Betája 2024-02-06 :: 17:30
Tényleg! Köszi!
Sziszka9 2024-02-06 :: 17:25
Sziasztok!
Emag utalványt a Screvon nyertük, karácsony előtt. Már kérdezni is akartam, hogy megkaptátok-e már, de ma kaptam meg én is.
Samidala 2024-02-06 :: 17:20
Talán Screvo játék volt..... ott lehetett Emag utit nyerni
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 290 / 9337 oldal |
Azért egy kezdőbetű+keresztnév+város még nem teszi egyértelművé a nyertest. Egyébként hamarabb mentek ki az értesítések, mintsem kiírták volna a weboldalra.
Az én férjem neve is ott van a Tesco nyerteslistájában, B betűs, és még nem jött értesítés.
Sajnos nincsen sehol, kezdőbetű keresztnév város stimmel.....
nézd meg jól lehet Spam ...Kuka esetleg kitörölted
P. a kezdőbetű
Mi a kezdőbetű , névsor szerint értesítenek
Sziasztok! Aki nyert a Tesco 2.heti játékán értesítették már? Úgy tűnik mintha a párom nyert volna, de nem értesítették.
sünkutya
Valdor Pick Mizo egy cég
" alt="
">
Valdor Pick Mizo egy cég
" alt="
">törpi: én azzal nem nyertem.Valdor játékra tippeltem.
sünkutya:igen. Pick utalások miatt kaptuk
Pieceofluck, köszönöm szépen Neked is a segítséget!
" alt="
">
" alt="
">BonOffice kft-től más is kapott levelet? Adó adatlap van a levélben. Gondolom valamelyik nyereményjáték miatt.
Fülest és Poénvadászatot szoktam venni időnként.
A Fülesben 1 rejtvény van, amit csak e-mailen lehet beküldeni, könyvet lehet nyerni vele. A többi megfejtést csak postán, Poénvadászat szintén csak posta.
A többi rejtvényújságot nem igazán ismerem.
Még a Meglepetést tudnám ajánlani, van benne jó pár rejtvény, amik java része pályázós szokott lenni - postán vagy e-mailben.
Esetleg még a Kiskegyed, amiben 3 rejtvény van, a megfejtések postán vagy e-mailben is beküldhetők.
A Fülesben 1 rejtvény van, amit csak e-mailen lehet beküldeni, könyvet lehet nyerni vele. A többi megfejtést csak postán, Poénvadászat szintén csak posta.
A többi rejtvényújságot nem igazán ismerem.
Még a Meglepetést tudnám ajánlani, van benne jó pár rejtvény, amik java része pályázós szokott lenni - postán vagy e-mailben.
Esetleg még a Kiskegyed, amiben 3 rejtvény van, a megfejtések postán vagy e-mailben is beküldhetők.
Vergokan, nagyon köszönöm a segítséged
" alt="
"> Ezek szerint kifejezett rejtvényújság, mint pl.: a Füles, nincsen e-mailes beküldéssel?
" alt="
"> Ezek szerint kifejezett rejtvényújság, mint pl.: a Füles, nincsen e-mailes beküldéssel?Vagyis ezeket e-mailben is lehet...
HOT! magazin, Best magazin, Story magazin, Fanny, Meglepetés, TVRhét, Szuperinfo
Sziasztok, rejtvényfejtőktől érdeklődnék, van-e olyan rejtvényújság, ahol a megfejtéseket nem postai úton, hanem online lehet beküldeni? Ha igen, melyik(ek)?
Köszönöm a segítséget előre is! :-)
Köszönöm a segítséget előre is! :-)
törpi: köszönöm a választ.
" alt="
">
" alt="
">sze, nàlam nem működik🫤