Csirkecombot sütöttem olyan Maggis füszerkeverékkel, amitől a husi "olyan omlósz". A kicsi (egy éves) addig nyekergett a nagyobbik manónak, amig egy fél csirkecombot behammoghatott. Evés után elrámoltam, elmentem a fürdőszobába. Fél perc múlva gyanús hangokat hallottam.
A kicsi gyorsan kiszedte a kukából a csirkecsontot és azt cuppogtatta-szopogatta

" alt="

">
A babazó oldalán a börze megszünt,nem tudjátok véletlenül?
nemethzs: az a lényeg, hogy már alakul a kismanó!

" alt="

">
Milyen kúpot kellett beadni? Calcimusc mindig van itthon, de ilyen kúpról nem hallottam még (de mindig tanul az ember)
Egyszer a kisfiam szemhéját csipte meg éjjel a szúnyog, reggelre annyira bedagadt, hogy nem tudta ki se nyitni azt a szemecskéjét. Elvittem gyorsan a szemészetre, ott felirtak szemkenőcsöt, de amig elmentünk a közeli patikába, megállitott egy öreg nénike, hogy mit csináltam én a gyerekkel? (Úgy nézett ki, mint akinek behúztak egyet) Mondtam neki, hogy neveltem...

" alt="

">
3 nap alatt jött rendbe a szeme, addig ki se nagyon dugtuk az orrunkat a lakásból...

" alt="

">
Persze, olyan "rossz" már mint a bűn. A kúp mellékhatása az volt, (kb. 1/2 9-kor kapta) hogy úgy felélénkült, nem lehetett vele bírni. Még 3/4 11-kor sem aludt. Állandóan kimászott a kiságyból, és rosszalkodott.
nemeths,szegényke

" alt="

">de remélem már jól van.
A kisfiam arcát péntek este megcsípték a darazsak két helyen is. Egyik közvetlenül a szeme alatt csípte meg. Gyors megitattam egy Kalciumot, és irány az ügyelet. Mire beértünk szegénynek már teljesen eltorzult az arca. Tök rendes volt a doki. Mondta, hogy csak injekciót tudna neki adni, de ha gondoljuk, tud felírni receptre kupot, ami szintén gyorsan hat, és akkor nem kell megszúrni, és sokkal hatásosabb, mint a kalcium, mert valami erős szer. Még az ügyeleten fel tehettem neki a kúpot, és sokáig ott volt még utána is. Még egy ágyat is felajánlott az asszisztensnő, hogy maradjunk picit a Benivel, de nem viselte meg a kúp, így inkább nem éltünk a lehetőséggel. Kaptunk kalciumot is, hogy még este és reggel igya meg, pedig látta, hogy van nekem egy doboznyi, de legalább nem a mienk fogyott. Vízhajtót sem írt fel, ne kelljen megvenni, hanem fecskendőbe felszívott két adagot, hogy este és reggel itassam meg vele. Másnap már nem is lehetett látni rajta, hogy előtte este teljesen el volt dagadva a feje. Pedig nagyon csúnya volt előző este. Mondta, hogy mindig legyen otthon ilyen kúp, nehogy baj legyen. Szegénynek még a garatmandulái is tök megduzzadtak.
szmoni: nekem terhességi glükóz-intoleranciám volt, komplex diétát nem javasoltak, csak annyit, hogy a szőlőt nagy ivben kerüljem. Ami fontos: napi 5x étkezés, lehetőleg nagyjából azonos időpontban.
A www.macosz.hu oldalon nézz szét, ott szinte mindent megtalálsz
http://www.macosz.hu/terhessegi-cukorbetegseg.htm
l
Ha több segitség kell, irj mailt!

" alt="

">
egyik este nézegettem a lányomon Kingán az anyajegyeket.
Erre megkérdezi: anya neked van Kinga jegyed?
Terhességi cukorra milyen diétát tudtok javasolni? Ismerem a tiltott és fogyasztható ételeket, de borzasztó nehéz, mert eddig mindent ehettem, most meg alig valamit. Tudtok esetleg komplex menüsort, vagy olyan honlapot, ahol ilyenek vannak feltéve? Köszi, a segítséget! Írhattok @-t is!
Azt hiszem szobatiszta lett a kisfiam.
Éjszaka - hajnal 2-kor szólt, hogy anya pisilni kell és pisilt is a bilibe

" alt="

">
Azt hogy csinálják a babucik, amikor esznek kenyérdarabkákat, hogy evés után a pelusukból is előkerül egy-egy darabka? Mikor pedig body is van rajta

" alt="

">
Akik cumisüveget használnak, olvassák át, érdemes:
http://www.tudatosvasarlo.hu/cikkek/1348
megtörtént a nagy esemény

" alt="

">
egyébként mind a 2nap evett szilvát apa most mondta

" alt="

">
mamicika - nálunk is a szilva a tuti

" alt="