Ma már volt Bonbonettis nyerteslista, de minek
Az eddig szám szerint beküldött 20 pályázatommal nem kerültem be a listájukba.
Coop...
Hát...
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/aloldalak/nest
letermek/akciok/coop.asp
Itt a kinti kis postán sem tudott róla a nő, pedig ő tuti nem sumákol, nagyon rendes. Még jó, hogy a nagy postáról hoztam el szórólapot a múlt héten és így volt mit lepecsételni.
mel6
Nem baj, ha nem annyiért adja, csak ajánlott fogyasztói ár van. Én úgy nyertem, hogy nem a meghirdetett áron vettem a terméket.
Nálunk(Tatabányán) a Posta nem tud (vagy nem akar tudni) a saját játékáról amivel activityt lehet nyerni. Nem semmi...
Coop ABC pedig nem annyiért árulja a dolgokat, amennyiért az akciós újságban van, ezért nyerni sem lehet vele.
Idén a sokaid telefonálgatasra a párommal úgy határoztunk elmegyünk egy ilyen bemutatóra, ilyen veleménnyel voltunk mi is, mint ami a cikkben van. Ahol mi voltunk belföldi üdülési jogot kínáltak, de 2 éves belföldi üdülést lehetett egy külföldire cserélni... persze volt arról is szó, hogy a jelenlevők között egy hét ingyenes üdülést sorsolnak ki, azt már meg sem vártuk. Árakról nem beszéltek, ha csak igent mondunk, döntsünk azonnal stb.. szóval teljesen olyan sablon, mint a cikkben. A végén tiszta agresszívak voltak, mi meg higgadtan kérdezgettünk.... mi elköszöntünk, ők nem....
Én ezzel úgy vagyok, hogy egy elegedett ember 3 embertársának mondja el, hogy valami jó volt stb, egy elegedettlen 10 embernek mondja el a negatív élményét, ezt nekik is tudni kéne.
Sziasztok!
Ezt olvastátok már? Nagyon hosszú de nagyon durva. Engem is megpróbáltak beszervezni ilyenbe de nem mentem el. Akkor seychelle szigetekre ígértek nyereményutazást azok között akik ott lesznek!!! Még bántam is hogy kihagytam.
http://www.nyugat.hu/cgi-nyugat/cikksql.cgi?cikk=
14934
Én akkor is igénybe vettem ezt a szolgáltatást, amikor nem lehetett nyerni vele. Nem ez a 20 Ft az igazi költség egy postai üdvözletnél, s szerintem olyan jópofa.
Melyik *-ocskát...

A Karácsonyi Postás játéknál csak azt felejtették el megemlíteni, hogy a plusz feladás 20 ft/db. Ami kibírható, főleg, hogy játék van vele - a csokit is meg kell venni, hogy pályázzunk. Csak ez nem tetszik, hogy a kis csillaggocskával megjelölhetet sorocskát kihagyták a reklámból.

Itt üzennék mindenkinek, akitől/akinek levelet várok/küldenék: se a freestart nem működik (mára az összes

levelemet törölte

), se a datanettel nem érnek oda a leveleim, már tegnapiak sem landoltak.

Ez lenne a nagy átállás? Mert akkor valamit nagyon elszúrtak

Sziasztok!
Csak egy édes kis levelezést szeretnék közzétenni ,ami angyalka alias szasza90 -hez kapcsolódik!
szasza90 Hozzászólás - 2004. december 08. :: 20:41
Kössz, hogy itt mindenki ilyen rendes! de azért vagyok a feketelistán, mert edynkaa-nak nem küldtem képeket? Ja, és én nem is küldtem neki vírust (tudtommasl) az ő mailjával volt vmi gond, mert vmi angol szöveget visszaírt...
Ja, és 1X akartam MAHTAb-bal cserélni, de nem küldte előbb, szval vele nem jött össze a csere! De mindegy, mert már az a csere n em is érdekel!!!!!!
ROHADJAK +, HA VALAKIT ÁTVERTEM ITT!!!
MAHTAB Hozzászólás - 2004. december 09. :: 13:27
szasza90 jó lesz ha egy életre elfelejted a nevemet!
edynkaa Hozzászólás - 2004. december 09. :: 13:54
Szasza90 illetve angyalka, Te "drága"!
Ha szimplán idióta vagy a számítógéphez, akkor inkább maradj csendben. Vírust küldtél a kép helyett, ráadásul valami meztelen nőket.
Ha gondolod visszaküldöm neked a vírusodat karácsonyra, aztán nézheted a gagyi kis gépedet!
Szóval szerintem Te abszolút jó helyen vagy itt, a feketelistán!
Ja, én a helyedben nem dobálóznék ilyen mondatokkal, hogy: ROHADJAK +, HA VALAKIT ÁTVERTEM ITT!!! , mert még bekövetkezhet!
Szomorú, hogy ennyi idősen ilyen buta vagy! Csak sajnálni tudlak!
Nálam meg ma reggelre tűnt el
Eddig csak lassú volt, mára teljesen eltűnt
It valami gáz van

Ma reggelre,végre megjavúlt a c2.mail! ?P
Remélem már működni fog,és hosszú életű lesz!!!?
Újra írhattok a régi címre,most már megkapom! Köszi
lehet benne valami mert itthon interware es nem megy, benn cegnel enternet es megy. erdekes...
Lehet egyes szolgáltatóknál,nem működik csak a c2. mail???
Nekem axeleróm van. És nektek,akiknél szintén nem megy???
macskusz leveled megkaptam, elovastam, de nekem nem jön be így se, na nem baj majd holnap. Kösz
Hát ez tényleg hihetetlen,hogy mivé lett a Magyar Posta!
Valmelyik nap volt a TV-ben a Filmmúzeumban 1 magyar film,és benne 1 mondat : A Magyar Postának,nincs párja a világon!
Hát ez most fordítva sűlt el,negatív értelemben!
És ilyen színvonalon nehéz lesz visszaszerezni a hírnevet!

Sziasztok!
Az alábbi részletet egy nekünk szóló levélből másoltam ki. Kanadából küldték nekünk. Meg akarták lepni a gyerekeimet karácsonyra és küldeni akartak egy csomagot:
"Nem fogjatok elhinni,hogy mi tortent a csomaggal amit feladtunk nektek! VISSZAKULDTEK Torontobol,mert hogy a Canada Posta ideiglenesen megszuntette a biztositasokat a Magyarorszagra kuldott csomagokra (itt a postan ezt nem tudtak megmondani) Ugyanis tul sok lopas tortent az utobbi hetekben es most utana neznek hogy mi a csoda folyik ottan (MO-on) Tiszta rohely de mondjuk visszakaptuk a feladas arat ,mivel nem a mi hibank volt.Kozoltek velunk hogy biztositas nelkul feladhatjuk sajat felelossegunkre de nem ajanljak mivel igy is ugy is eltunnek a cuccok es akkor nincs aki karteritest fizessen nekunk!
Elosszor azt hittem vicceltek.Felhivtam az egyik ismerosunket ,mert ok is mindig kuldenek cuccot haza es ok ugyanigy jartak!"
Ennyit a Magyar Postáról!
Zsu kaptál c2-ről mailt? Fáreónak nem küldtem, mert úgysem tudja elolvasni. Nálam minden működik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások