marycsiga csomija!

" alt="

"> Nagyon köszönöm!!!
Dm anyák napi meglepetés: egy picike papír képkeret

" alt="

">
helyesbítek,1 csomagban 15 termék volt
megérkezett a képviselő a Csabai csomaggal,toll nélkül,összesen 15 csomag.
Ha Szolnokról jön a Csabai képviselője,akkor minket nagy ívben elkerült eddig vagy elfelejtett bejönni,de csak 40 km-re vagyunk,ha Békéscsbáról.akkor 50 km.A távolság nem lenne akadály.
sada: Értem, köszönöm.

" alt="

">
A területi képviselő akkor viszi, amikor különben is arra jár, nem direkt ezért megy, mint a futár.
trendy: Értem. Én nem számoltam utána, lehet, hogy akkor ez is megvan 10 000,- Ft, csak a szeleteltet szoktam leginkább venni és az majdnem 500,- Ft, azt azért tudtam. Én nem sajnálom senkitől, természetesen Tőled sem

" alt="

"> tehát nem kell megdögölnie a szomszéd tehenének se, de akkor vagy egyformán korrekt vagy nem, ha már nyereménycsomag ugyanazon a nyereményjátékon elvileg ugyanabban az értékben.
szednori: Remélem, Hozzád is hamarosan megérkezik rendesen.
dandi!
Nem mentség,mert természetesen egyformán kellene mindenkinek kapnia,de alapvetően az én csomagomat eleve olyan 12.000-nek számoltam,tehát ha azt vesszük,a 20 db-os nem volt "korrekt":
Még én sem kaptam meg a Csabai csomagot
trendy: Úgy néz ki és az kb. 2000,- Ft-nyi értékű...
sada: Nem tudtam, azt hittem, futár. De még megvan a száma, amiről hívott, majd felhívom. És írtam mail-t a szervezőnek is az előbb.
Csabko: Az meg érdekes... Remélem, megkapod és egyben és mielőbb Te is.
Én még meg sem kaptam,felhívtam tegnap azt a számot amiről a Hölgy az SMS-t küldte, hát már kellett volna, hogy hozzák.
Hát akkor ott szépen "kicsúszott"a táskából 4 cs.szeletelt!

" alt="

">
Nem futár viszi, hanem a cég területi képviselője.
Valóban nem zárt dobozban, hanem egy szatyorban.
trendy: Nekem 6 cs. szeletelt szárazkolbász, 2 cs. cserkészkolbász, 4 cs. különböző vastagkolbász és 4 cs. snack kolbász toll nélkül. Nem értem és rá sem kérdeztem volna talán, csak a körülmények miatt már furcsálltam, hogy alá sem kellett írnia az Anyunak, mert Ő vette át, azt mondta neki a futár, hogy nincs nála nyomtatvány és majd megoldja...
dandi!
Volt 10 szeletelt kolbász,2 cs.páros cserkészkolbász(a hosszú),4 cs.különböző vastagkolbász,4 cs.snack kolbász(a kicsi 4 db-os).+a Csabai-s toll.
Köszönöm.

" alt="

"> 16 termék toll nélkül...
dandi
Kb. a 20 termék stimme(15-20-ra gondolok)l de nem számoltam meg és már fogyott is belőle

" alt="

">, viszont tollat nem kaptam.
20 termék volt a Csabahús csomagban+1 toll.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások