Megállapítom a hónap fingreszelöje díjat.
Az elmúlt napokban elég nagy a verseny érte.
"jó pap holtig tanul" - Ha nincs ötösöm a lottón, felhívom a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy változtassanak a játékszabályzaton

" alt="

">
Johnny-X, köszönöm szépen.
Letti
Szerintem erre nincs korlátozás. Nyugodtan feltöltheted a tegnapit ma is. (Amúgy ha jól emlékszem, a tavalyi játékban 4 nap volt az időkorlát...)
Sziasztok! Az Aldinál nincs a jsz-ban és nem tudom, hogy a tegnapi vásárlásom blokkját ma is feltölthetem vagy csak a vásárlás napján éjfélig? Köszönöm!
ALDI holnaptól módosít a játékon: "Egy résztvevő egy nap alatt legfeljebb 5 blokkot tölthet fel! A módosult szabályzat 2024. február 3-tól érvényes."
Nagymamám azt mondta a férfiak egy koron felül ugyanazt mindig el fogják mondani kb. naponta 5ször. Lehet azt hiszik mindenki a környékükön feledékeny.
Szóval tudomásul vettük, igazatok van, csak hagyjátok már abba. Mert szerintem nagyon unja már mindenki. Csak hergelitek a népet.
Még mindig ez a téma

" alt="

">

" alt="

">
Nagyon unatkoznak egyesek ?
CC blokkal mi a gond ? Beküldöd ,- nyersz ,ha nem fogadják el akkor nincs nyeremény-ennyi .
Úristen ne legyetek már ennyire álszentek! Ha nincs rajta ez meg az, akkor jó a talált blokk, ha van, akkor ördögtől való. Különösen ha más nyer vele.
Ez olyan, mint amikor találsz egy 20.000-rest, de ott van még másik 3 ember, vagy kamera, vagy mittudomén. Visszaadod persze. Ha ugyanez este egy néptelen járdán történik, megtartod. Mert megtartod, ne mondd hogy nem.
Ha a Tesco, Aldi akármi kasszájában ülsz és otthagynak neked egy csomó blokkot és senki nem tiltja, hogy hazavidd, otthagyod? Dehogy hagyod. Nettó faszság amit csináltok. Most a Tesco nyerteslista is ezért nincs még fönt gondolom. Mert minden játéknál kell valakinek kavarni.
Csakazért(is) (hogy ne merüljön feledésbe):
az általam leggyakrabban látogatott Tesco bevásárló kocsijában gyakori az ottfelejtett nyugta.
(nincs alkalmazott, aki a tárolókat/kocsikat rendezi)-
Persze hogy én is olyan kocsit részesítek előnyben, amiben látok blokkot. Megvizsgálom, akad-e rajta akciós termék.
Igen, ha kp-s, van rajta akciós termék, nem kukázom.
A mostani akcióhoz természetesen azt is néztem, CC-os vásárlás volt-e a talált nyugta, mert ha igen: kuka. Meglepődtem: kivétel nélkül mindegyiken ott volt a cc-szám! Egyre több a tudatos vásárló?
Nem zavarna, ha a továbbiakban minden nyj szervezője/lebonyolítója saját vásárláshoz kötné a sorsoláson való részvételt.
Minden bizonnyal növekedne az esélye a nyereményre azoknak, akik vásárolnak, szemben a blokkgyűjtőkkel, kasszás/boltos ismerősökkel/barátokkal
Vágási Feri, köszi az infót.

" alt="

">
Csak könyörgöm csendben... jó? Kérlek...
Akkor a Tesco eddig azon küzdött felkerüljön a 700 nyertes, most azon fog lekerüljön aki nem oda való. Na akkor lehet tovább vergődni mikor fog megtörténni és hányan lesznek.
Sasolni a nyerteslistát.
Bár biztosan találsz egy másik témát amin lehet majd vergődni napokat, heteket, hónapokat, éveket... El kellene már kezdeni élvezni ezt a nyomorult életet... Így 50 felé, vagy azon túl.
...
Eddig nem volt konkrét infó, csak találgatás.
Most már tisztán látunk.
Csóközön.
Akkor most már lenyugszol vagy ezt a témát felhozod még 15 ször????? Vagy végre nyugalom lesz????
Tesco-saga:
"Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot!
Tájékoztatni szeretném, hogy az ügyben illetékes személyek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nyereményjátékban olyan személyek ne tudjanak részt venni, akik nem felelnek meg a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek.
kizárásra kerüla játékból.Jelen esetben ha a blokkon szereplő klubkártya nem egyezik meg a pályázó adataival "
Kicsit összevágottnak, ctrl c ctrl v-nek tűnik az utolsó mondat, de elméletileg bukta, ha nem az páHázott, akinek a CC száma figyel a blokkon.
fozo.gabi
Köszi úgy teszek
Szerintem ha el lehet dönteni, hogy e-mailben vagy postán, akkor inkább e-mailben, az legalább ingyen van. Arra általában úgyis jön egy válasz, hogy elfogadták-e. Ha ennek ellenére, vagy már eleve postai úton (is) kérik, akkor nyilván ajánlott levélként érdemes feladni.
Ha tőlem így kérték, eszemben sem jutott sima levélként feladni, csak ajánlottként. De mint írták, még úgy is elkallódhat.
Egyébként szerintem érdemes minden játékos blokkról rögtön vásárlás után fotót készíteni, és elmenteni.
Én ha van rá lehetőség, mindig e-mailben küldöm, szerintem biztosabb az...volt amikor 100.000 ft-os utalványt buktam a posta miatt, pedig ajánlva, elsőbbségivel adtam fel és érdekes módon nem érkezett meg a címzetthez...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások