FONTOS!
Ma küldték, újabb módja a csalásnak, de ez már profibb.
Vigyázzatok!
https://www.facebook.com/reel/1568956306841798
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 264 oldal |
Azt hittem, rutintalanságomból ('19 őszén kezdtem) adódóan fordulnak velem elő a lentiekhez hasonló bakik.....
Nekem is sikerült az Auchanban egy db-os Kométa blokkot csinálnom
" alt="
">
" alt="
">És az Allee-ban is csak egy Monstert vettem a kettő helyett.
Be kellett volna mennem az Allee Patikába, vehettem volna 10.000,- Ft-ért Cavintont.
Be kellett volna mennem az Allee Patikába, vehettem volna 10.000,- Ft-ért Cavintont.
HÉMÁV!!! (ogy n ekkora llat agyok!!!)
Sikerült két blokkon venni Kométát az Osanban, de mindkettő 399,- Ft...
Úgy emlékeztem, hogy 1 db kell, nem 500,- Ft-ért.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Sikerült két blokkon venni Kométát az Osanban, de mindkettő 399,- Ft...
Úgy emlékeztem, hogy 1 db kell, nem 500,- Ft-ért.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Nem csak a Rudi adója csökkent, hanem a lottóötös is szja mentes lesz.
Nem tudom megnyitni a posta.hu-t mert a vírusvédelem letiltja. Tapasztaltok hasonló? Javaslat, segítsééééég?! Amúgy is míííírges vagyok/ 4,5 éves unokám ha kicsi a sajtburger/ mert meg jőnn az Okosóra holnap a postával de nem csomagautomatába így a játékra sajnos nem jó. Közel 70 hez nagyon okos dolog ha beáll a demenciális eltévedés csak meg kell nyomni rajta egy gombot, Mit kell megnyomni és hol???!
Akkor egy 254 Ft-os Rudi 236 lenne, ha csak az ÁFA terhelné szegény Rudit.
De van egy csomó más, ami meg emelkedik.
(cukor miatt, csomagolás miatt, stb...)
De van egy csomó más, ami meg emelkedik.
(cukor miatt, csomagolás miatt, stb...)
Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy amennyiben az áfacsökkentés hatását teljes mértékben érvényesítik a kereskedők (ám nem ez a jellemző, a kormány éppen emiatt érvelt eddig úgy, hogy árcsökkentési célból nem érdemes áfát csökkenteni), vagyis odaadják a fogyasztónak és nem nyelik le, akkor a normál (30g-os) legnépszerűbb pöttyös túró rudi jelenlegi, jellemzően 240-260 forintos ára valahol 223-242 forint között lenne. Egy ilyen, a fogyasztók oldaláról előnyös helyzetben tehát a túró rudi imádók 7%-os árcsökkenést tapasztalnának. Fontos hangsúlyozni, hogy ezek mind hipotetikus számítások.
1 Ft-tal se lesz olcsóbb semmi, pont jan 1-jén megemelik az alapárát pont ennyivel vagy többel
" alt="
">
" alt="
">A desszert jellegű sajtkészítmény áfakulcsa az eddigi 27%-ról 18%-ra csökkenne 2024. január elsejétől.
Vagyis áfakulcs-csökkentést hajt végre a kormány a következő évtől egy konkrét termékkör esetében, miközben előzetesen ezt egyáltalán nem jelezte és a minisztérium közleményében sem emelték ki ezt a részletet.
Részlet a T/5893 törvénymódosító javaslat mellékletéből.
Az ezzel kapcsolatos részletes indoklás úgy szól, hogy "a besorolási rend alapján egyes, Élelmiszerkönyv szerinti desszert jellegű sajtkészítmények jelenleg is a 18%-os áfa mérték alá tartoznak, míg mások (2106 és 1806 vtsz. alá tartozóak) a 27 %-os kulcs alá". A javaslat a jogalkotói célnak megfelelően
2024. január 1-jétől ez utóbbi termékeket is, így például a túró rudit, a 18%-os áfa kulcs alá sorolja.
Vagyis áfakulcs-csökkentést hajt végre a kormány a következő évtől egy konkrét termékkör esetében, miközben előzetesen ezt egyáltalán nem jelezte és a minisztérium közleményében sem emelték ki ezt a részletet.
Részlet a T/5893 törvénymódosító javaslat mellékletéből.
Az ezzel kapcsolatos részletes indoklás úgy szól, hogy "a besorolási rend alapján egyes, Élelmiszerkönyv szerinti desszert jellegű sajtkészítmények jelenleg is a 18%-os áfa mérték alá tartoznak, míg mások (2106 és 1806 vtsz. alá tartozóak) a 27 %-os kulcs alá". A javaslat a jogalkotói célnak megfelelően
2024. január 1-jétől ez utóbbi termékeket is, így például a túró rudit, a 18%-os áfa kulcs alá sorolja.
https://jarokelo.hu/
A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy jelezhessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.
A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy jelezhessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.
Szépen elfogynak a szkrevós játékok.
Monnyuk én nem bánom.
Monnyuk én nem bánom.
Kettőt nyertem összesen, az elsőt gépen (10kor).
De valószínűleg érdemesebb lett volna csak telón játszani.
Még van két kódom, jó lett volna értük boci, ha nem is hűtő.
De valószínűleg érdemesebb lett volna csak telón játszani.
Még van két kódom, jó lett volna értük boci, ha nem is hűtő.
Akkor át volt állítva az órájuk.
Mi 3 mobillal játszottunk, mindig 1 mobil nyert, ezek szerint az a leggyorsabb.
Mi 3 mobillal játszottunk, mindig 1 mobil nyert, ezek szerint az a leggyorsabb.
Müllermilch-es játék, de elvileg ma véget ér.
Melyik az a játék, ahol bocikat lehet nyerni? Köszi
Én jobban szeretek gépen pályázni, de ha ezt tudom, hogy mobilon ennyivel gyorsabb, akkor inkább végig mobilon játszok ezzel a bocis játékkal, lehet, már lenne egy hűtőm is.
" alt="
">
" alt="
">A lànyom is nyert egy bocit. Így lett a mèrlegünk 7 boci, 1 hűtő.
10 előtt pár másodperccel. Egy kicsit töltött, de kiírta, hogy bocit nyertem.