb neten is szól. Ez a feladvány nem olyan kemény dió, hiszen a megfejtés a
- Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindenesetre ömlik ránk.
- Bussiness magyarul. Köszönöm szépen
aled ezek azért nem olyan nehéz kerdédek, de küldök pár válszt
aled ment
dorati tudsz még nekem segíteni nagyon megköszönném
Tengervíz hatására mészkőből és mésziszapból keletkező fehér kőzetek.
Zágráb, Pula, Split, ezek mind
Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
Szalacsi Sándor, Polgár Jenő, Ördögűző Ferike, Kiszel Tünde, Szintiboy, Anettka, Uhrin Benedek.. mind sztár, de milyen sztár ???
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja
Tengervíz hatására mészkőből és mésziszapból keletkező fehér kőzetek.
Zágráb, Pula, Split, ezek mind
Szeretjük, nem szeretjük, néha jópofa, vicces. Mindesetre ömlik ránk. Létezik tv-, sajtó, rádió- és internetes ... is.
Szalacsi Sándor, Polgár Jenő, Ördögűző Ferike, Kiszel Tünde, Szintiboy, Anettka, Uhrin Benedek.. mind sztár, de milyen sztár ???
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja
Morticica küldtem választ
Shiny Gold küldtem választ
Köszi a segítséget!
sziasztok!
Kettőre nem tudok rájönni: szalacsi, uhrin, anettka milyen sztár és a lehetpapírra vetni,vizsgálni nygítóval....
köszönöm!
Kettőre nem tudok rájönni: szalacsi, uhrin, anettka milyen sztár és a lehetpapírra vetni,vizsgálni nygítóval....
köszönöm!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem ezekben?
-Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
-Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
Tudna valaki segíteni nekem ezekben?
-Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
-Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
areir
ment mindegyik válasz
ment mindegyik válasz
dorati köszönöm
Szia Gabi65!
Nyíltszív ma nincs, ha visszanéznéd a mai fórumot látnád a jelzését,hogy nam lesz.
Nyíltszív ma nincs, ha visszanéznéd a mai fórumot látnád a jelzését,hogy nam lesz.
Szia dorati! köszi, de már végeztem a mai képpel :-)
Szia kovex!
én is az imént értem haza.
Segíthetek valamit?
én is az imént értem haza.
Segíthetek valamit?
Sziasztok! Nyíltszív, itt vagy valahol?
aled! küldtem a választ
Areir ment megfejtés 2 db.