keresek:
szentkirályi cimkét.
cserébe tudnék adni a match-os játékhoz olyan kódot amit, ha megveszel nem tudsz rögtön elhasználni!
( gondolom: maggi fix, nestle kakaópor vagy ilyesmi!)
Van sok

spar pontom cserére

Mya83: írtam e-mailt, megkaptad?
A Színes RTV újság játéka 4 szelvény beküldésével fődij Maurritiusi nyaralás :elcserélem 15 pöttyösre
nyerjma.hu-n nyert 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, amely
beváltható Jessica, 1113 Bp., Edömér u. 4., fitneszruházatra
2008. jan. 27-ig, elcserélném 40 db SPAR szívecskére.
Ezen a mailcímen vagyok elérhető: miszr@freemail.hu
még mindíg nem jó a c2 levelező,addig erre írjatok!
Van 1db DM-es, Fa tusfüdő (8 fajta), kedvezmény -100Ft
Okt. 31-ig váltható be,én már nem vásárolom le + nincs is a közelben sajnos DM,azért meg nem mászok el a belvárosba...
Vmi játszós kódot szeretnék érte,írj,ha kell és postázom!
Rámát is keresek,1 pályázatnyit.
Cserélem:
spar szív,6db DM pont,7 kinder buenó,3 pöttyös csomi(2 óriás 1 kicsi),1-2 milka vk,iglo sms,2 baba sms,1 knorr leveskocka és 1 tetszőleges vk., hűtőmágnesek: Dr. Beckmann,Danon 7, Tchibo-Vietnám,Lufthasa
Kisebb nyereménytárgyak,AÁ.,Volt CD,PM. telefonzsinór,mobiltokok,társasok,stb.
Keresek: 3db fornetti,HA. vk,Delikát8,Floriol,trió ,Ultra Aktiv, Zewa sms,Pickwick,Tolle matrica,Tesco-Knorr blokk,szűz(fénymásolt is jó!),Szentkirályi játszós víz embléma.
rama vonalkódokat keresek.
Írd meg, mit szeretnél érte. : )))
Sziasztok!
Van:
2 naturland pont
3 fornetti
10 milka
1 kinder bueno
Keresek: cerbona vk-t
Be van halva a c2 mail,tegnap du. óta.
a weblapján se műxik,be se lehet lépni a levelezésbe ott se,mert eltünt az oldalról az a funkció,és ki se írnak semmi üzit,hogy mi van,karbantartják,vagy mi történt. Erről ennyit...
Ezért lécci csere ügyben írjatok 1 másik mailomra,onnan válaszolok mindenkinek! Aki tegnap küldött mélt, az is lője át oda még 1x köszi!
Ide várom a leveleket: miszr@freemail.hu
szeretnék pöttyös csomagolást
írd meg, hogy mit kérsz cserébe!
Sziasztok!
Most azért írok hogy aki emailt küldött nekem az elmúlt két napban, azt tuti nem kaptam meg mert csurig volt az sms ládám! Légyszi írjatok újra ha nem gond!
Köszönöm!
hello
pöttyös csomaglosát keresnék...
van több vk-om és vannak nagyobb és kisebb nyereménytárgyaim is...
ha érdekel írj és megállapodunk

mailekre még mindíg nem tudok válaszolni+olvasni sem,még rossz a rendszerük,remélem holnapra megjavúl,akkor írok annak,aki ma írt nekem.
1 Vietnám hűtőmágnes cserére vár,Ultra aktívot szeretnék érte,ha még játszik?!
Nem megy nálam a c2 mail,aki cserével kapcsolatban írt,sajnos nem tudom megnézni,hogy mit.

Ezért 1 kis türelmet,amint működni fog a levelezőm,válaszolok.
Hello!
Baba kódokat nyakpántokra cserélnék. Akit érdekel írjon!
4. DM.pontot ( gyüjtőfüzetbe beragasztva ), 20 DM.pont szintén beragasztva cserélnék.
Érdekel: barilla kód, iglo kód, baba kód.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások