Erka70:
Hűtőmágnest nem?

nem néztem vissza, beírta-e vki már, hátha vkinek még új:04.01-02, és 4.07-09-én 8-20 óráig a tescoban Dove hosstesek Dove kéztörlőt és egy mini szappant vagy testápolót adnak annak, aki legalább 899 ft értékben vásárol dove terméket.
Én is tűzbe tenném a kezem a mi postásunkért, de nekem is volt már olyan levelem, amit elkavart a posta, nem is egy, el is ismerte.
A macival siess, mert múltkor is elfogyott a második napra a gyorsasági.
Egyébként én is postás vagyok, és valahová én is 8 db-ot kézbesítettem. Meg egy csomó törölközőt valamelyik dohánygyárból.

Lásd: Fő oldal, Jacobs játék.
Vhol a bal alsó harmadban.
Sziasztok. Én teljesen új vagyok a weblapon. Olvastam valahol, hogy egy csomó macikát kaptak postán. Hogyan lehet kapni?
Köszi
Interspárban láttam Tatabányán, nem tudom, hogy más Interspárokban van-e ilyen akció:
1,
2 szofihoz tollat
5 szofihoz samsonite hátizsákot(sima egyszerű,kék)
2,
2 db univer termék (ketchup,mustár,majonéz) vásárlása esetén ébresztő órát adnak
3,
500 Ft feletti pickwick vagy Douwe Egberts termék vásárlása esetén kaparóssorsegy, melyen nyerhető:
-fémdoboz 250 gramm-os kávé fér bele
-strandsapka
-felfújható sapka
összes vásárló között meg acéltermoszt sorsolnak ki.
Intersoparban fél kilós Univer ketchup,mustár,vagy majonéz közül 2-t kell venni és uti órát adnak ajándékba a hostessek.
A CBA-ban vettem ma 2 doboz Milford teát, és egy hőálló poharat adtak hozzá (vagyis össze volt csomagolva) 899 ft.
oké de mikor nyersz 50 millát soha, egyébként is 30 körül lehet
Hol érdekel hogy a 50 milla bruttó?
az is 20 nettó körül van,pár évre kirángat a gondból...
Áll az alku!
Ingyenes játék, csak jelentkezni kell, engem már be is hívtak elbeszélgetésre!
Csak az a baj, hogy a nyeremények bruttó értékét látjuk a tv-ban mindig!
ja és az überlésre:
Internet+telefon(alapdíj): 5000ft/hó.
Hátulütö:
internet csak 256kb/s,de korlátlan!
telefon: 50 perc ingyen beszélgetés helyi irányba, ingyenes hálón belül,de sokkal kevesebb elöfizetö mint az upcnak.
Tehát lehet überelni csak utánna kell járni,hiába jársz utánna ha nincs más...
persze én mázlis vagyok hogy ott ahol lakom 2 társaság is szolgáltat.

fozo.gabi
Sajnos az upc nem szeretetszolgálat, két szerencséje van:
a, sok helyen más nem érhetö el,
b, az emberi lustaság.
Az alapdíjak kerülnek sokba, nem a telefonálás.
Ja
Most 19ezer valahányszáz forint a számla. Telefonnal, korlátlan internettel, és családi kábeltévé csomaggal.
fozo.gabi
félreértettél, egy hónapban mennyit fizetsz az upcnak, nettel telefonnal,kábeltvvel együtt gondoltam.
Mert ha összeadod már nem éri meg...

Már megtaláltam. Jól hangzott az 5 ft.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások