Nicika! Köszönöm,nagyon örülök!

szednori! Gratulálok! Nagyon szerencsés vagy!

Juhéé!!!! Enyém a mai fődíj,pár perce nyertem

Galéria!
Júliusban, nem júniusban, mert a nyereményátadás is július elején volt. Mi az első turnusban nyaraltunk, júli 16-tól. Csak azért kérdeztem, hogy nem-e egy időben voltunk, mert akkor beazonosíthattuk volna egymást.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, csak azok a rettentő nagy pókok ne lettek volna ott!
Szia Galéria!
És adtak nektek 100 E?
S ha igen akkor mi volt a feltétele? (elkellet költeni??...)
Válaszodat koszonom,!!
Vadaska, mi valahogy júniusban, de azt hiszem nem az elsőben, hanem a másodikban mert már volt aki hazajött addigra

Te nekem nagyon tetszett és nagyon jól éreztük magunkat. Hozzáteszem nekünk első nyaralásunk volt hármasban a picurral

Galéria!
Ti tavaly melyik turnusban nyaraltatok? Mi az elsőben.
Sziasztok!
Én vagyok az aki eddig vezeti a balatonszépségversenyt, több mint 15 000 ponttal.
Én naon remélem hogy sikerül megnyernem a fődíjat!
Nem tudom közületek van-e olyan aki megnyerte ezt a balatoni nyaralást 100 FT.-al??!! Ha vki megnyerte s volt is már ott azt naon szépen megkérem mesélje el hogy hogy telt és hogy volt-e vmi "baj..."???...
Köszönöm!!!
Üdv: marko94
Nekem is sikerült pólót venni!

Nekem nem volt semmi gond vele .
Rákattintottam a pólóra , utánna kérte el az adataimat , és levonta a megfelelő számú kreditpontot .
Hamarosan postázzák , ez volt az utolsó üzenet !
Tünci,hogyan vetted meg a polót,mert Nekem nem sikerül!
Lehet venni a webschopban polót , én most vettem !
Vajon az oldalon majd meg lehet venni pontokért azt a bizonyos sárga pólót? Csak mert ott a képe a webshopban, de nem működik!
Azt tudom...

...és Galériával bizniszeltétek el, és Galériától egyszer megkérdeztem a költőpénzt is odadta Hugi?

Jót nevetett...

Rajtam...

Paint,én is nyertem tavaly

Végreeeeeee!

Hosszu-hosszu probálkozás után haláli pólo.

igen...

Igen, tavaly is naponta volt utazás, csak akkor az is egy kódért ment. Úgy szerintem könnyebb volt "ráhibázni". Én is a szerencsések között voltam, és "elég döcögős volt" a szervezés. Ha érdekelnek a részletek is, priviben leírom Neked, ha kéred.
A tavalyi játékkal is naponta volt utazás? Vagy havonta? Egyébként a fórumon hányan nyertek utat... elég döcögős ez a játék....

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások