Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 293 / 1759 oldal |
megérkezett a képviselő a Csabai csomaggal,toll nélkül,összesen 15 csomag.
Ha Szolnokról jön a Csabai képviselője,akkor minket nagy ívben elkerült eddig vagy elfelejtett bejönni,de csak 40 km-re vagyunk,ha Békéscsbáról.akkor 50 km.A távolság nem lenne akadály.
sada: Értem, köszönöm.
" alt="
">
" alt="
">A területi képviselő akkor viszi, amikor különben is arra jár, nem direkt ezért megy, mint a futár.
trendy: Értem. Én nem számoltam utána, lehet, hogy akkor ez is megvan 10 000,- Ft, csak a szeleteltet szoktam leginkább venni és az majdnem 500,- Ft, azt azért tudtam. Én nem sajnálom senkitől, természetesen Tőled sem
" alt="
"> tehát nem kell megdögölnie a szomszéd tehenének se, de akkor vagy egyformán korrekt vagy nem, ha már nyereménycsomag ugyanazon a nyereményjátékon elvileg ugyanabban az értékben.
szednori: Remélem, Hozzád is hamarosan megérkezik rendesen.
" alt="
"> tehát nem kell megdögölnie a szomszéd tehenének se, de akkor vagy egyformán korrekt vagy nem, ha már nyereménycsomag ugyanazon a nyereményjátékon elvileg ugyanabban az értékben.
szednori: Remélem, Hozzád is hamarosan megérkezik rendesen.
dandi!
Nem mentség,mert természetesen egyformán kellene mindenkinek kapnia,de alapvetően az én csomagomat eleve olyan 12.000-nek számoltam,tehát ha azt vesszük,a 20 db-os nem volt "korrekt":
Nem mentség,mert természetesen egyformán kellene mindenkinek kapnia,de alapvetően az én csomagomat eleve olyan 12.000-nek számoltam,tehát ha azt vesszük,a 20 db-os nem volt "korrekt":
Még én sem kaptam meg a Csabai csomagot
trendy: Úgy néz ki és az kb. 2000,- Ft-nyi értékű...
sada: Nem tudtam, azt hittem, futár. De még megvan a száma, amiről hívott, majd felhívom. És írtam mail-t a szervezőnek is az előbb.
Csabko: Az meg érdekes... Remélem, megkapod és egyben és mielőbb Te is.
sada: Nem tudtam, azt hittem, futár. De még megvan a száma, amiről hívott, majd felhívom. És írtam mail-t a szervezőnek is az előbb.
Csabko: Az meg érdekes... Remélem, megkapod és egyben és mielőbb Te is.
Én még meg sem kaptam,felhívtam tegnap azt a számot amiről a Hölgy az SMS-t küldte, hát már kellett volna, hogy hozzák.
Hát akkor ott szépen "kicsúszott"a táskából 4 cs.szeletelt!
" alt="
">
" alt="
">
Nem futár viszi, hanem a cég területi képviselője.
Valóban nem zárt dobozban, hanem egy szatyorban.
Valóban nem zárt dobozban, hanem egy szatyorban.
trendy: Nekem 6 cs. szeletelt szárazkolbász, 2 cs. cserkészkolbász, 4 cs. különböző vastagkolbász és 4 cs. snack kolbász toll nélkül. Nem értem és rá sem kérdeztem volna talán, csak a körülmények miatt már furcsálltam, hogy alá sem kellett írnia az Anyunak, mert Ő vette át, azt mondta neki a futár, hogy nincs nála nyomtatvány és majd megoldja...
dandi!
Volt 10 szeletelt kolbász,2 cs.páros cserkészkolbász(a hosszú),4 cs.különböző vastagkolbász,4 cs.snack kolbász(a kicsi 4 db-os).+a Csabai-s toll.
Volt 10 szeletelt kolbász,2 cs.páros cserkészkolbász(a hosszú),4 cs.különböző vastagkolbász,4 cs.snack kolbász(a kicsi 4 db-os).+a Csabai-s toll.
Köszönöm.
" alt="
"> 16 termék toll nélkül...
" alt="
"> 16 termék toll nélkül...dandi
Kb. a 20 termék stimme(15-20-ra gondolok)l de nem számoltam meg és már fogyott is belőle
" alt="
">, viszont tollat nem kaptam.
Kb. a 20 termék stimme(15-20-ra gondolok)l de nem számoltam meg és már fogyott is belőle
" alt="
">, viszont tollat nem kaptam.20 termék volt a Csabahús csomagban+1 toll.
Csabahús csomag futárral.
Mati, Neked mik voltak benne? Nem vagyok telhetetlen, mert bőven jó, ami benne volt, csak azért kérdezem, mert nekünk még csak alá sem kellett írni semmit és egy papírtáskába voltak belerakva a dolgok.
Mati, Neked mik voltak benne? Nem vagyok telhetetlen, mert bőven jó, ami benne volt, csak azért kérdezem, mert nekünk még csak alá sem kellett írni semmit és egy papírtáskába voltak belerakva a dolgok.
Lemaradt -Fa kosár
" alt="
"> fekete
" alt="
"> a sötétlila azért szebb!
" alt="
"> fekete
" alt="
"> a sötétlila azért szebb!Trixy87.magdi23 cserréje!Köszönöm szépen
" alt="
">
" alt="
">
Rexona deostift (fb-s játékon nyertem szavazóként)