Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2025
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 181 oldal |
Ha megtaláltad a 20 db szaloncukrot, akkor valami ilyesmit ír ki, hogy a királylányt kiszabadítottam és részt veszek a sorsoláson.
Nekem is ezt csinálta, miután egyszer kiléptem, később meg vissza.
A női portálos szaloncukor keresőn egyetlen egy szaloncukrot találtam, ami jó, és utána az összes többinél azt írja, hogy már megtalálták előttem. Más is járt így? Kezdem feladni
" alt="
">

BK-Tina
én olyankor megnyitottam azt az oldalt ahol ajánlott hogy regizek utána bezártam azt, és a kisablakot is ami a szaloncukorra kattintásnál jött be és utána megint ráklikk a szaloncukkere és jó volt
én olyankor megnyitottam azt az oldalt ahol ajánlott hogy regizek utána bezártam azt, és a kisablakot is ami a szaloncukorra kattintásnál jött be és utána megint ráklikk a szaloncukkere és jó volt
BK-Tina
És az aktiváló linkre is rá kattintottál?
És az aktiváló linkre is rá kattintottál?
http://www.mueller.co.hu/aktionen/xmas2009_@hu/conten
t_adventskalender_@hu.html
Indult itt is játék
t_adventskalender_@hu.html
Indult itt is játék
Aki végezett a női portálon látja valahol hogy meglett az összes szaloncukor?
Nekem véletlenül ki lett kapcsolva a hóember, aki jelzi, hogy hánynál tartok.
Lehet, hogy nekem is megvan az összes, csak nem tudok róla.
Nekem véletlenül ki lett kapcsolva a hóember, aki jelzi, hogy hánynál tartok.
Lehet, hogy nekem is megvan az összes, csak nem tudok róla.
Szerintem a nöiportál úgy sz.r ahogy van.....
Regisztráltam, beléptem és ahogy a szaloncukorra kattintok kiírja hogy regisztrálni vagy belépni szükséges......
" alt="
">
Érdekes!!!
Regisztráltam, beléptem és ahogy a szaloncukorra kattintok kiírja hogy regisztrálni vagy belépni szükséges......

Érdekes!!!
Kb. nekem is ennyi idő kellett. De legalább felfedeztem ezt az oldalt, elég érdekes cikkei vannak.
" alt="
">

a noiportalon kb. 45 perc alatt minden szaloncukrot megtaláltam, az ö9ssze cikket átnéztem, hát nem szívesen csinálnám még egyszer...
na megjavult
" alt="
"> kb 5 perc alatt elfogtam
" alt="
"> a szarvasokat.

Az NLcafe-ra ti betudtok lépni? Nekem ezt írja ki
A megadott adatokkal nem tudsz bejelentkezni!
" alt="
">
A megadott adatokkal nem tudsz bejelentkezni!

A noiportal.hu-n, ha találsz egy szaloncukrot, felvillan, hogy eddig mennyit gyűjtöttél!
" alt="
">

Én ma akárhány szaloncukrot találtam, mindre azt írja, h. már megették előlem.
Olyan régóta kínlódok vele, ha tényleg csak 1 db hiányzik, akkor még folytatnám, de ha 4 akkor már nagyon elegem van abbahagynám. Ezért szerettem volna tudni.
" alt="
">

Nadina
Ezt írja:
Számolásra sincs szükséged: miután regisztrált neveddel beléptél az oldalunkra a programunk fejben tartja, éppen hol tartasz!
Szerintem szólni fog, ha meg van a 20. Én még egyet se találtam, de majd délután megint neki esek.
" alt="
">
Ezt írja:
Számolásra sincs szükséged: miután regisztrált neveddel beléptél az oldalunkra a programunk fejben tartja, éppen hol tartasz!
Szerintem szólni fog, ha meg van a 20. Én még egyet se találtam, de majd délután megint neki esek.

Regisztráltam én is a női portálra. Arra sikerült rájönnöm, hogy egy nap kell a 20 szaloncukrot megtalálni. Csak azt nem tudom, hogy én hol tudom ellenőrizni, hogy hányadiknál tartok. 16-ig számoltam, aztán belekeveredtem.
Az egy dolog, hogy a gép jegyzi, de azért én is szeretném tudni.
Nem tudjátok?
Az egy dolog, hogy a gép jegyzi, de azért én is szeretném tudni.
Nem tudjátok?
A mai szarvasok el sem voltak dugva. Pár kattintással meg lett mind a 6.
" alt="
">

Itt, de rossz helyen, az infóknál. De már eléggé álmos vagyok, úgyhogy ma nem keresgélek többet. Nekem csak egy van, de már nem emlékszem, hol találtam.
Én most megtaláltam kettőt a divatnál, többet nem,de már kezdek besokalni.
Az is érdekelne, változik-e a helyük a különböző napokon.
Majóka, itt kérdezted vagy az oldalon?
Az is érdekelne, változik-e a helyük a különböző napokon.
Majóka, itt kérdezted vagy az oldalon?