Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 9364 oldal |
Sziasztok! Valaki játszott már ezen a foodnetes játékon? Eléggé furának tűnik a Facebook oldaluk is, valid játék? Köszi a válaszokat!
Mizonál a 10.000 Ft-os utalásból is 1 háztartás 1-et nyerhet? Nekem nem egyértelmű.
Lidl - Henkel tv nyertesekről van valami hír?
Nekünk megérkezett 2 névre egy háztartás...
Sziasztok! Anno nyertünk egy-egy tálca Colat a Lidl játékán a párommal. Az ő nevére hozták már hetekkel ezelőtt enyémre még semmi. Létezik, hogy egy háztartásba nem lehetett többet nyerni? Köszi a választ.
Csoda törPént.
Megérkezett a Penny-Vénusz regisztrációt megerősítő elektromos levél...
Megérkezett a Penny-Vénusz regisztrációt megerősítő elektromos levél...
zizke
Köszönöm a választ. Akkor még reménykedem.
Köszönöm a választ. Akkor még reménykedem.
Köszi! Akkor még én is várok türelmesen
" alt="
">
" alt="
">Igen, nekem még nem jött meg a Hell melegítő.
Vár még valaki Hell nyereményt? (Táska, melegítő stb.)
bazsapara!
Fino utólag értesít e-mailben , nekem kb. 1 héttel a beküldés után jött az e-mail.
Fino utólag értesít e-mailben , nekem kb. 1 héttel a beküldés után jött az e-mail.
Vágási 2.0
Gratulálok a sok nyereményhez.
Fino mai nyeremény?
Gratulálok a sok nyereményhez.
Fino mai nyeremény?
A Nestlé pontokért lekérhető nyeremények mikor szoktak elérhetővé válni? Már éjfélkor, vagy valamikor később a megadott nap folyamán?
5 éves a lidl, ott indulhat a játék..
MázlistaFL
Nekem nincs Lidl+ appom, így pontos útbaigazítást nem tudok adni.Csak annyit tudok, amennyit a jsz ír, hogy a Lidl+ appban rá kell nyomni az "indul a játék" gombra.
Hátha valaki elmagyarázza merre hány lépés?!
Nekem nincs Lidl+ appom, így pontos útbaigazítást nem tudok adni.Csak annyit tudok, amennyit a jsz ír, hogy a Lidl+ appban rá kell nyomni az "indul a játék" gombra.
Hátha valaki elmagyarázza merre hány lépés?!
Ha esetleg valaki elviszi a komolyabb Screvo-s nyeremények egyikét (Fiat 500, Amalfi, Santorini), írja be legen olyan kedves még akkor is, ha még nem igazolták vissza.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz ezeknek a játékoknak a nyerő időpontja a fődíjak tekintetében.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz ezeknek a játékoknak a nyerő időpontja a fődíjak tekintetében.
Bármikor vásárolhatsz és bármikor feltöltheted.
De nyerő időpontos nyeremények időpontjai csak 10 és 20 között vannak.
10 előtt feltöltött blokkal csak a főnyereményért játszol.
Az azonban előfordulhat, hogy 20 után feltöltött blokkal nyersz, mert az utolsó időpont óta még senki sem pályázott.
De nyerő időpontos nyeremények időpontjai csak 10 és 20 között vannak.
10 előtt feltöltött blokkal csak a főnyereményért játszol.
Az azonban előfordulhat, hogy 20 után feltöltött blokkal nyersz, mert az utolsó időpont óta még senki sem pályázott.
Szeretném kérdezni , hogy a Mizse nyereményjátéknál nyerőidőpontok 10 és 20 óra között kerülnek kisorsolásra. 10: óra előtt lehet vásárolni csak 10:-óra után kell feltölteni ?l
Sziasztok!
Nektek működik az Aldi Füzetea nyereményjáték? Én már minden hogy is próbáltam és nagy nehezen regisztrálni tudtam de belépni sehogy nem enged. Köszönöm.
Nektek működik az Aldi Füzetea nyereményjáték? Én már minden hogy is próbáltam és nagy nehezen regisztrálni tudtam de belépni sehogy nem enged. Köszönöm.
Szerintem 05.14-én kezdődik!