// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 110 oldal |
takács f-nek én is küldtem kódokat...azóta sem válaszolt...
Takács Fecónak küldjetek használt Medve kódokat, úgysem veszi észre hogy már használt mert nem brummog vissza az sms. " alt=""> " alt="">
Takács Ferenc tőlem is Medve kódokat szeretett volna kapni, cserébe pedig nyertes mobil feltöltő kódot ígért. 2 e-mail után nekem is egyre gyanúsabbá vált amiket írt, és ráadásul nem is ismerem.
sajnos mindíg vannak rafinált és hiszékeny Fórumosok is. Ismeretlennel sosem szabad e-mailben cserélni. Meg előszőr az ismeretlen küldje a cseréjét,a bizalmat nálam ki kell érdemelni. Mindenki volt egyszer kezdő,de kezdőként tőlem is előre kérték a cserét a régi motorosok anno
Nincsenek még nyertes kódok, ne csináljátok már! Vagy valaki kapott már medve kódot amivel feltölthet?
Ha későn is de használjuk már kicsit a bogyót a nyakunkon!
Ha későn is de használjuk már kicsit a bogyót a nyakunkon!
tref12-n is ő ír.
Álljatok le ezzel a nagy bizalomgerjedéssel egy kicsit!
Most had küldjön ő előre valamit....
Álljatok le ezzel a nagy bizalomgerjedéssel egy kicsit!
Most had küldjön ő előre valamit....
nekem az mindíg gyanús,ha ismeretlen csak olyan kódokkal üzletel,amihez nem kell postázni" alt="">
tfer12
Ne már, még itt vagy?
Ne már, még itt vagy?
A bizalom mindenkinek jár, gondoltam én, akkor is ha új vagy ismeretlen!
Valószínűleg ebben a formában ti nem futtok bele, mert lesz annyira leleményes hogy változtatja az e-mail címét.
Azért beírom, hogy figyeljetek, ismeretlenekkel nyugodtan legyetek kicsit bizalmatlanok!
Takács Ferenc tferxx@citromail.hu
Medve kódokat kért Cartedor-ért. Én elküldtem, ő eltűnt.
Kedves ismeretlen, akárki vagy, remélem örömödre sikeredre vált, a többieknek pedig tanulsággá!!!!
Valószínűleg ebben a formában ti nem futtok bele, mert lesz annyira leleményes hogy változtatja az e-mail címét.
Azért beírom, hogy figyeljetek, ismeretlenekkel nyugodtan legyetek kicsit bizalmatlanok!
Takács Ferenc tferxx@citromail.hu
Medve kódokat kért Cartedor-ért. Én elküldtem, ő eltűnt.
Kedves ismeretlen, akárki vagy, remélem örömödre sikeredre vált, a többieknek pedig tanulsággá!!!!
Nem, csak beirtam emlékeztetőül....
kovax: most újra bedőltél neki vagy mi? " alt=""> Kár volt. nem is értelek.
kovax Hozzászólás - 2009. december 17. :: 19:50
Pozsonyi Gáborral senki ne cseréljen, főleg ne Cola Cola kódot, mivel nem küld érte semmit, csak igérget, nekem több mint egy hónapja hiteget... egyszer cseréltem akkor rendben volt, de a következőnél már nem.....
kovax Hozzászólás - 2009. december 17. :: 19:50
Pozsonyi Gáborral senki ne cseréljen, főleg ne Cola Cola kódot, mivel nem küld érte semmit, csak igérget, nekem több mint egy hónapja hiteget... egyszer cseréltem akkor rendben volt, de a következőnél már nem.....
senkinem nem ajánlom...
vigyázzatok vele....
senkinem nem ajánlom...
vigyázzatok vele....
beleba!
Írtam e-mail-t!
Írtam e-mail-t!
nem dunakeszi, nekem gelej a címe...
Amúgy meg letojom a libero kódokat, csak ez a sok gennyes ember..remélem a nyereséget gyógyszerre költi az ilyen....
Ha nem jön meg enyém sem, kérném a címeket, amíg én auchanozok dunakeszin, max Apa és tesója benéznek a címre....
Amúgy meg letojom a libero kódokat, csak ez a sok gennyes ember..remélem a nyereséget gyógyszerre költi az ilyen....
Ha nem jön meg enyém sem, kérném a címeket, amíg én auchanozok dunakeszin, max Apa és tesója benéznek a címre....
Hát ezek szerint nem csak én "futottam bele". Bár mint, mondtam én nem jutottam el a cseréig, mivel kicsit gyanús lett a "túl jó" ajánlata és az "ugye holnap feladod" mondata, meg hogy sehol egy hozzászólása, cseréje csak kér. (Kértem írja meg a nickjét.)
Pár hsz-al lejjebb beírtam, egy másik fórumon is vert át embereket " alt=""> " alt="">
Pár hsz-al lejjebb beírtam, egy másik fórumon is vert át embereket " alt=""> " alt="">
beleba!
Én Libero vk-t és univer címkét küldtem én 10-15% végösszeg és pelenkakupont várok tőle, ha nem küldi, asszem én is felkeresem, Dunakeszi nincs messze....." alt="">" alt="">" alt="">" alt="">
Én Libero vk-t és univer címkét küldtem én 10-15% végösszeg és pelenkakupont várok tőle, ha nem küldi, asszem én is felkeresem, Dunakeszi nincs messze....." alt="">" alt="">" alt="">" alt="">
Nagy Istvántól..nekem meg van a címe...Közelben lakik is ismerős, ha nem küldi.....
most olvasom......tőle várok egy jokert és libero kódokat.
én kedden eladtam részemről és nem tudom odaért-e.
én kedden eladtam részemről és nem tudom odaért-e.
Nagy István nálam is sáros, remélem küldi a cserét......
b.aggee
Szia!
Egy és ugyanaz a személy.Veszprémbe lakik de régen pesten lakott és szokott sokat pestre menni valami ismerőséhez vagy rokonához.
Szia!
Egy és ugyanaz a személy.Veszprémbe lakik de régen pesten lakott és szokott sokat pestre menni valami ismerőséhez vagy rokonához.