Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 40 oldal |
köszönöm!
Dosztojevszkij
A középszint 4.kérdése: melyik író?
Tegnap eljutottam a középszint 5.kérdéséhez,ma viszont vissza
visszarakot az elejére!Ki érti ezt?
Pedig már lassan megfejtettem
(
visszarakot az elejére!Ki érti ezt?
Pedig már lassan megfejtettem
(Nekem van öt db nem nyert Lipton kód!
Egy fel nem használt Lipton kódot vagy egy db Stella címkét kérnék érte (kódosat)!!!
Egy fel nem használt Lipton kódot vagy egy db Stella címkét kérnék érte (kódosat)!!!
3 db nem nyert lipton kódom van a játékhoz...stellákat szeretnék érte,vagy írd meg mid van? Esetleg a 3 kódért ,kérnék 1 nyertes kannát csészével. 

Magus: igen, így csináltam! Visszaolvastam, hogy mit írtál. Köszi!!! 

Nekem a közép szint rejtvénye jól működik. Próbáld meg üríteni a böngésződ gyorsítótárát: shiftet tartsd lenyomva, majd így klikkelj a frissítésre. (ismételd meg párszor a biztos siker érdekében) ez azért kellhet, mert ha újabb verziót adnak ki a játékból, nem frissíti be a böngésződ a régit 

Sikerült! Köszi Magus a hasznos ifót!!!
Jól látom, hogy a középszint rejtvényénél nincsenek megadva a függőleges segítségek? Ez direkt van így vagy nem javították ki?
szívesen!
törpi: hálásan köszönöm!!! Gondoltam, hogy teát kell keresni, pedig végig mentem a képen de nem sikerült, most Neked köszönhetően igen!!! Puszi!!
alsó sarok,teás doboz,jobb oldalon
ma kezdtem a játékot, nagyon tetszik!
Még csak a kezdő szint 6. próbájánál tartok, kigúvad a szemem de nem találom az értéket.
Megszánna valaki? Előre is köszönöm!
Még csak a kezdő szint 6. próbájánál tartok, kigúvad a szemem de nem találom az értéket.
Megszánna valaki? Előre is köszönöm!Köszönöm szépen az útmutatást!
Most már végeztem is. 
Most már végeztem is. 
segítene valaki a középszint 5. feladatnál.
Az élet logikája
Az élet logikája
Szia! Dandi!
Ott 2-t kell jelölni....
Ott 2-t kell jelölni....
Én elkérném az egyik kódot! 

Lenne 4 db kódom amit a játékhoz még feltudtok használni!
teáskanna képe könnyebben:
http://href.hu/x/3foc
http://href.hu/x/3foc