Én is pont így jártam a pickkel. Az ünnepek között direkt nem adtam fel a pontokat, pedig pont összejött amit kinéztem. Vagyis most meg van a fele

Maciimadó !
holnap én hívom őket és írok is majd !
ilyen nincs !!!!
Jerry Lee, Villám
a Picknek a címei, ahova lehet írni:
marketing@pick.hu
vevoszolgalat@pick.hu
Én most írtam nekik egy dörgedelmes levelet, hogy remélem, újragondolják a pontozási rendszert, vagy legalábbis fokozatosan, felmenő rendszerben, meghatározott átfutási idővel vezetik be az új pontértékeket, mert így nem szabályos a dolog.
Próbálkozzatok ti is levélben, vagy telefonon, aztán a fejleményeket
várom, akár privátban is!
én holnap felhívom őket és alaposan beolvasok nekik !
ezt így nem hiszem hogy módosítani , szabadna ,lehetne !
én sem adtam fel mint más pont a karácsonyi cirkusz miatt!
szerintem többünknek kellene felhívni őket , legalább valami kifutási , vagy átfedési időt hagytak volna !
e-mail címet nem tudtok a picknek ???
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok én is, Maciimádó. Karácsony előtt próbáltam telefonon megrendelni, de nem sikerült. Így inkább a postára akartam hagyatkozni, de én is vártam, hogy lezengjen a téli ünnepekkel járó posta roham. Úgy látszik kár volt várnom :-(((
Nagyon nehéz lesz ezután egy nagyobb dologra valót összegyűjteni . Sajnos :-(((
Hogy az a .....!
(Nem szoktam káromkodni, de most aztán alaposan kijöttem a sodromból!!!)
A héten akartam feladni a Pick-pontokat, amiket olyan keservesen gyűjtöttem össze (nem akartam, hogy a karácsonyi, szilveszteri postaáradatban elvesszen a levél), és most látom, hogy DUPLAannyiba kerül, amit kinéztem!
Úgyhogy holnap megyek a boltba, és inkább veszek egy gofrisütőt!!!!!!!!!!!!!!!
5 csomag Stollwerck zselés szaloncukorból csak egyben volt nyereményszelvény.
Most nézegettem a Pick oldalát, s megdöbbenve tapasztaltam, hogy megváltoztak a pontszámok. Az általam kinézett tárgy kétszer annyi pontba kerül :-((((
Nagyot csalódtam.
A konyhaweb ma küldött egy új hírlevelet, mintha csak érezte volna, hogy emlegettük (vagy olvasta

). A rejtvényábra ebben sem jön elő.

Pick
"A hűségprogram a Pick termékeket fogyasztó családok programja, ezért az egy naptári évben elfogadható pontok száma, a személyi fogyasztást figyelembe véve 7 200 pont. A naptári évben beküldött, a 7 200 pontot meghaladó pontok nem gyarapítják az egyenleget és azokat következő naptári évre átvinni sincs módja a beküldőnek. E szabály alól kivételt képeznek a 2004 december 31-ig postára adott, és még be nem váltott pontok. Azok a 2005 évi elfogadható pontszámhoz hozzáadódnak és érvényesíthetők. A beküldött küldeményekért a szervező felelősséget nem vállal, a küldeményeket feldolgozás után nem őrzi meg, beküldött anyagot vissza nem küld."
És mellesleg minden ajándék kb. kétszer annyiba kerül.
Bizonytalan ideig szünetel a Startlap kéthetenkénti rejtvényjátéka, ezt biztosan mindenki tudja már.
Ők legalább bejelentik, de van még néhány, amelyik lazsál, vagy egyszerűen eltűnt a ködben.

Pl.:
a konyhaweb október óta nem működik, bár ez régebben is elég döcögős volt;
a Kirakón az uj puzzle szeptemberi, korábban havonta újították. Ezt önzetlenül szeretem, nyerni nem lehet vele;
a Dr.Oetker nyár elején, a sárgabaracknál abbahagyta az egész éven át tartó gyömölcsözön játékot. Az alma, szőlő és az aszalványok nem kerültek sorra. Ez év elején kellene a "sok értékes nyereményt" kisorsolniuk ugyebár. É érdeklődtem kb. 6 hete, de nem méltóztattak válaszolni. (Igaz, ez a cég nem egy válaszolós fajta, tavaly sem reagáltak, mikor egy kanálnyi étkezési keményítőt elküldtem nekik levélben, a benne talált édes kis bogárkákkal együtt.)
Én is szerettem volna hinni benne

. De nem tudtam küldeni, mert az illetőnek betelt a postafiókja, majd másnapra felszívódott. Bocsi, aki tőlem kapott

Csenabi! Bocsi...én is köztük voltam.
Ezek szerint én is hiszek még a mesékben.....
Bevettem rendesen.....
Juci
A korábbi is felesleges volt, meg a további is.

korábbi felesleges levélküldözgetés = további felesleges levélküldözgetés

Mivel az utóbbi időben ismét kaptam 1-2 fórum-lakótól

telefon-nyeréssel kapcsolatos e-mailt (lánclevél), bár válaszoltam nekik, de a korábbi felesleges levélküldözgetést elkerülendő bemásolom ide szalika korábbi hozzászólását:
"szalika Hozzászólás - 2004. november 29. :: 16:13
Sony Ericsson válasza a telefonos mail-re:
Cégünknek az ön által küldött levélhez semmi köze mint az a küldõ feletébb komolytalan email címébõl is következtethetõ. A cégünk nem foglalkozik ilyen marketingstratégiákkal és mereven elzárkózik az ügyfelek ilyen jellegû megtévesztésétõl. Kérjük értesítse ismerõseit arról, hogy ne foglalkozzanak érdemben az ilyen jellegû megkeresésekkel és törölje az emailt.
Köszönjük megértését és türelmét.
Sony Ericsson Call Center "
Remélem mindenki elolvassa, aki eddig hitt a mesékben

Látom sokan bajlódnak továbbra is a Magyar Posta "szolgáltatásával".
Talán segítség lehet egy telefonszám !
06-80/444-444
Nemrég indult el mint a posta 'ügyfélszolgálata' illetve panaszvonalként szintén felfogható.
Szerintem érdemes felhívni, mivel ingyenes, ráadásul nekem a novemberi IPM magazinom elveszett, ám tárcsáztam e számot, elmeséltem a történteket s lássatok csodát, 1 héten belül pótolták !
Próba szerencse !!
Tisztelt Játékosaink!
A multimedia.hu játékban tapasztalt visszaélések miatt (egy személy többször regisztrált és játszott) a multimedia.hu oldal szerkesztősége a játékot átmenetileg szünetelteti. A regisztrációs feltételek januártól egyértelműbbek lesznek (a játék továbbra is ingyenes marad), így igyekszünk megteremteni mindenki számára az egyenlő nyerési esélyt.Visszamenőleg elnézést kérünk korrekt játékosainktól, visszavárjuk Önöket megújuló rendszerünkben. A játék úraindulását hírlevélben jelezni fogjuk.
multimedia.hu szerkesztőség
erka70
Nem tudhattad, de most már tudjuk. Lehet hivatkozni a szabályzatra, illetve mutassa meg, hogy hol van leírva.
hát akkor tényleg jól át lettem batikolva. Nem is kaptam semmit a gyermelyitől. A legközelebbi feladásnál majd újra megpróbálom, aztán kiverem a balhét. Hülye voltam, hogy így belenyugodtam, nem is jártam utána, hogy jogos-e. Köszi az infót ,Sada!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások