Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 50 oldal |
A beküldött SMS kód után én nem kaptam semmilyen üzenetet. A kiírás szerint kellene visszajelzésnek jönni. Mindenki kapott visszajelzést, akkor is ha nem nyert?
Köszi,sada!
1-et fordítva is beküldtem,és úgyis elfogadta,csak ezért kérdeztem,melyik a jó?!
1-et fordítva is beküldtem,és úgyis elfogadta,csak ezért kérdeztem,melyik a jó?!

Fáreó
Minta sms:
személyes kód:kuponkód:nyeremény jele
Minta sms:
személyes kód:kuponkód:nyeremény jele
Amelyik héten játszottál sms-ben arra a hétre a postán beküldött kódod érvénytelen.
Ja, akkor ebből következően van pár Multi kód cserére. Dobozzal együtt akár.
Bocs addi-addig
A levelet,csak aug.-ban sorsolják,ha addi játszol sms-ben,akkor az "érvénytelen"
Köszi!
Ha játszol sms-ben,akkor levéllel már nem játszhatsz.
csipcsi
igen, ha visszaküldted, akkor smsben már nem játszhatsz
igen, ha visszaküldted, akkor smsben már nem játszhatsz
Ha kaptam promós levelet a Multitól, és azt visszaküldtem 6 kóddal, attól sms-ben még játszhatok? Mert azt írja, hogy minden héten egyféleképpen lehet játszani. Akkor tulajdonképp az sms játékról lecsúsztam?
Hát nem ezt írtuk?? 

Itt mezőtúron kérték a személyit, ott is fogják, egy cég
ildicc
Ésszerű javaslat!
Az átvételhez kell a személyi és azt egyeztetik is a L&M adatbázisával!
Ésszerű javaslat!
Az átvételhez kell a személyi és azt egyeztetik is a L&M adatbázisával!
ildicc!
Kösz,akkor,tényleg nem aktuális,ha csak ez az 1 fajta nyeremény van.
Kösz,akkor,tényleg nem aktuális,ha csak ez az 1 fajta nyeremény van.

Fáreo, de igen. Írok.
Viszont kövezzetek meg, de mégis beírom: KIZÁRÓLAG személyes átvétellel, ott Zánkán lehet hozzájutni az EFOTT belépőhöz. Nem lehet meghatalmazással, vagy egyéb módon átvenni!
Nagy kérés lenne, ha megoldhatnánk, hogy csak az játsszon, aki tényleg el akar menni? Más nyeremény ugyanis nincs, tehát értelmetlen csak azért játsszani, hogy majd elcserélem, meg nemtudom mit nyerek, stb., hacsak nem direkt azért játszik valaki ily módon, hogy más esélyeit rontsa
Tudom, más is játszik a Fórumosokon kívül, de legalább mi...
Viszont kövezzetek meg, de mégis beírom: KIZÁRÓLAG személyes átvétellel, ott Zánkán lehet hozzájutni az EFOTT belépőhöz. Nem lehet meghatalmazással, vagy egyéb módon átvenni!
Nagy kérés lenne, ha megoldhatnánk, hogy csak az játsszon, aki tényleg el akar menni? Más nyeremény ugyanis nincs, tehát értelmetlen csak azért játsszani, hogy majd elcserélem, meg nemtudom mit nyerek, stb., hacsak nem direkt azért játszik valaki ily módon, hogy más esélyeit rontsa
Tudom, más is játszik a Fórumosokon kívül, de legalább mi...

A http://tea-cup.uw.hu/LM2.jpg
http://tea-cup.uw.hu/jsz.jpg oldalak, nem L&M játékok?
Vki nem írná meg nekem emilben az ott lévő szöveget,mert az én gépem írtó kicsiben jeleníti meg alig tom. elolvasni.
Előre is köszi!
http://tea-cup.uw.hu/jsz.jpg oldalak, nem L&M játékok?
Vki nem írná meg nekem emilben az ott lévő szöveget,mert az én gépem írtó kicsiben jeleníti meg alig tom. elolvasni.
Előre is köszi!köszi sada 

Ezt jó tudni!
És egymás után jönnek a válaszüzenetek mindenféle nevekre..