Sok vélemény van a neten, csak rá kell keresni.
Érdemes minél többet elolvasni.
Szeretem a Temut ,mert sok hasznos dolgot vásároltam már náluk. De sajnos ruhák nem megfelelő minőségűek.5 db ruha van nálam ami poliészter/nylon/anyagból van.Nyáron elviselhetetlenül melegek.NE VÁSÁROLJATOK RUHÁT TEMUTÓL. Próbáltam vissza küldeni, de most vettem és ezek nyári ruhák nem tudom mert már nincs meg a zacskó amiben küldték.SOHA TÖBBET NEM VÁSÁROLOK RUHÁT A TEMUTÓL.AKI VÁSÁROLNI AKAR AZ NAGYON NÉZZE MEG MILYEN ANYAGBÓL KÉSZÜLT. ÉN KÉP ALAPJÁN RENDELTEM.
de nézd meg a hozzászólásokat ,eltérő vélemény ,beszélgetős fórum.
Nem nyereményjátékos kérdésem lenne: vásárolt már valaki a temu-n női ruhát? Milyen minőség, méret? köszi
Először azon lepődtem meg, hogy második alkalommal felugró karakterek (automatikus kitöltés) ismerősek és ugyanazok, mint a kezemben lévő nyugtán. Azt hittem, az előzőt elrontottam.
Leelenőriztem, totál egyezés. Ekkor lepődtem meg másodszor.
Ha több pénztárgépet egy napon állítanak üzembe egy hipermarketben, akkor gyakrabban előfordulhat
Vénember
Szerintem igazad van a nyugtaszám generálása kapcsán. Egyik az eltelt napok száma, a másik az adott kasszánál történt napi vásárlások (sikeres és sikertelen), összesen. Simán lehet ugyanaz a nyugtaszám két külön kasszánál. De azért nem túl gyakori...
Szerintem egyszerűen csak érdekesnek találja.
Érdekes is, de nincs vele semmi gond.
Na, ez meg hogy?
Tegnap kettőt fordultam a Tescoban. Többféle nyj, sok blokk.
Most töltöttem fel néhányat.
Szinte hihetetlen: 23 perc eltéréssel, másik kasszánál ugyanaz a nyugtaszám adódott! Teljesen megegyezik!
Jól gondolom, hogy a nyugtaszám első 4 karaktere a pénztárgép "munkanapjainak" számlálója, a perjel után pedig az adott napi vásárlások száma áll?
sze
Szerintem mindegyik ALDI által szervezett játék nyeremény-értesítője a:
Nyeremenyjatek@aldi.hu
címről megy ki.
Sziasztok,
Az Aldi blokkfeltős nyertes értesítőt melyik email ről küldik ?
Köszi a válaszokat
Ohh köszönöm szépen a jótanácsot!

" alt="

">
Általában minden játékkal elbírok,de ez most sehogy sem megy.
Már mindenhogy próbáltam,minden fényt mindenre ráadtam,de semmi.

" alt="

">
Na megpróbálom akkor ahogy mondtad,még egyszer köszi!
Először nekem se ment, forgatgattam a telefont ide-oda, aztán valahogy sikerült. Elvileg bekerültem a játékba, legalábbis azt írta ki.
De én amúgy magát a játékot se értem 😅, úgyhogy egy pályázatnál meg is álltam.
A tanácsom annyi, hogy olvasd el (először/újra) a játék menetét, elvileg meg kell jelenni valami engedélyezés szövegnek, csak utána tudsz scannelni.
Nekem se jelent meg egy darabig, szerintem először az volt a gond. Lépj ki, majd be.
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó,nektek sikerül az Oreo kekszet beszkennelni?
Én már mindenhogy próbáltam sehogy sem sikerül.
Esetleg valakinek valami ötlet?
Köszönöm!
nálam nem látszik a szám 5x30 g stb..
Többen jeleztük a Mizonak a problémát. Már javították is. Most már láthatóak a számok, adatok.
Nincs semmi probléma a Mizoval, làtni mindent rendesen, jók a színek is. Nem èrtem🤔
Ez van, ezt kell szeretni

" alt="

">
Igen fura kombinációt választottak a háttér/betűszín (paper/ink) lehetőségek közül.
Ésszerűbb lett volna egy világos/sötét (vagy fordítva).
Működik ugyan, de nem csak a működés mikéntje, hanem még a látvány is f 🅾️ S.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások