Itt ülök felette kb 15 perce , és azt sem tudom ,hogy kezdjek bele. Tul.képpen nem is értem tisztán mit kell csinálni. Valaki megadná a kezdő löketet? Teljesen hülyének érzem most magamat...

Már nekem is sikerült, szerintem nagyon messze van még november 6.-a, addig nem is lesz semi játék?
Dandi! Épp most jöttem rá hogy újra ki lehet tölteni!

Bocs, elírtam a neved. :-)
Nicike ha rosszul válaszolsz, akkor addig töltheted ki, amíg jó nem lesz a válaszod. Egyébként nem New York és nem rím - ha jól emlékszem... :-)
Valaki meg tudná mondani mit jelent a Pall Mall név?
Már nekem is sikerült elindítani.
Ateszka mit értesz végigmenés alatt? el kell valahová menni a Botond irodájából?
HÁt nekem is sikerült végigmennem.

Nicika
hát ezaz,tovább nem enged...
Na, akkor én ezzel végeztem, két hét múlva találkozunk. Azért ennél egy kicsit jobbra számítottam! Előnyben akik már játszottak Sherlock Holmessal!
de akvízbe nem tudom,hogy mit jelent a pall mall. segítsetek köszi
Ditke
A fekete valamit Te látod, hogy mi? A fehér névjegyek bejönnek, jegyzettömb is. De mi ez a fekete?
Én is csak Botond irodájáig jutottam + megvan a 2 tárgy! És most?
aled, USB40
eddig jutotam én is, erre utaltam néhány hozzászólással korábban, hogy vajon minden nap kicsit többet ad majd ?
aled
Idáig jutottam én is + a kvízkérdések kitöltve, elküldve.
Kérem a közönség segítségét!
mit jelent a pall mall név segítsetek légyszi köszi
Na, én biztosan nem értek ehhez, de nem elég, ha a kvízkérdésekre jól válaszolunk?
Vagy mit is kell csinálni? Segítsetek buta fejemnek, légyszi? :-)(
melyik böngészőben nyitottátok meg az oldalt? nekem a játék indítása gomb lenyomása után csak fekete lesz a kép, és nem történik semmi. A kvíz fülre kattintásnál meg azt írja hogy ebben a fordulóban már töltöttem ki kvízt, és bekerültem a sorsolásba, de még a játékot sem tudtam elindítani nemhogy a kérdésekre válaszolni ilyenkor mi van?
eljutottam botond irodájába ott kihuztam két tárgyat és ennyi most mit kell csinálni utána?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások