Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 1789 oldal |
mvincze! Honnan tudod hogy csak a játék végén küldenek emailt? Nyertél már hasonló játékon?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
ha lezárult a játék, kapok egy mailt, hogy anno 25-dik voltam? 

Küldenek emailt, de csak a játék végén.
Szerintem ha 25-ik vagy és nyersz akkor küldenek emailt!

Ez engem is nagyon érdekelne!
hazipatika.com -os nyereményjátékon azt írja, hogy minden 25-dik helyes válaszadó nyer! de honnan tudom meg? kapok e-mailt? mert amúgy semmit nem kaptam!
Kata82
Valamelyik témában mintha azt olvastam volna, hogy jokerest nem is raktak ki, csak valami "titkos" körben forog.
Valamelyik témában mintha azt olvastam volna, hogy jokerest nem is raktak ki, csak valami "titkos" körben forog.
Mastergood-ból játszik a virslik közül a mini virsli is?
A bókkártyát én sem tudom letölteni, de azt olvastam, hogy sima lapon is leirhatom a bókot!
Látott már vki Danone Jockert? Nekem van Danone borítékom, de az nem a Joker, vagy?
A Spar-Univer játéknál az eredeti blokkot kell beküldeni, vagy elég a másolatot 

Rea, szívesen

www.knorrizbomba.hu
Van ott egy fül, hogy "Bombabókok éve a Knorr ízbombával"
Innen letölthető a bókkártya.
Van ott egy fül, hogy "Bombabókok éve a Knorr ízbombával"
Innen letölthető a bókkártya.
A Knorr izbombas jatekhoz honnan szereztetek lapot amire a bokot lehet irni? en sehol sem talalok. Vagy eleg ha egy sima lapon bekuldom?
Galeria: köszi a segítséget. 

VIKI: KÖSZI,EZT AKKOR OLVASTAM IS,CSAK A "DOBOZOS" SZÓT NEM VETTEM EDDIG FIGYELEMBE ÉS AZT HITTEM,HOGY MÁSIK JÁTÉK

törpi: nyerinfo topic,
s.aniko Hozzászólás - 2007. május 18. :: 08:28
s.aniko Hozzászólás - 2007. május 18. :: 08:28
a Ledo dobozos jégkrém vk.-jait mihez gyűjttek?
A Hazipatika.hu játékainál hogy jelzi ha nyertem? Egy név többször is játszhat egy adott játékban?
Tud valaki segíteni a velvet.hu Miss Triumph játékán? Direkt elolvastam a tájékoztatót de nem fogadja el a válaszaimat.