Anyoka
Napi 50-100, egy héten át = 350 - 700 blokk per hét. Szerintem ez nem a "normál bevásárlós" kategória. Persze adott játék kedvéért időnként én is szoktam extrém értékeket generálni, de ez a mostani (ALDI-s) nálam pár nap alatt - tulajdonképpen az első eredményhirdetéskor - kiderült, hogy nem éri meg az erőfeszítést. Persze pályázgatok, de immár az esélytelenek nyugalmával...
Ez egész estés film lesz ..ide már kell Cola is

" alt="

">
Johnny-X
Óriásit tévedsz. Nekem a napi 50 is megvolt már számtalanszor. Nem ám a heti 50.
Nem nagy kunszt, hiszen itt az Aldi játéknál semmi korlátozás nincs. De ha van valami korlátozás akkor is csak idő-pénz kérdése...
Én max. önkiszolgálónál tudom elképzelni, hogy mindent egyesével blokkoltatok.
Máskülönben már akkor is kellemetlenül érzem magam, ha háromfelé blokkoltatok egy pénztárosnál. 😅 Annak ellenére, hogy a többségüket ez nem zavarja, legalábbis ahogy észrevettem.
Johnny - X
Én simán megcsinálom

" alt="

">
+infó
#1: én is ismerek valakit ilyen vezetéknévvel. Tök jó fej, nagyon bírom az illetőt!
#2: nem vagyok az a jelentgetős fajta. Simán el tudom képzelni, hogy az adatok feldolgozása során jutottak arra a Szervezők, hogy nem életszerű, hogy valaki napi mondjuk 50-100 db vásárlást bonyolítson egy héten át.
No, akkor hogy teljes legyen a kép, én meg ide másolom, amit az ALDI blokkgyűjtős téma kapcsán eredetileg írtam. Konkrét nevet direkt nem tartalmaz. Van benne egy kis élc, de nem érzem vállalhatatlannak, vagy személyeskedőnek. És két kicsi gyerek mellett valóban nem jut mindig időm válaszolni, de ha adott kérdésben tudok, igenis segítek. Ennyit rólam...
Johnny-X
Hozzászólás:
2024. január 31. :: 16:42
ALDI blokkfeltöltős játéknál napi hányat kell vásárolni, hogy valaki minden nap nyerjen?! Már kinn vannak a 01.30-ai nap nyertesei, és ahogy nézem, időközben valaki a vezeték-, és keresztnevét gyorsan meg is cserélte, hogy "ne legyen annyira feltűnő"... (de attól még ahogy nézem, kb. minden egyes nap benne van a nyertesek között ő vagy a párja... esetleg egyik névrokona... bocs, ha fórumos az illető...)

" alt="

">
Ker valaki polcokat?

" alt="

"> jó a buli
Angyal ..
hagyd...
Főleg ééén? Neked meg mi bajod van?
Egyrészt nem én hoztam fel a témát, mert mint írtam, a közelünkben sincs Aldi. Beírták, megnéztem, mint sokan mások, teljesen egyértelmű volt, melyik 2 névre gondol az illető és rémlett, hogy mit írtál be tavaly ugyanilyen nagy felháborodva. Ti vagytok, nem ti vagytok, letojom.
Akit zavart, jelentette gondolom, azért van a szabályváltoztatás.
Kedves Fórumosok , FŐLEG robbe77 !!!!
Mindenkit megnyugtatok, hogy sem én, sem a férjem NEM JÁTSZUNK és NEM NYERTÜNK az ALDI nyereményjátékon !!!!!!!!
JÓ LENNE, HA NEM MÁS FÓRUMOS TÁRSAKON RUGÓZNÁTOK, HOGY MENNYIT NYER !!!!
ÉN SEM IRIGYKEDTEM , RUGÓZTAM AZOKON A TÁRSUNKON, AKI MILLIÓKAT, NETÁN TÖBB MILLIÓS ÉRTÉKŰ UTAZÁST NYERT !!!!!
Menjetek le az Alföldre és ott szembesülhettek azzal, hogy NEM csak a mi nevünk Angyal !
De, ha mégis mi nyertünk volna akkor sem szép dolog az IRIGYSÉG !!!!! Valódi ősi Magyar vér csörgedezik az ereitekben, nem tagadhatjátok meg a Magyarságotokat, miszerint : ..... , HOGY DÖGÖLJÖN MEG A SZOMSZÉD TEHENE !
Nem véletlen nem járok már ide, és írok bármit is, mert az első alkalommal észre vettem itt a nagy KLIKKESEDÉST ! Van 10-20 fórumos, akinek mindenről IS van véleménye, de amikor segítséget kér valaki annak SOKSZOR NEM VÁLASZOLTOK !!!!!
jojónak teljesen igaza van Veletek kapcsolatban !!!!!!
Részemről a témát LEZÁRTAM, NE VÁLASZOLJATOK !!!!!!!!!
Sok akció CC-hoz kötött. Azért nem mindenki áll olyan jól anyagilag, hogy ne jönne jól akár pár száz forint kedvezmény is egy-egy vásárlásnál. Ha nagybevásárlás, akkor még többet is spórolhat így az ember.
Vágási Feri
Jó duma, de nem foglalkozhatnak a CC-val, mert:
1.
Nincs a jsz-ban.
2.
Nincs a CC szabályzatában, hogy nem átruházható.
3.
Hármasával osztogatták, hogy "gyűjtsétek együtt a pontokat".
Ha az egyik társkártya pl. a vejemnél van, akinek más a vezetékneve és más a címe, akkor hiába vásárol, ő nem játszhat?
Amit tehetnek az max. az, amit az Aldi is tett:
játékosonként, naponta maximálja a beküldések számát.
Vénember
"Egyre több a tudatos vásárló? "
Vagy a CC nélküli blokkokat már mind elvitték.
Ja, és nem játszom az Aldis játékkal, de szerintem jó döntés.

" alt="

">
Szerintem nem véletlenül változtattak a szabályzaton..., csak úgy bemondásra...
Gondolom az eddigi feltöltések alapján döntöttek.
CBA utalvány érdeklődésemre a válasz
Köszönettel vettük nyereményjátékunkkal kapcsolatos érdeklődését.
A kérdésével kapcsolatban a játékszabályzat a következőket tartalmazza:
„A nyeremények átvételére a nyertesek legkésőbb az értesítést követő 60 naptári napon belül jogosultak.”
Üdvözlettel,
A Wonderduck csapata
Tehát még folyamatban van a nyeremények postázása. Nyugodtabb lettem a választol
Aldi játék ! A Játék időtartama alatt 2024. február 3-tól egy Játékos naponta legfeljebb 5 Pályázatot tölthet fel azzal,
hogy egy vásárlást igazoló blokk adatait csak egyszer lehet érvényesen feltölteni. Ha valaki több Pályázatot
kíván feltölteni, minden Pályázathoz külön, önálló blokkon dokumentált, az 1. pontban rögzített
feltételeknek megfelelő önálló vásárlás szükséges.
1
Amennyiben ugyanazon blokk többször is feltöltésre kerül vagy 2024. február 3-tól egy Játékos ugyanazon a
napon 5-nél több Pályázatot tölt fel, az időrendben először beérkezett blokkhoz, illetve blokkokhoz kötődő
Pályázat érvényes, minden további Pályázat automatikusan kizárásra kerül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások