Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 9304 oldal |
Lindt csokit már mindenki megkapta? Családtagom igen,én nem. írtam nekik,de gondoltam itt is rákérdezek,hátha más is kimaradt még
bangbang csinálja...türelem
Aki nyert a Balaton játékon Apple ipadot vagy laptopot nem kérdezte meg,hogy hogy van garancia rá?Ha igen,megírná nekem? köszönöm
Ez engem is érdekelne! Van akinek jóváhagytak ? Van blokkom 5 hete függőben!
Powerade meddig tartja függőben a blokkokat?
timotka
Igen, köszönöm!
Igen, köszönöm!
timotka 2025-10-28 :: 11:31
Arika
ez mind aznapi?
Gratula!
Arika
ez mind aznapi?
Gratula!
Még nem, és ha jól emlékszem az előző években is novemberben jött!
OTP Visa értesítést kapott-e már valaki?
Tudja valaki, hogy a Coca-s nyeremény kódot az RTL Plusz-ra fel lehet-e használni már meglévő előfizetés mellé, vagy sem? Mert a Netflix-en ebből nem szokott gond lenni, annyival meghosszabbodik az előfizetés.
hector750
a boltban lehetett átvenni szeptember 30ig e-mail felmutatásával
a boltban lehetett átvenni szeptember 30ig e-mail felmutatásával
Ecofamily Baba tusfürdő nyereményt megkaptátok már?
Bonduellel vagy ThreeSixty vodkával nyert már valaki? Mert nem nagyon frissítik a nyertesek listáját
Weber köszi
Coopal nem játszottam ,akkor Aldi lesz.
Coopal nem játszottam ,akkor Aldi lesz.
Coop, Aldi utalványokat.
Milyen csomagot küldhet a Progressive Bex Kft. ?
MPL-el jönne ma.
MPL-el jönne ma.
Anyoka
Írtam, köszi!
Írtam, köszi!
Lastcsacsa
Írj, adok.
Írj, adok.
krysztasz
Ne foglalkozz vele!
Egyszerűen benne maradt egy korábbi, minta ként használt jsz-ból.
Ne foglalkozz vele!
Egyszerűen benne maradt egy korábbi, minta ként használt jsz-ból.
Hogy értelmezzem a Pilsner fődíjas rendelkezését?
Játékszabály 4.2.3. pont
4.2.3 Főnyeremény
Egy Játékos maximum 1 db (egy darab) főnyereményre lehet jogosult.
Amennyiben olyan Játékos Pályázata nyer, aki már megnyert 1 db (egy darab) főnyereményt, helyette az érvénytelenítés megállapítását követően elsőként beküldött Pályázat beküldőjét tekinti nyertesnek Lebonyolító.
1 főnyeremény után miért lehet olyan nyertes, akinek elutasítják a főnyeremény pályázatát? Érvénytelenítik és sorsolnak még egy főnyereményt? De egy főnyeremény van. Húúú, ezt most nem értem.
" alt="
">
Játékszabály 4.2.3. pont
4.2.3 Főnyeremény
Egy Játékos maximum 1 db (egy darab) főnyereményre lehet jogosult.
Amennyiben olyan Játékos Pályázata nyer, aki már megnyert 1 db (egy darab) főnyereményt, helyette az érvénytelenítés megállapítását követően elsőként beküldött Pályázat beküldőjét tekinti nyertesnek Lebonyolító.
1 főnyeremény után miért lehet olyan nyertes, akinek elutasítják a főnyeremény pályázatát? Érvénytelenítik és sorsolnak még egy főnyereményt? De egy főnyeremény van. Húúú, ezt most nem értem.
" alt="
">