Nekem is sikerült du. 1 adagot,de még este akartam a maradékot,akkor viszont már nem volt elérhető az oldal,egész éjjel 1-ig!

Nagyon nehezen, de végülis sikerült feltölteni tegnap képeket a photohallra.

Az rtlklubos 10 képet írtam be kicsit lejjebb
https://asp01.photoprintit.de/microsite/index.php
www. rtlklub. hu ,itt is ingyen képelőhívás (balra lent) 10 db.
A Vichy Thermal Fix arckrémekhez most ajándék neszesszer, mini 3in1 arclemosó és termálviz spray jár!

10 db 10*13-as kép ingyen, ha jól tudom június 12-ig
http://asp05.photoprintit.de/microsite/index.php?
activex=1&customerid=3272
Próbálkozzatok! Frissítsetek sűrűn egymás után. Nekem két óra körül összejött

Ha már bejön az oldal, akkor megy minden. Ha kilépsz belőle, ismét szenvedhetsz hogy újra bejöjjön.
Mozillával nem sikerült behozni az oldalt, csak az Internet Explorer-el.
Ha valakit érdekel a photohall-os ingyenes képelőhívás emailben keressen meg, azthiszem tudok segíteni a bejelentkezési problémán...
Én sem tudok a Photohollra tölteni, azt írja ki hogy túlterhelt a szerver!

" alt="

">(
Nekem sikerült reggel a Photohall-ra küldeni a képeket de nagyon lassan ment át. Írtak e-mailt,hogy sikerült és majd értesítenek mikor vehetem át a képeket! Amúgy most már a honlapot sem lehet elérni.
A Rossmannban június 1.-től:
Az adott időszak termékét megvásárolva Algida jégkrémet kapsz ajándékba.
Már a boltokban vannak a hűtőládák, részletek a rajtuk lévő plakáton. Nyilván a köv. újságban is benne lesz az akció.
Csodálkoznék, ha ez nem arra menne ki, hogy a szerver (szerintem tervezett) bedugulása miatt mindenki a Photohall-ról cikkezzen.
Tényleg olcsó reklám, ha amúgy sem tud senki feltölteni.
De majd meglátjuk. Az ártatlanság vélelme...
Még én is próbálkozom.
Az akció igénybevételéhez szükséges lépések:
1. Lépjen be DigiPrint oldalunkra! (Amennyiben még nincsen azonosítója és jelszava, kattintson a BELÉPÉS menüpont alatt található "Regisztráljon most!" gombra! Itt adatai megadása után, frissen kapott azonosítójával és jelszavával már Ön is bejelentkezhet DigiPrint oldalunkra.)
2. Válassza ki és töltse fel képeit!
3. A képméret megadásánál a 10x13-as méretet jelölje meg!
4. Figyelem! A képméretek kiválasztása utáni képernyőn ("Bevásárlókosár") ne felejtse el beírni az arra kijelölt helyre: AKCIO (ékezet nélkül, csupa nagybetűvel)! Ez a feltétele annak, hogy megrendelésének összegéből levonásra kerüljön a legfeljebb 30 papírkép, valamint a transzferköltség ára is!
5. Üzleteink közül válassza az Önhöz legközelebb esőt! Itt veheti át a teljesen ingyenesen kidolgozott papírképeit.
Ne feledjétek, ma 30 digitális fénykép kidolgozása ingyen a photohall oldalán
Már ha egyszer majd el lehet érni, mert szerintem olyan sokan próbálkoznak, hogy most nem megy az oldal

Országos:
Knauf-Dreher nyereményjáték
A Knauf-Dreher nyereményjáték hivatalos játékszabályai:
A nyereményjáték 2005. május 11-24-ig érvényes minden Baumax áruházban.
A nyereményjátékban azok a vásárlók, akik a nyereményjáték ideje alatt 2 zsák Knauf "N" fagyálló csemperagasztót (cikkszám: xx 70682496) vásárolnak, 2 doboz Dreher Classic sört kapnak ajándékba.
Egy zsák csemperagasztó vásárlásakor jár 2 doboz sör (azaz ha valaki 6 zsák csemperagasztót vásárol, 6 doboz sört kap ajándékba).
A sört a pénztárostól kapja meg a vásárló fizetéskor.
Utólagosan, még blokk ellenében sem áll módunkban ajándék sört adni.
www.megadown.uw.hu
Az összes Megasztár 2es közös dalt le lehet tülteni ingyen.Mi Cdre is vettük. Nagyon jó.

nem tudom volt -e már
Ha a Tesco-ban vásárolsz legalább 1000Ft felett MasterCard,MasterCard Electronic vagy Maestro kártyával fizetsz,akkor hétvégenként az összegyűjtött blokk és bizonylat ellenében vásárlásonként kapsz 1csomag Ferrero Küsschen csokit,és elveszik és rögzítik a bizonylatot igy nem kell postáznod a pályázatra
Tescoban 4 különböző Gourmet cicakajához kis tálka jár (nagyon aranyos) 4 kutyafalathoz szőrmekutya. Holnap is ott vannak.
A Kiskegyedben nyaklánc van..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások