Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 59 oldal |
Soltész négy is van !!!
ez se az én játékom volt!

ide még sirály sem röpköd,nemhogy Bubba!
most sírjak,vagy nevessek?

most sírjak,vagy nevessek?

Fáreo!
2 nyertem, és egyet az Öcsém
)))
sirály!

2 nyertem, és egyet az Öcsém
)))
sirály!

Köszi a segítséget.
Ez gyors volt
Ez gyors volt

Sziasztok!
Én is kérek segítséget, már mindenütt kerestem, de sehol nem találom.
Ja és ha van valakinek fölösleges Bubbája, cserélje el velem.
Köszi
Mimoza
Én is kérek segítséget, már mindenütt kerestem, de sehol nem találom.
Ja és ha van valakinek fölösleges Bubbája, cserélje el velem.
Köszi
Mimoza
Ani-ha írtam.
Köszönöm a segítséget!
@-ok mentek! 

Nekem is tudna valaki? 

sziasztok!megint semmi.Ahol megtaláltam bubbát nem áll meg.nem otthon vagyok és nincs időm keresgélni.Ketyeg az óra.Segítene valaki?köszi
megint nem sikerült 

Na ezen már én is ki vagyok akadva. Igaz, hogy állítólag mi nyertünk egy Bubbát két hete szombaton, de még mindig nem kaptunk róla értesítést. Igaz, arról a napról mást sem hallottam, hog yértesítettek volna, meg citromailest sem nagyon, de már kezdek beletorodni. Mindenesetre azon már teljesen kivagyok, hogy néhány nevet már rég kívülről fújok... Tegnap már nem i svolt kedvem játszani, azt hiszem, nem érdemes. Lehet, ma sem.
Nem értem én ezt. Hogy van az, hogy egyesek már a kitudja hányadikat nyerik? Már lassan boltot nyithatnak belőle. Van olyan "szerencsés"
aki minden nap nyer 1-2 bubbát. Jól állhat fortunánál. Miért nem lottózik? Akkor nem lenne szüksége a bubbára.
BUBBÁT AKAROK! tISZTELT SOROZATBAN NYERŐK, hagyjátok már ki az utolsó napot! KÖSZIIIIIII
Félreértések elkerülése miatt: Nem vagyok féltékeny 
aki minden nap nyer 1-2 bubbát. Jól állhat fortunánál. Miért nem lottózik? Akkor nem lenne szüksége a bubbára.
BUBBÁT AKAROK! tISZTELT SOROZATBAN NYERŐK, hagyjátok már ki az utolsó napot! KÖSZIIIIIII
Félreértések elkerülése miatt: Nem vagyok féltékeny 
birka7!
szerintem megint nyertél, vagy 3 bubbát,nagy mákod van!
itt még 1 sincs a játék kezdete óta.
szerintem megint nyertél, vagy 3 bubbát,nagy mákod van!
itt még 1 sincs a játék kezdete óta.

Hali!
A sartlapon ha regiztem erre a játékra hogyan tudom megnézni az adataimat??
Köszi
A sartlapon ha regiztem erre a játékra hogyan tudom megnézni az adataimat??
Köszi
annipanni,
a Startlap előző játékán is volt ilyen a nyeremények között, ez volt a "kirakós".
a Startlap előző játékán is volt ilyen a nyeremények között, ez volt a "kirakós".
Sziasztok!
Én a nem gratulálós Bubbát megtaláltam, de nemtom hol lehet a gratulálós. Megsúgná nekem vki?
Én a nem gratulálós Bubbát megtaláltam, de nemtom hol lehet a gratulálós. Megsúgná nekem vki?

Na végre egy Bubba, a kislányom örül a legjobban.
Silver.
milyen kirakós játékon lehet bubbát kapni?
milyen kirakós játékon lehet bubbát kapni?