Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 511 oldal |
A kérdésekhez beirtam reggel, hogy beszéltem ma velük, mert én sem vagyok a listán, és azt mondták hogy folyamatosan kerülnek fel a nevek.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Szerintem folyamatosan frissítik a listát.
Hisz még nincs fenn 800 név.
Hisz még nincs fenn 800 név.
Cirbolya
visszahívást ígértek!
visszahívást ígértek!
Naomi-ügyben néhány napon belüli visszahívást ígértek. Nektek is, vagy utánanéztek azonnal?

Cirbolya: az anyukám neve sem szerepel a listán, pedig nyert, és már meg is kapta a parfümöt.
Biztos hogy meg fogod kapni, de azért egy telefon nem árt...
Biztos hogy meg fogod kapni, de azért egy telefon nem árt...
Én vagyok ugyan, de kevesebbszer mint kéne.
sem
Cirbolya!
Én em vagyok a nyerteslistán!

Én em vagyok a nyerteslistán!

Csak hogy teljes legyen a boldogságom így az éjszakai (tor)túra után: nem szerepelek a Naomis nyerteslistán.
Járt még így valaki?
Járt még így valaki?
misspolska
liberó talán azzal korrektebb, hogy amit simán kipostázik és eltűnik,küld helyette másikat.
De ha azt veszed a liberónál nincs akkora értékű játék,mint a pampersnél.
Egyébként én is a liberó pelenkára esküszök,pampersből kipisiltünk mindig.
Ja és ha kérdésed van és hagysz üzenetet a rögzitőjükön vagy visszahívnak,vagy nem....
liberó talán azzal korrektebb, hogy amit simán kipostázik és eltűnik,küld helyette másikat.
De ha azt veszed a liberónál nincs akkora értékű játék,mint a pampersnél.
Egyébként én is a liberó pelenkára esküszök,pampersből kipisiltünk mindig.
Ja és ha kérdésed van és hagysz üzenetet a rögzitőjükön vagy visszahívnak,vagy nem....
most mar ugy dontottem, h nem tartom tovabb magamban. egyszeruen nagyon pipa vagyok a pampersre! nem eleg, hogy tobb, mint 4 honapja mar egyik ajandekot sem kaptam meg, de meg mindig legyek turelemmel. ilyen borzaszto pofatlansagot! ha lesz meg csemetem, valszeg nem veszek reszt megegyszer a jatekukban. a libero sokkal korrektebb.
a multkor beszeltem az pamperssznel a fickoval (kerdesem volt), megigerte, hogy utana jar, es visszahivnak. szerintetek? azota is egyfolytaban hivogatnak.... meg jo, hogy kozben megoldottam a problemat.
szoval pampers, mint ceg es jatekszervezo....hm. nem akarok csunyat irni, de sux.
a multkor beszeltem az pamperssznel a fickoval (kerdesem volt), megigerte, hogy utana jar, es visszahivnak. szerintetek? azota is egyfolytaban hivogatnak.... meg jo, hogy kozben megoldottam a problemat.
szoval pampers, mint ceg es jatekszervezo....hm. nem akarok csunyat irni, de sux.
Újpest Központnál lévő Matchban is van nyereményjáték címkés élesztő
én a Fóti Auchanban vettem
evimamzi, én a budaörsi Auchanban vettem.
Gyorsan körbejártam a közeli boltokat,sehol nincs nyerős élesztő.
Ti láttatok már valahol?
Ti láttatok már valahol?
Én is érdeklődtem, hogy mikor utal, de válaszra sem méltatott, pénz nem jött.
Töröltem magam ,és még mindig jönnek a mail-ek,hogy új jelszót kértem.

fozo.gabi
köszi.jeleztem a teszvesznek
köszi.jeleztem a teszvesznek

Mel6!
Én irtam hétvégén neki egy levelet, hogy remélem a híre ellenére pozitívan zárjuk az üzletet, és irtam még, hogy nem értem miért csinálja, hisz látom, mint eladó is fent szeretne lenni a teszveszen. Egyébként a teszvesz által megadott név nem is Bedi Georgina, hanem Vajda Mónika Győrből, de nem ő jelentkezett, hanem a Bedi Georgina.
Kérdésedre a válasz, hogy nem kaptam semmilyen pénzt. Valszeg egy pár napon belül kiosztom a negát, hacsak nem történik meg az utalás.
Én irtam hétvégén neki egy levelet, hogy remélem a híre ellenére pozitívan zárjuk az üzletet, és irtam még, hogy nem értem miért csinálja, hisz látom, mint eladó is fent szeretne lenni a teszveszen. Egyébként a teszvesz által megadott név nem is Bedi Georgina, hanem Vajda Mónika Győrből, de nem ő jelentkezett, hanem a Bedi Georgina.
Kérdésedre a válasz, hogy nem kaptam semmilyen pénzt. Valszeg egy pár napon belül kiosztom a negát, hacsak nem történik meg az utalás.
Na de 36 szor pont az én email címemet írja be valaki véletlen?
Hát nagyon kis ügyetlen lehet az illető
Hát nagyon kis ügyetlen lehet az illető