Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 292 / 393 oldal |
Ja, és ingyen lehet hőlégballonozni is a Brico parkolójában április 6-án, aki pont erre vágyik.
A nyitás napján, április 6-án csak Csömörön a Bricostoreban ajándék öntözőkanna minden vásárlónak.
www.volt.hu/klub
Érdemes belépni!!!
Érdemes belépni!!!
tegnap a tescoban láttam, pöttyös baba testápoló és tusfürdő összecsomagolva pöttyös starndpapuccsal.
A Pesti úti Tescoban ha ma veszel 2db Aviko Zig-Zag héjas krumplit (600 gr. 239 Ft) Aviko krumplibogaras kulcstartót kapsz, olyant, mint amit tavaly lehetett nyerni náluk. 2 féle van a krumplibogárból: nyakkendős és sálas. Nem tudom máshol van-e ilyen akció, én itt látam. Meg Dove hostessek is vannak, a törölköző egy pici kéztörlő.
Ma és holnap (ápr.1-2), illetve jövő héten pénteken-szombaton (ápr.8-9) egy ingyenes Friskies vonalkódot lehet kapni a következő Tesco áruházakban:
Budaörs, Fogarasi út, Pesti út, Megapark, Campona, székesfehérváti Tesco.
A hostessek adják és adnak még egy pici csomag száraz kaját is hozzá, illetve elmondják a most futó játékot.
Budaörs, Fogarasi út, Pesti út, Megapark, Campona, székesfehérváti Tesco.
A hostessek adják és adnak még egy pici csomag száraz kaját is hozzá, illetve elmondják a most futó játékot.
Kertészkedők figyelem!
Mindenki aki április 1-2-3 7ezer ft fölött vásárol, ajándékba kap 1 vödröt és egy 10 literes zacskós virágföldet a Baumaxban.
Mindenki aki április 1-2-3 7ezer ft fölött vásárol, ajándékba kap 1 vödröt és egy 10 literes zacskós virágföldet a Baumaxban.
VárszegiViki
azt nem
azt nem
Erka70:
Hűtőmágnest nem?
Hűtőmágnest nem?

nem néztem vissza, beírta-e vki már, hátha vkinek még új:04.01-02, és 4.07-09-én 8-20 óráig a tescoban Dove hosstesek Dove kéztörlőt és egy mini szappant vagy testápolót adnak annak, aki legalább 899 ft értékben vásárol dove terméket.
Én is tűzbe tenném a kezem a mi postásunkért, de nekem is volt már olyan levelem, amit elkavart a posta, nem is egy, el is ismerte.
A macival siess, mert múltkor is elfogyott a második napra a gyorsasági.
A macival siess, mert múltkor is elfogyott a második napra a gyorsasági.
Egyébként én is postás vagyok, és valahová én is 8 db-ot kézbesítettem. Meg egy csomó törölközőt valamelyik dohánygyárból.

Köszi, megtaláltam
Lásd: Fő oldal, Jacobs játék.
Vhol a bal alsó harmadban.
Vhol a bal alsó harmadban.
Sziasztok. Én teljesen új vagyok a weblapon. Olvastam valahol, hogy egy csomó macikát kaptak postán. Hogyan lehet kapni?
Köszi
Köszi
Interspárban láttam Tatabányán, nem tudom, hogy más Interspárokban van-e ilyen akció:
1,
2 szofihoz tollat
5 szofihoz samsonite hátizsákot(sima egyszerű,kék)
2,
2 db univer termék (ketchup,mustár,majonéz) vásárlása esetén ébresztő órát adnak
3,
500 Ft feletti pickwick vagy Douwe Egberts termék vásárlása esetén kaparóssorsegy, melyen nyerhető:
-fémdoboz 250 gramm-os kávé fér bele
-strandsapka
-felfújható sapka
összes vásárló között meg acéltermoszt sorsolnak ki.
1,
2 szofihoz tollat
5 szofihoz samsonite hátizsákot(sima egyszerű,kék)
2,
2 db univer termék (ketchup,mustár,majonéz) vásárlása esetén ébresztő órát adnak
3,
500 Ft feletti pickwick vagy Douwe Egberts termék vásárlása esetén kaparóssorsegy, melyen nyerhető:
-fémdoboz 250 gramm-os kávé fér bele
-strandsapka
-felfújható sapka
összes vásárló között meg acéltermoszt sorsolnak ki.
Intersoparban fél kilós Univer ketchup,mustár,vagy majonéz közül 2-t kell venni és uti órát adnak ajándékba a hostessek.
A CBA-ban vettem ma 2 doboz Milford teát, és egy hőálló poharat adtak hozzá (vagyis össze volt csomagolva) 899 ft.
oké de mikor nyersz 50 millát soha, egyébként is 30 körül lehet
Hol érdekel hogy a 50 milla bruttó?
az is 20 nettó körül van,pár évre kirángat a gondból...
az is 20 nettó körül van,pár évre kirángat a gondból...