megkérnék minden fórumost (és nem fórumost is), hogy ne küldjenek nekem Ericson telefont osztogatunk levelet. Remélem nem hiszitek el, hogy ha továbbkülditek 20 embernek, akkor tényleg kaptok egy telcsit!

Broáfka!
1., Semmit sem szoktam lefikázni, tudok örülni az apróságoknak is.
2., Nem az értékről, hanem nálam elvekről van szó. Ne hirdessék, ha nem küldik. Ne igérgessenek ha nem tartják be. Ez finoman szólva is átverés.Ráadásul a gyermelyi nem 100 Ft, és szerintem elkeserítő, hogy egy hivatalos nyeremeny-szabalyzatot, melyben van egy hivatalos játék-kezdet semmibe vesznek.
broáfka
Illatosító (2db van benne: 1000-1500 Ft, medál 4000 Ft, Soletti márkás sísapka/fejpánt sem 100Ft, kitekat cicakaja, ~ernyö min 500, Mi világunk kuponértéke -ha ffelhasználod- kb. 3000 Ft.
broáfka !azt nem irták hogy csak a készlet erejéig ezért irhattak volna hogy bocsi de elfogyott
a Manhetten kozmetikumok mindenkinek megjöttek?hol érdeklödjek és a dm illatosító miatt?
Sohaj
Az meg sem fordult a fejedben, hogy estleg nem nyertél, vagy nem jutott már neked az ingyen cuccokból? Nem tudom minek vagy így felháborodva pár 100 ft-os ingyencucc miatt, ami estleg ha megjön, úgyis lefikázod.
Sohaj
Ezek senkinek sem: kitekat, soletti.
A Mi világunk engem is érdekelne. Érdekes, hogy mindig lecsúszok, pedig aznap megy a levél elsőbbségivel...
Most lett elegem, de komolyan. Ma panasznapot fogok tartani a cégeknél. Nem jött: illatosító, libresse, ob, mi vilagunk, gyermelyi medál (játék első napján elsőbbségivel feladva), kitekat, soletti, tshibo, semmi sem. Meglatjuk mire jutok. Ha erdekel valakit, az esetleges infokat szivesen megosztom.
Ez a cég állandó postaládája.
Én is felhívtam ma a Gyermelyiseket (hátha..), de én sem nyertem semmit, vagyis nem küldtem be időben. Mivel én is megvártam a 8.-i dátumot.. hát nem kellett volna ezek szerint. De ha meg előbb küldöm, akkor meg lehet, hogy nem fogadták volna el, vagy nem élt még a postafiókjuk..
Kicsit bosszankodom rajta!! Csak azért nem kapok semmit, mert megvártam azt a napot..........
Na, a másik okos:
Luxus Ékszer Áruház hírlevél:
Kedves Olvasók !
A Szerencsejáték Felügyelet tájékoztatása alapján, - a hatályos jogszabályok szerint - nem kapunk engedélyt az ajándéksorsolásra, mert a nyereményakció nem felel meg sem formailag, sem tartalmilag a 25/1991.(X.16.)PM rendeletben foglaltaknak.
SzF engedély nélkül, a közjegyzõ sem járul hozzá a sorsolás hitelesítéséhez.
Közjegyzõi jelenlét nélkül cégünk nem bonyolíthatja le a sorsolást, az egyes szerencsejátékok engedélyezésével, lebonyolításával és ellenõrzésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról szóló rendelet szerint.
Elisa
Tudom, hogy nincs mit tenni ellenük, az ördög az apró betűkben rejtőzik
Épp ezért írtam nekik egy kedves levelet, amelyben gratuláltam a marketinges csapatnak az ügyes fogáshoz, és kifejtettem a véleményem, hogy nem magát a biztosítást utasítom el, hiszen nekem is van egy halom ilyen-oylan biztosításom, lakás-előtakarékosságitól kezdve élet, lakás, autó, életjáradék, viszont a módszerükkel cseppet sem szimpatizálok, így továbbra is fenntartom a kérésem: töröljenek az adatbázisukból. Mert ehhez azért jogom van

Queene: én épp azért szoktam elolvasni az apróbetűket, mert szeretem tudni, hogy kinek és miért kellenek az adataim... Ez az oldal meg alapból nem volt szimpatikus, szóval nem védeni akarom őket ezzel, csak azért írtam, mert sajnos hivatalosan nincs mit tenni ellenük.

Csak részletet másoltam ki a szövegből, a teljesben az is benne van, hogy akár telefonon is kereshetnek, bármin, amit megadtál. Ezért is nem tetszett az egész. Egy sminktükörért cserébe feministának álcázott biztosítási ügynökök zaklathatnak...
http://www.nokevszazada.hu/registration.do, alul a jól elrejtett "adatvédelmi szabályokról itt" rész
Elisa
Igaz, de egy netes klubnál ki a kukac feltételezi, hogy majd telefonon keresnek és személyes találkozót kérnek? Tőlem aztán küldhetnének emailben tájékoztatókat, lehet, hoyg még el is olvasnám, de beszélgetni majd akkor akarok erről, ha ÉN úgy döntök, hogy biztosításra van szükségem (plusz nem utolsósorban pénzem). És nem akkor, mikor szerintük meg kell kötnöm
Pláne: ki szokta elolvasni az apróbetűket?
Ráadásul ők is elismerik, hogy ez is volt a céljuk, hoyg a regisztráló ne nagyon tudja, hogy egy biztosítótársaságnak adta oda az adatait.
Így vagy úgy, nekem az eljárás cseppet sem szimpatikus

"folyamatos tájékoztatást adjon, pénzügyi elemzéseket és javaslatokat készítsen..."
Igen, megteheti emailben, levélben, sms-ben,
De nem hiszem, hogy belefér a telefonos randi követelés...
Nők évszázada: én nem regisztráltam, de megnéztem anno az oldalt, és ott van az adatvédelemnél, hogy:
"Az adatkezelési hozzájárulás elfogadásával az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Adatfeldolgozó gyűjtse, rögzítse, rendszerezze, tárolja, illetőleg a Szolgáltatónak* az adatkezelés céljából továbbítsa. Ügyfél az adatainak elküldésével kéri, hogy részére a Szolgáltató, illetőleg Adatfeldolgozója a lehetséges pénzügyi megoldásokról folyamatos tájékoztatást adjon, pénzügyi elemzéseket és javaslatokat készítsen, illetőleg ezek megvalósítása érdekében üzleti ajánlatokat dolgozzon ki."
*Szolgáltató
Aviva Életbiztosító Rt. (1121 Budapest, Konkoly-Thege M. út 29-33.)
Szóval sajnos aki regisztrált, az beleegyezett ebbe...

Hmmm...hát nekem nem sikerült elég határozottra a "nem"...így januárban újra hívnak. Hurrá

"természetes, hogy a website fő szponzoraként megjelenik egy .."
De az nem természetes, hogy megkapja az adatainkat tudtunk és hozzájárulásunk nélkül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások