Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 243 oldal |
A Lidl straropramen játékon nyert vacsora utalványt egész évben fel lehet használni. Emailt kell csak írni nekik.
A SiJó játék működik.
😋
A Pepsinek is van új íze: mangós. Egész jó
" alt="
">

Cocas...
Narancsos colat láttam a fornettisnal reggel...
att75!
Még jó, mert bármilyet veszünk, az a cég bevételét növeli. Egyébként az általam járt Tescoban az összes ízvariánson volt promóciós címke.
Akkor ez is megoldódik.
üdv
Még jó, mert bármilyet veszünk, az a cég bevételét növeli. Egyébként az általam járt Tescoban az összes ízvariánson volt promóciós címke.
Akkor ez is megoldódik.
üdv
zshajni!
Akkor köszi!
üdv
Akkor köszi!
üdv
Péntek - nagyon örültem a tegnapi feltoltesnel, hogy már nem kell beirni. Mindig máshol volt a megvasarolt lisztem/tesztam, mint ahol toltogettem volna. Írtam is nekik mailt, hogy maradjon már el a dolog, így biztosan nekem köszönhető.
" alt="
">

Frissítik holnap a Tibi csokis terméklistát. Nagyon kedvesen válaszoltak a kérdésemre.
Szerintem jó, hogy nem kell a lisztek vonalkód-számait irogatni, semmi értelme nem volt...
Na de jó pont fogyóban a liszt... Gyermelyi játék... ✌️😆😁
Activiához a sok negatív után: visszajeleztek emailben, hogy beérkezett a nyertes blokkom (simán csak elsőbbségivel adtam fel), majd küldik a nyereményt!
" alt="
">

A 12-én feladott Pick blokkra tegnap megérkezett a napi díj :-) Nagyon szuper .. nagyon gyorsak voltak ...
A Glamour nap tényleg szuper volt! Bár voltunk sokan, tömegnek nem nevezném. Néhány sminkesnél időpontot kellett kérni, máshol max 10-15 perc várakozás volt. Mindenhez oda lehetett férni, jó szervezés, igényes kivitelezés, a cégek többnyire nagyvonalúan osztogatták az ajándékokat. Dove nyertesként csak egy nevet kellett bediktálni a belépéshez.
Glamour Beauty nap 4 jegyünk volt 5-en mentünk a kicsi 4-éves Benivel. Szó nélkül beengedtek!
1 nő és 4 férfi, mi 16-után értünk oda, nagyon klasz volt, mindenki kedves, segítőkész és mosolygós volt.
Rengeteg ajándékot kaptunk, még a fiúk is jól érezték magukat.
Aki nem volt, és teheti jövőre menjen el!
Sminkeltek, hajfonatokat készítettek, körömdíszítés is volt, szerencsekerék forgatás, kvíz stb.....Örülök hogy eljutottam ide!
1 nő és 4 férfi, mi 16-után értünk oda, nagyon klasz volt, mindenki kedves, segítőkész és mosolygós volt.
Rengeteg ajándékot kaptunk, még a fiúk is jól érezték magukat.
Aki nem volt, és teheti jövőre menjen el!
Sminkeltek, hajfonatokat készítettek, körömdíszítés is volt, szerencsekerék forgatás, kvíz stb.....Örülök hogy eljutottam ide!
JYSK elnézést
Ma a debreceni YSK-ben simán beváltottam az OTP-s utit. Egy 26500ft-os billerbeck paplant vettem 9500ft ért😃
Pontosan. Sztem OTP-ék totál elszúrták az egész szervezést, és inkább adtak mindenkinek utit, minthogy foglalkozzanak a sok reklamálóval. Szégyen volt ez az egész, hogy szinte alig volt olyan Otp, ahol minden rendben ment.
Akkor legalabb a jyskesek tudják mi a dörgés.