Munka!?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 34 oldal |
Tegnap még bedolgozást kerestem,mára már olyan is érdekelne,hogy külföldi munka.Ha tudtok olyat akinek bejött és tud esetleg segíteni is /olyanra gonolok csak ,hogy takarítás, mosogatás betanított vagy segédmunka/ megköszönném.
Én is megvagyok elégedve, ha valaki szeretné regisztráció nélkül kipróbálni annak küldök listát. A termékekek után járó árrés 100% át oda adom, ha jól megy akkor fizetem a regisztráció felét és segítek mindenben, nem kötelezek senkit regisztrációra. A regisztrációval csak többet lehet keresni ennyi.. 

Nekem egy volt kollégám ma már csak a FM-ből él. Szerintem lehet azt is ügyesen csinálni ( mondom én aki nem kezdte el..)
Dolgozik vki az FM Groupnál? Ha igen, mennyire van vele megelégedve?
zsika!létezik ilyen,nálunk a faluban is van aki így dolgozik,főleg nyugdíjasok.Pl ilyet csinálnak, hogy a Pick -nek a szalámikon lévő végpapírt csomózzák.Szóval létezik ilyen,csak hát nem hirdetik újságokban.

Zsika
hát ilyen munkát keresek már jó régóta én is, de eddig semmit nem találtam
Nálunk még leginkább csak a fizess be x összeget stílusu létezik
hát ilyen munkát keresek már jó régóta én is, de eddig semmit nem találtam

Nálunk még leginkább csak a fizess be x összeget stílusu létezik

Hát én is szívesen vennék valami segítséget..Szeretnék olyan kézzel fogható otthon végezhető munkát találni /ahol nem kell előre fizetni és nem arról szól hogy én is bepalizzak másokat/.Valós kétkezi amiért megdolgoznék.Egyáltalán tud valaki ilyenről létezik ilyen?Aki tud segítsen!Köszi
Ki kell ábrándítsam az FM parfümök iránt minden információ nélkül tiltakozókat.
A gyártó cégnek, a DROM-nak minden földrészen van gyára, így vállhatott világméretűvé az FM.
Sokan azt sem tudják, hogy az illatszerboltban vásárolt több ezer, vagy több tízezer ft árú parfüm elóállítási költsége ugyanannyi, mint az fm-esé.
!-500 ft. Csak a fantáziád és némi marketing ismeret kell hozzá, hogyan lesz az 500.- ft-ból előállított Chanel No5-ből 36 ezer ft.
El tudjátok képzelni, hogy egy nagyhírú cég, mint a DROM, aki valóban a világ vezetó illatesszencia gyártója, és a legtöbb ismert márkák alapanyagát gyártja, a nevét adná egy olyan vállalkozáshoz, ami az emberek becsapására irányul?
Az ötlet nagyszerűsége abban van, hogy a gyárban ott hevernek az illatreceptek, mert azok a gyártó tulajdonát képezik. A DROM-ét. A márkanév és a design, valamint egy időre a kizárólagos forgalmazási jog a Divatházaké.
Amikor a kizárólagosság megszűnik (hihetetlen, de ez az idő nagyon rövid, lehet hogy a termék árának is van ebben szerepe, mondjuk a divatház ezen rövid idő alatt is többszörös extra profitra tesz szert) szabad a vásár, persze megfeleló jogi keretek között.
Persze, ha Valaki továbbra is azt gondolja, hogy számára az a meggyőző, hogy ott díszelegjen a márkanév az üvegen, vegye meg,
Aztán még egy apróság. A drogériák polcaira kirakott üvegekben nem parfüm van! Többnyire eau de toilett, ami kb háromszoros hígítása a parfümnek. 5-6 %-ban tartalmaz illatkoncentrációt. A parfüm 15-25 %-ban. Nem fogsz parfüm feliratút találni, azt legfeljebb az eladó fog neked mutatni, de az átlag drogériákban nemigen.
Ezek a számok határozzák meg a tartósságot is. Ügyes kereskedelmi fogással, eldugott részén az üvegnek, többnyire az alján, olyan apró betűkkel, hogy alig látjuk, tüntetik fel az illatkategóriát, többnyire rövidített formában. EDT, EDC. Ezek az illatok készülnek az átlagemberek számára. A parfüm árát nem tudják megfizetni.
Ezért nagy ötlet az FM, és ezért terjed olyan rohamosan a világban, mert sokan gondolják azt, hogy nem fontos a díszes kiszerelés, és a márkanév, fő, hogy jó és tartós legyen az illat. És ez minden egyes fm parfüm esetében igaz.
Ezért nem kell lebeszélni azonnal az érdeklődőket, hagyjuk meg nekik a választás jogát, annyit legalábbis, hogy kipróbálja és meggyőződjön.
Lehet, hogy a sajnos egyre inkább terjedő, hatalmas pénzeket igérő vállalkozások nagy része becsapás. Szerencsére az FM nem közülük való. bátran ajánlom hát annak akit érdekel.
A gyártó cégnek, a DROM-nak minden földrészen van gyára, így vállhatott világméretűvé az FM.
Sokan azt sem tudják, hogy az illatszerboltban vásárolt több ezer, vagy több tízezer ft árú parfüm elóállítási költsége ugyanannyi, mint az fm-esé.
!-500 ft. Csak a fantáziád és némi marketing ismeret kell hozzá, hogyan lesz az 500.- ft-ból előállított Chanel No5-ből 36 ezer ft.
El tudjátok képzelni, hogy egy nagyhírú cég, mint a DROM, aki valóban a világ vezetó illatesszencia gyártója, és a legtöbb ismert márkák alapanyagát gyártja, a nevét adná egy olyan vállalkozáshoz, ami az emberek becsapására irányul?
Az ötlet nagyszerűsége abban van, hogy a gyárban ott hevernek az illatreceptek, mert azok a gyártó tulajdonát képezik. A DROM-ét. A márkanév és a design, valamint egy időre a kizárólagos forgalmazási jog a Divatházaké.
Amikor a kizárólagosság megszűnik (hihetetlen, de ez az idő nagyon rövid, lehet hogy a termék árának is van ebben szerepe, mondjuk a divatház ezen rövid idő alatt is többszörös extra profitra tesz szert) szabad a vásár, persze megfeleló jogi keretek között.
Persze, ha Valaki továbbra is azt gondolja, hogy számára az a meggyőző, hogy ott díszelegjen a márkanév az üvegen, vegye meg,
Aztán még egy apróság. A drogériák polcaira kirakott üvegekben nem parfüm van! Többnyire eau de toilett, ami kb háromszoros hígítása a parfümnek. 5-6 %-ban tartalmaz illatkoncentrációt. A parfüm 15-25 %-ban. Nem fogsz parfüm feliratút találni, azt legfeljebb az eladó fog neked mutatni, de az átlag drogériákban nemigen.
Ezek a számok határozzák meg a tartósságot is. Ügyes kereskedelmi fogással, eldugott részén az üvegnek, többnyire az alján, olyan apró betűkkel, hogy alig látjuk, tüntetik fel az illatkategóriát, többnyire rövidített formában. EDT, EDC. Ezek az illatok készülnek az átlagemberek számára. A parfüm árát nem tudják megfizetni.
Ezért nagy ötlet az FM, és ezért terjed olyan rohamosan a világban, mert sokan gondolják azt, hogy nem fontos a díszes kiszerelés, és a márkanév, fő, hogy jó és tartós legyen az illat. És ez minden egyes fm parfüm esetében igaz.
Ezért nem kell lebeszélni azonnal az érdeklődőket, hagyjuk meg nekik a választás jogát, annyit legalábbis, hogy kipróbálja és meggyőződjön.
Lehet, hogy a sajnos egyre inkább terjedő, hatalmas pénzeket igérő vállalkozások nagy része becsapás. Szerencsére az FM nem közülük való. bátran ajánlom hát annak akit érdekel.
hali
nem tud valaki valami otthon végezhető munkát
ami nem netes és nem csak a pénzt csalják ki
mamocika165@citromail.hu
nem tud valaki valami otthon végezhető munkát
ami nem netes és nem csak a pénzt csalják ki
mamocika165@citromail.hu
Na mind1, azért remélem béke van...
nem akarok senkivel sem rosszban lenni.

Nem mindegyik márkának gyárt a drom, de sok márka nála gyártatja le a termékét. A lényeg, hogy ugyanaz a minőség.
Európában a legtöbb parfümöt a Drom gyárai gyártyják le ( egy divatcég ahoz, hogy 3-4 fajta parfümöt gyártson nem fog külön gyárat építeni), nem állítottam, hogy eredeti parfüm van az üvegben. Egy parfüm 300-400 összetevőből épül, amiből párat meg lehet változtatni, és az nem számít másolásnak ( vagyis nem büntethető ). Senkinek nem akartam az agyát mosni, ez nem a F****r, Aloés 9 ezres semmire sem jó géljei és nem is a D*****a é**r nevű cég 200 ezres átverései, ahol rendszeresen kimossák az agyadat. Én magamra vállaltam a regisztráéció árát, és eddig soha senkit nem köteleztem semmire, volt aki a csoportomban semmit sem adott el, mégsem kiabáltam le a fejét, nem is zaklattam, mivel nem mindenkinek válik be, ez a fajta mellék kereset. A parfümök bolti ára, a nagyobb márkáknak 30ml-es kiszerelésben 8 ezer forintól egészen 50 ezerig elmennek! Aki ezeket megtudja venni az tegye, de aki nem teheti meg és szeretné ő is élvezni, na ők veszik az FM-et és teljes mértékben meg vannak vele elégedve. Én azért ajánlottam ezt a jövedelem forrást, mivel az internetes pénzkereseti cégek eladják az adazaidat, és inkább ezt csináljátok mint azt.
De lehet próbálkozni a wmpartnerrel, vagy a többi ártveréssel amiből sosem láttok semmi pénzt csak egyre több SPAM-et fogtok kapni az Ghánai csalóktól.
Én semmi rosszat nem akartam, és elnézést kérek ha bárkinek, bármivel ártottam a hozzászolásommal.
De lehet próbálkozni a wmpartnerrel, vagy a többi ártveréssel amiből sosem láttok semmi pénzt csak egyre több SPAM-et fogtok kapni az Ghánai csalóktól.
Én semmi rosszat nem akartam, és elnézést kérek ha bárkinek, bármivel ártottam a hozzászolásommal.
-Balu-
amit állítasz, az nagy valószínűséggel nem igaz. A parfümöket nem egy gyár állítja elő. Ha megnézed a parfümöket, van közöttük francia, de van olyan,amit pl Usa-ban, Németországban , vagy Olaszországban gyártanak. Az összes parfümgyár nincs 1 kézben.
Az FM az csak egy utánzat,amit ráadásul az eredeti parfümök hírneve segítségével akarják eladni, hiszen nem igaz,h ugyanaz a folyadék van benne,mint az eredetiben. Tartósságra sem ugyanolyan, sem illatra.csak hasonlít néhány összetevőben.
Az illatok öszetevői titkosak. Olyan ez mint a Coca-Cola, vagy Pepsi. Nem tudják eltalálni pont ugyanazt az ízt a kólagyártók, csak hasonlót tudnak csinálni.
Vagy mondhatnám a példának az adidas cuccokat,amit a piasokon adios névvel próbálnak eladni,ami majdnem ugyanaz, de mégsem
Ugye viccelsz, amikor azt állítod,h ugyanaz van benne, csak olcsó üvegben? Ezt remélem, te sem hiszed el. Nagyon utálom ezeket az agymosó cégeket.
Akkor a Gucci (de az igazi) cuccok ára nem lenne olyan bődületesen drága,vagy akár a Roberto Cavalli farmerek ára Olaszországban megvásárolva sem kezdődnének 50ezer Ft-nál........Ilyen alapon akkor a kínai és thaiföldi,vagy kambodzsai ruha hamisítványok vmelyik márkanévvel ellátva is ugyanazok,mint az eredetiek, csak fillérekért...
ja ugyanaz, szar anyagból, szarul megvarrva....lemásolva a márkafeliratot az igaziakról.
Gondolkozzon már mindenki egy kicsit, mielőtt hülyeségeket állít.....
amit állítasz, az nagy valószínűséggel nem igaz. A parfümöket nem egy gyár állítja elő. Ha megnézed a parfümöket, van közöttük francia, de van olyan,amit pl Usa-ban, Németországban , vagy Olaszországban gyártanak. Az összes parfümgyár nincs 1 kézben.
Az FM az csak egy utánzat,amit ráadásul az eredeti parfümök hírneve segítségével akarják eladni, hiszen nem igaz,h ugyanaz a folyadék van benne,mint az eredetiben. Tartósságra sem ugyanolyan, sem illatra.csak hasonlít néhány összetevőben.
Az illatok öszetevői titkosak. Olyan ez mint a Coca-Cola, vagy Pepsi. Nem tudják eltalálni pont ugyanazt az ízt a kólagyártók, csak hasonlót tudnak csinálni.
Vagy mondhatnám a példának az adidas cuccokat,amit a piasokon adios névvel próbálnak eladni,ami majdnem ugyanaz, de mégsem

Ugye viccelsz, amikor azt állítod,h ugyanaz van benne, csak olcsó üvegben? Ezt remélem, te sem hiszed el. Nagyon utálom ezeket az agymosó cégeket.
Akkor a Gucci (de az igazi) cuccok ára nem lenne olyan bődületesen drága,vagy akár a Roberto Cavalli farmerek ára Olaszországban megvásárolva sem kezdődnének 50ezer Ft-nál........Ilyen alapon akkor a kínai és thaiföldi,vagy kambodzsai ruha hamisítványok vmelyik márkanévvel ellátva is ugyanazok,mint az eredetiek, csak fillérekért...

Gondolkozzon már mindenki egy kicsit, mielőtt hülyeségeket állít.....
Az fmgroupnál milyen gyakran változik az árukészlet? Nekem nem tűnik, olyan sok félének. Van katalógus is mint pl. az avonnál, vagy hogy megy ez?
Ha valakit érdekel írjon e-mailt, s bővebben tájékoztatom.
Ballonos vízadagoló gépek értékesítéséről lenne szó. Egy gép eladása esetén 1500Ft-ot fizetnek. A gép postázható.
Ballonos vízadagoló gépek értékesítéséről lenne szó. Egy gép eladása esetén 1500Ft-ot fizetnek. A gép postázható.
mystyc
nem lakok városban
Jászberény és Szolnok közötti faluban lakok
miért?
nem lakok városban
Jászberény és Szolnok közötti faluban lakok
miért?
mamocika165
Melyik városban laksz?
Melyik városban laksz?
Hozzáteszem ez olyanoknak sokkal könnyebb, aki egyébként is járja az embereket és ezt "hozzácsapja".
Alattam is "dolgozik" kb 30 ember, aki elvárná, hogy én csináljak helyette mindent. Na ezért laposodott el nálam.
Alattam is "dolgozik" kb 30 ember, aki elvárná, hogy én csináljak helyette mindent. Na ezért laposodott el nálam.
Szerintem is jó az FMGroup én 1 éve csinálom. Akkor nagyot kaszáltam. Mára ellaposodott, mert ugye ez nem olyan, amit az emberek mindennap vesznek. Azért havonta most is csurran-cseppen.
Az viszont igaz, hogy ha kimondjuk, ha nem bizony egy idő után házalni kell vele.
Az viszont igaz, hogy ha kimondjuk, ha nem bizony egy idő után házalni kell vele.
Januári kezdéssel keresünk 1 fő recepcióst (a cég újpesten van).
Részletek emailben!
Részletek emailben!