Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 30 / 76 oldal |
másik=második
utolsó 800ft-omat ami a számlán volt felraktam 3/4-ben
ez volt a másik kombisom persze h. két meccs vitte el
a sporting és a porto-benfica, a francia 2 meccs jó volt
mérges vok h. az intert vettem ki, és a sportingot hagytam benne...
nah mind1, most egy ideig nem töltök fel pénzt, úgy is itt van a vizsga időszak, majd a VB-re
" alt="
"> visszatérek, akkor már tanulni se kell (remélem)
ez volt a másik kombisom persze h. két meccs vitte el
a sporting és a porto-benfica, a francia 2 meccs jó volt
mérges vok h. az intert vettem ki, és a sportingot hagytam benne...
nah mind1, most egy ideig nem töltök fel pénzt, úgy is itt van a vizsga időszak, majd a VB-re

Meglátjuk!!
135 Birmingham – Burnley = H – 1.47
139 Tottenham – Bolton = H – 1.23
196 Reading – Preston = H – 1.68
163 Milan – Fiorentina = H – 1.50
128 Bayern München – Bochum = H – 1.11
245 Koblenz – Kaiserslautern = V – 1.80
135 Birmingham – Burnley = H – 1.47
139 Tottenham – Bolton = H – 1.23
196 Reading – Preston = H – 1.68
163 Milan – Fiorentina = H – 1.50
128 Bayern München – Bochum = H – 1.11
245 Koblenz – Kaiserslautern = V – 1.80
012 H, 030 H, 043 H
Egyenesben most raktam csak a 006 meccset /Portland-Phonix/ V-re!
Remélem jól éreztem.
Remélem jól éreztem.
chicaloca: Úgy legyen! De arra a meccsre nem teszek! Babonából...
meg az a kiállítás most kicsit erős volt
hogy örült már Mourinho, hülye egy ember
" alt="
">, de nekem egyik kedvenc edzőm Pep Guardiola mellett
most a Bayernt megkéne verni keményen
hogy örült már Mourinho, hülye egy ember

most a Bayernt megkéne verni keményen

hát a barca csúnyán szólva megszívta, otthon búcsúztak, de azt mondom az inter megérdemelte, emberhátrányban csak 1-0ra kaptak ki, megőrizve előnyüket, most mondhatják a barcások

Ez óriási meccs volt, sajnálom, hogy későn láttam a kérésedet, de a második félidő sokkal izgalmasabb volt!
Hú, ez meleg volt!
Szegény spanyolok. Bár várjuk ki a végét!
Szegény spanyolok. Bár várjuk ki a végét!
huh majdnem kihagyott a szivem, de nem adták meg a gólt
chicaloca: Remélem egyszer sikerül az álmod! Nagyon képzeld el, hogy már teljesült, s akkor hidd el, megvalósul!
Azt a meccset szívesen megnézném! Ha 2015 után valóban beüt a gazdagság, s megtehetem, küldök neked két jegyet! De ne várjunk addig, hozzuk össze azt a szelót, amivel akár megrendelheted a jegyeket már most! Én 3 fix döntetlent biztosan kinézek a hétvégén, csak a fix meccseket ne rontanám el!
Azt a meccset szívesen megnézném! Ha 2015 után valóban beüt a gazdagság, s megtehetem, küldök neked két jegyet! De ne várjunk addig, hozzuk össze azt a szelót, amivel akár megrendelheted a jegyeket már most! Én 3 fix döntetlent biztosan kinézek a hétvégén, csak a fix meccseket ne rontanám el!
ejj ejj a barca is jókor rohamoz
az inter kapus jókat véd
az inter kapus jókat véd
Innen érdekes lesz ez a 6-7 perc! Edddig a sárga lap és a szöglet szám Ok.
hát igen nagyon jó lenne BL döntőt nézni, élőben mondjuk a Nou Camp-ban
" alt="
"> sajnálom h. a Barca nem jut tovább, de jó lett volna a Bernabeu-ban győzni a döntőben
" alt="
">
nekem nagy élmény volt élőben látni játszani az Intert a San Siro-ban és a Spanyolokat a Magyarok ellen itthon a Puskás stadion avatásakor, amikor Raul Tamudo és Miriuta góljaival 1-1 lett az eredmény
" alt="
">
álmom egy Real - Barca meccs
" alt="
">

nekem nagy élmény volt élőben látni játszani az Intert a San Siro-ban és a Spanyolokat a Magyarok ellen itthon a Puskás stadion avatásakor, amikor Raul Tamudo és Miriuta góljaival 1-1 lett az eredmény

álmom egy Real - Barca meccs

chicaloca:Örülök, hogy sikerült! Nekem mindegy, melyik csapat nyer, csak valaki végre verje meg a Bayern Münchent!!!
Hétvégére csináljunk majd egy fix jó szelót, a holdállás még ezen a hétvégén jó! Remélem nyerünk!
Jó szurkolást, azt hiszem, ezt megéri nézni bárkinek élőben! Istenem, egyszer megérnénk, hogy pl. a BL döntőt a helyszínen szurkolva nézni...
Hétvégére csináljunk majd egy fix jó szelót, a holdállás még ezen a hétvégén jó! Remélem nyerünk!
Jó szurkolást, azt hiszem, ezt megéri nézni bárkinek élőben! Istenem, egyszer megérnénk, hogy pl. a BL döntőt a helyszínen szurkolva nézni...
és még érhető nyelven (angol) is megy a közvetítés
" alt="
">

sztem is az Inter jut tovább
NAGY VAGY MAGIC
" alt="
">
Muchas gracias! Forza Barca!
" alt="
">

Muchas gracias! Forza Barca!

ne mán kiállítás