Sziasztok!
Hosszú kihagyás után újra itt, a Negatív tapasztalatokban...
Nemrégiben kaptam egy levelet a Lambától. Az állt benne, hogy ISMÉTELTEN értesítenek arról, hogy megnyertem a játékuk 5. díját (ajándékcsomag Lamba üdítőkkel) és fáradjak be érte Győrbe, Reptéri út 2. szám alá. A nyeremény átvételének határideje 2004. december 31.
Kicsit morcos voltam, mert az első értesítést nem kaptam meg, így simán elsikkadhatott volna a nyereményem. Másrészt mi van ha kecskeméti vagyok? Onnan zötyögjek el Győrig?
Na mindegy, munkám Győrbe vetett, így délután megkerestem a Lambát az ipartelepen, a város szélén. A nagy telep teleszórva raklapokkal, zsugorfóliával, a központ pedig egy irodaház pincéjében van. Amikor elmondtam jövetelem célját az irodában ülő három ember szomorúan csóválta a fejét, hogy már minden nyereményt kiosztottak és kifizettek valami milliós büntetést is a játék miatt. Már éppen kezdtem volna előkotorni a papírt, amin szerepel a december 31-i dátum, de megelőztek és közölték hogy felszámolják a céget, a napokban érkezik a felszámolóbiztos, mindenüket zárolták. Ezután már nem erősködtem, néhány üdítőért nem akartam jobban elrontani a napjukat, de nekem is másfél órás kitérőt jelentett ez a kis kiruccanás. Ha valaki még nem vette át a lambás nyereményét már ne induljon el érte.