Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 287 / 319 oldal |
Látjuk a címed, ha ráállunk a nevedre, elég az is!
Eddig nekem sem ment túl jól ez a kód küldözgetés
Ha esetleg van valakinek egy fölös koktél-szettje a írjon
BalckIce°
ice_cold@freemail.hu
Ha esetleg van valakinek egy fölös koktél-szettje a írjon
BalckIce°
ice_cold@freemail.hu
Elég, ha reginél kérdeznek vmit angolul, és én máris lebuktam. 

A fődíjhoz kell!
A legfelkészültebb jelentkező 4 felejthetetlen napot töthet majd el egy dohányzó, felnött barátjával a Marlboro Red Racing School-ban.
A legfelkészültebb jelentkező 4 felejthetetlen napot töthet majd el egy dohányzó, felnött barátjával a Marlboro Red Racing School-ban.
Csak nem kérnek a nyereményhez nyelvvizsga bizonyítványt 

06-80-200 200
munkanapokon 10-20-ig.
Más:
"jelentkezésnél a "B" kategóriás jogosítvány és a középfokú angol nyelvtudás elengedhetetlen."
Ezt mennyire veszik komolyan?
munkanapokon 10-20-ig.
Más:
"jelentkezésnél a "B" kategóriás jogosítvány és a középfokú angol nyelvtudás elengedhetetlen."
Ezt mennyire veszik komolyan?
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy Marlboros játékra, hol tudok bejelentkezni? Köszi!
Nálam meg 23:0

Itt meg 14:0
Bosszantó..
Bosszantó..Végre ma 5 óra után pár perccel összejött egy koktél szett. Eddigi állás: 23-ból 1 találat (éppen ideje volt).
PM: Marlborro, Helikon, Multifilter, L&M, Bond,
BAT: Pall Mall, Viceroy , Kent, Szofi, Peter Styvesant
BAT: Pall Mall, Viceroy , Kent, Szofi, Peter Styvesant
Nálam is megkérdezték reginél, hogy hányadik a PallMAll. Én 2.-at jelöltem, DM levél ide sem jött 

Egyébként némi infojuk van a rivális márkákról is, mert amikor a Marlboronál regiztem, a csaj kapásból mondta az adataimat, pedig még nem is játszottam velük. Kérdeztem, hogy honnan tudja ezeket, erre mondta, hogy biztos akkor másik márkával játszottam már

Egyébként némi infojuk van a rivális márkákról is, mert amikor a Marlboronál regiztem, a csaj kapásból mondta az adataimat, pedig még nem is játszottam velük. Kérdeztem, hogy honnan tudja ezeket, erre mondta, hogy biztos akkor másik márkával játszottam már

Hát a családi statisztika egyre csúnyább:
44-ből 2 találat.
De legalább nem kerül pénzbe!
Mármint a játék.
Mindet neten küldtem be...
44-ből 2 találat.
De legalább nem kerül pénzbe!
Mármint a játék.
Mindet neten küldtem be...
seady77..
Nekem még nem sikerült...de hallottam akinek igen weboldalon keresztül.., de halottam már sms-est is.
Fel a fejjel!!!
Nekem még nem sikerült...de hallottam akinek igen weboldalon keresztül.., de halottam már sms-est is.
Fel a fejjel!!!

Nekem múlt szerdán összejött egy sztereótáska. A weboldalon keresztül küldtem be a kódot.
Én a játék kezdete óta küldöm a kódokat méghozzá duplán, mert családtagomat is bevontam, de eddig még semmit nem nyertem. Sms, email, honlapról is küldtem....Érdekelne, hogy akik nyertek melyik formát választották????
sada!
mutti=anyu,mami nem multi!

mutti=anyu,mami nem multi!

queene
Örülök, hogy örülsz!
Így :
már én is! 
Örülök, hogy örülsz!
Így :
már én is! 
Sada! Tölem anno a pall-mall-infóvonalon megkérdezték a márkákat, de én nem emlékszem mit mondtam. Már végképp nem tudom... mi van.Majd kiderül. :/
sada
mutti
mint anyu
mutti
mint anyu