Ráadásul bezárták a saját vágóhídjukat, ahol az ellenörzött körülmények között hizlalt minőségi környékbeli állatokat vágták.
Isten tudja, honnan hozzák az olcsó húst a termékeikhez.
Anda!
A játék kezdetén még a nagy rúd párizsin is volt én akkor kezdtem gyűjteni, már kb. egy éve nincs rajta
Nyert már valaki a Kronikanova játékkal? Mennyi idő múlva küldik a nyereményt?
Ha már a honlapot említette queene, az új lap tényleg jobb mint a régi, de a számok felkerülésének sebessége Teknőc Ernőével vetekszik!
Arról nem is szólva, hogy tele vannak a boltok pont nélküli szalámikkal. Egy ideje már nem sikerült olyan szalámit vennem (rúd), amin pont lett volna.
a PICK játékkal "szerencsém" volt, mert én már az elején csalódtam benne!Kb.1000 pontom a legelején elveszett, így nem játszottam tovább! Írtam nekik levelet, emilt, mindenhol kopogtattam süket fülekre talált! Én is hibás voltam,mert 1 borítékban adtam fel, de lehet, hogy az a megoldás, ha minden pontot más-más borítékban, ráadásul ajánlva adom fel. Elég kifizetődő játék lenne!!!!!
futárcég helyett a szervező
corny
A futárcég (vezetője) decemberben kipostázta/kihordta az utolsó korsókat is, amik kézen-közön eltüntek az első körben.
Az elérhetőségeknél ha keresgélsz, szerintem ott a telefonszám, de szerintem már lejárt a 90 nap is, lezárták a játékot.
Félő, hogy későn ébredtél.
hali
van valakinek tapasztalata a borsodi bivaly korsonyero akciojaval?ugyanis en nyertem egy korsot,amit augusztusra,majd oktoberre igertek...
azota a cetlit elkavartam vhova,meg az elet mast hozott,de most vhogy eszembejutott...
Bubus,
Ma én is felhívtam újra a Bonbonettit, és azt mondták, nyugi, most postázzák a nyereményeket, biztos meg fogom kapni.
Egy szóval sem kérdezték, hogy bp-i vagyok-e vagy sem.
Na, én is írtam a Picknek. Kíváncsi vagyok, hogy reagálnak-e rá!
Nekem azt írták, hogy megadnak egy időpontot amikor kézbesítik. Ha ez nem megfelelő akkor kell budapesten átvenni. Szerintem mindenkinek ilyent küldtek.
Hát ez nagyon nem szép tőlük, hogy nem postáznak. Akkor ezért beszélt mellé a nő a telefonba, mikor érdeklődtem, hogy mégis mikor kapom meg. Azt mondta, hogy ha eddig nem érkezett semmi, akkor napokon belül várható .... Eben a mondatban tényleg nincs benne az, hogy a kínálótál jön postán

Most kaptunk a Bonbonettitől levelet, hogy a nyeremény átvehetjük Bp-n. Az egész ország Bp-re fog utazni pl. egy kínálótálért?
De előzetes bejelentés nélkül?
igen,miért ne?
A pick van a vásárlókért vagy fordítva?
ezt már régen lezongoráztam.te vagy a pickért.Adhatnák annyival
olcsobban amennyibe kerül az ajándék,de nem fogják mert nekik
plusszban lesz az egész a végén.
Szerintem meg az SZRT-hez vagy a fogyasztóvédelemhez tartozik, legfeljebb megmondják, hogy mégsem.
Nekem tavaly meg volt:
nincs sorsolás nem fognak foglalkozni vele.
FGYF meg nem is válaszolt.

bednarik
Odáig rendben van, hogy fenntartja magának a jogot... stb.
De előzetes bejelentés nélkül?
Vagy ez olyan, amikor a nyereményekhez odaírják apró betűvel, hogy a változtatás jogát fenntartjuk?
A pick van a vásárlókért vagy fordítva?
A jótállás sem kötelező, de a cég a jó hírneve miatt mégis megadja.
Szerintem meg az SZRT-hez vagy a fogyasztóvédelemhez tartozik, legfeljebb megmondják, hogy mégsem.
"A PICK SZEGED Rt. fenntartja magának az ajándékok megváltoztatásának jogát."
És az SZRT semmi nem fog tenni.
FogyasztóV még ugysem.
ez van.
Döbbenten olvasom, amit a pick-ről írtatok !
Ezt nem lehet megreklamálni a Szerencsejáték felügyeletnél ? Valahol ez is szerencsejáték !? És ez a "kedves" vevők teljes átvágása !! Vagy a fogyasztóvédelemnél ...
Én nem játszottam a pickkel, de azért ez hallatlan.

Előzetes bejelentés nélkül csak úgy megváltoztatni... Ráadásul még meg is szabják, hogy egy család mennyi szalámit ehet, mennyi pontja lehet elvileg.
Ezen az oldalon telefonszám, email is van:
http://www.pick.hu/kapcsolat/kapcsolat.htm
(Ráadásul nincsenek is arányban a termékek árai a pick pontokkal.)
Ezt most nem mondjátok komolyan...
Én is gyűjtögetem rendesen sőt az egész család ezt "kapargatja"
múltkor néztem már egy cumi össze is jött... Ezek szerint még meg kell ennünk 5 rúd szalámit hogy egy nyamvadt cumit kapjak?
NA ez az igazi "cumi"

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások