Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 293 / 394 oldal |
Intersoparban fél kilós Univer ketchup,mustár,vagy majonéz közül 2-t kell venni és uti órát adnak ajándékba a hostessek.
A CBA-ban vettem ma 2 doboz Milford teát, és egy hőálló poharat adtak hozzá (vagyis össze volt csomagolva) 899 ft.
oké de mikor nyersz 50 millát soha, egyébként is 30 körül lehet
Hol érdekel hogy a 50 milla bruttó?
az is 20 nettó körül van,pár évre kirángat a gondból...
az is 20 nettó körül van,pár évre kirángat a gondból...
Áll az alku!
Ingyenes játék, csak jelentkezni kell, engem már be is hívtak elbeszélgetésre!
Csak az a baj, hogy a nyeremények bruttó értékét látjuk a tv-ban mindig!
Ingyenes játék, csak jelentkezni kell, engem már be is hívtak elbeszélgetésre!
Csak az a baj, hogy a nyeremények bruttó értékét látjuk a tv-ban mindig!
ja és az überlésre:
Internet+telefon(alapdíj): 5000ft/hó.
Hátulütö:
internet csak 256kb/s,de korlátlan!
telefon: 50 perc ingyen beszélgetés helyi irányba, ingyenes hálón belül,de sokkal kevesebb elöfizetö mint az upcnak.
Tehát lehet überelni csak utánna kell járni,hiába jársz utánna ha nincs más...
persze én mázlis vagyok hogy ott ahol lakom 2 társaság is szolgáltat.

Internet+telefon(alapdíj): 5000ft/hó.
Hátulütö:
internet csak 256kb/s,de korlátlan!
telefon: 50 perc ingyen beszélgetés helyi irányba, ingyenes hálón belül,de sokkal kevesebb elöfizetö mint az upcnak.
Tehát lehet überelni csak utánna kell járni,hiába jársz utánna ha nincs más...
persze én mázlis vagyok hogy ott ahol lakom 2 társaság is szolgáltat.

fozo.gabi
Sajnos az upc nem szeretetszolgálat, két szerencséje van:
a, sok helyen más nem érhetö el,
b, az emberi lustaság.
Sajnos az upc nem szeretetszolgálat, két szerencséje van:
a, sok helyen más nem érhetö el,
b, az emberi lustaság.
Az alapdíjak kerülnek sokba, nem a telefonálás.
Ja
Most 19ezer valahányszáz forint a számla. Telefonnal, korlátlan internettel, és családi kábeltévé csomaggal.
Most 19ezer valahányszáz forint a számla. Telefonnal, korlátlan internettel, és családi kábeltévé csomaggal.
fozo.gabi
félreértettél, egy hónapban mennyit fizetsz az upcnak, nettel telefonnal,kábeltvvel együtt gondoltam.
Mert ha összeadod már nem éri meg...
félreértettél, egy hónapban mennyit fizetsz az upcnak, nettel telefonnal,kábeltvvel együtt gondoltam.
Mert ha összeadod már nem éri meg...

Már megtaláltam. Jól hangzott az 5 ft. 

sada: micsoda az a Vodafone Messenger? A vodafone oldalán a Vitamaxos cuccok között nem találok ilyent.
Ingyen csak a pofon van a kocsmában, minden másért fizetni kell. 

...mindenesetere egyik sem ingyenes... :-)
Mindenkinek mások a telefonálási szokásai (hívásirány, kedvenc napszak, beszélgetések hossza), így nincs egyetlen üdvözítő megoldás!
Amikor anyut hívom a matáv előhívószámmal, a matáv percalapú elszámolása pl cseppet sem zavar:
Ebben a viszonylatban a másodperceknek nincs jelentősége, min. 30 perc, amíg végighallgatom mi történt a faluban, rokonságban.
Az egyéb rokonságot meg elég hívni hétvégén, a Vodafone dumabérletettel, ami az egyik sim-emen van. (2250Ft-ért 1000 perc, átlagosan 2 óra/nap hétvégén.)
Gyerekeimmel Vodafone Messenger rel kommunikálok: 5Ft/sms.
Másik fiamat viszont csak megcsörgetem és visszahí, hagy fizesse a multi..
Szóval nálam az vált be, hogy mindenkitvel a hozzá illő módon veszem fel a kapcsolatot.
Amikor anyut hívom a matáv előhívószámmal, a matáv percalapú elszámolása pl cseppet sem zavar:
Ebben a viszonylatban a másodperceknek nincs jelentősége, min. 30 perc, amíg végighallgatom mi történt a faluban, rokonságban.
Az egyéb rokonságot meg elég hívni hétvégén, a Vodafone dumabérletettel, ami az egyik sim-emen van. (2250Ft-ért 1000 perc, átlagosan 2 óra/nap hétvégén.)
Gyerekeimmel Vodafone Messenger rel kommunikálok: 5Ft/sms.
Másik fiamat viszont csak megcsörgetem és visszahí, hagy fizesse a multi..
Szóval nálam az vált be, hogy mindenkitvel a hozzá illő módon veszem fel a kapcsolatot.
alapdíj
Bed!
Az aladíjam 1240ft, mivel chellóm is van. Most egy kicsit elengedtem magam, igy majdnem 5000ft a számlám. A Matávnál ennyi beszéddel 7000ft lett volna, pedig XL díjcsomagom is volt.
Az aladíjam 1240ft, mivel chellóm is van. Most egy kicsit elengedtem magam, igy majdnem 5000ft a számlám. A Matávnál ennyi beszéddel 7000ft lett volna, pedig XL díjcsomagom is volt.
ezzel vitakoznék, mennyit is fizetsz egy hónnapban a "jó árakért" a upcnak?
Ha közbeszólhatok a UPC-t nehéz überelni. Abból a szempontból, ha UPC-s számot hívsz UPC-s telefonról, az ingyen van akármennyit beszélsz, akármikor. Én UPC-s vagyok, csak még nem annyira elterjedt, így egyenlőre még csak 1 ismerősünk van, akivel ingyen beszélhetünk, de hosszabb távon remélem ez a szám nőni fog.
Akit érdekel a regisztráció írjon emailt!