Evita,
nem lehet hogy nincs fent neked valami program, pl.Java-d ?
A melóhelyen nekem sem jön be, csak a széle, a belső rész pedig üres.
17:1 a pall mallnak és gratuláció a szerencséseknek.

nekem meg szintén szerencsétlen nap volt :'( 11:0
Nekem is szerencsés nap volt a mai.
9:2
Te kis mázlista!
Gratulálok.

Nyertem egy digitális fényképezőt!!!Éppen most.
Nagyon örülök!!!!
Hol tartasz? Be tudsz már lépni az oldalra?
sziasztok!
Nekem miért nem jön be semmi a Pallmall honlapján?
Az e-mail címemet szeretném regisztrálni, mert az még nincs bent a Pallmall adatbázisában és addig nem tudok olyan jókat nyerni, mint ti..
Légyszi segítsetek! puszkó mkinek
10:0 oda

nem,
a 8-ból kettő.
2:0 a pallmallnak

10 kódból 8 nyert?

8:2
Ide.
Hynar
Úgy küldök annyi kódot, hogy a családban 4-en regiztek, gyűjtik is a kódokat, de a beküldéssel már nem görcsölnek. Arra vagyok én!
Mi már sokmindent nyertünk a PM-től:Tavaly 10 cd-t, 7*10ezer vásárlási uatlványt, 2 fotelt, 1 lámpát, 3 újságelőfizetést, stb. Így hirtelen ennyi jutott eszembe. Mindig mindent megkaptunk. A futáros dolgokat a végén egyszerre küldik mindenhová, a postás dolgokat 3-6 héten belül. Eleinte gyorsabban, a végére lelassulnak.
A BAT-é a Kent is és a pendrive is csont nélkül ideért.
Cigis játékok nyerteslistája nem nyilvános. Az infovonalon személyesen érdeklódhetsz.
Hynár
Még minden nyereményemet megkaptam a Pallmalltól !!
A nyereményre szerintem még 1-2 hetet várni kell.
Hynár!
Én és a férjem is játsziik a PallMallel. Neki könnyítésül a kódok elküldéséről én gondoskodom, és így küldünk 8 kódot egy héten.
Gratulálok a nyereményeidhez!
Sziasztok!
Több dolog érdekelne...
Első: Hogy csináljátok hogy heti nyolc, tíz, húsz kóddal játszotok, ha napi egyet, heti négyet fogadnak el???
Második: van-e valaki, akit már megkerestek hogy vinnék a nyereményt? Amíg ilyet nem látok, addig nem hiszem el hogy megkapom...
Harmadik: hol teszik közzé a karórák nyerteseinek a nevét? Tudtok erről valmit? Vagy nyertetek esetleg??
Egyébként az én arányom egész jó (nem felvágni, csak lelket önteni akarok belétek!): 8-2 a PMnek! ezen a héten nyertem fényképezőt, és flaska szettet...
Ha tudtok még hasonló játékot amihez nem kell esemeselni, akkor légyszi szóljatok!
Sok sikert mindenkinek!
BIRS!
Heti 8 kóddal játszottam eddig én is, 15:1 (koktélszett) a pall mallnak, pedig nagyon jó lett volna a napszemüveg. Ha valaki duplázna ebből, érdekelne.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások