Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 293 / 366 oldal |
editesztan: már beszéltünk róla,de nem történt semmi. már beletörődtem. ha a szavazósba írok, a kutya sem veszi észre. Ha úgy nézzük meg ,hogy mióta vagyok Fórumos mennyi embernek segítettem úgy gondolom talán rám is szavaznak. Sokszor ámulok,hogy idetéved 1-1 "idegen" kér szavazatokat és nyer,én meg évek óta like-olóssal nem nyertem. csak olyannal,mint a Moksha amikor ha én szavaztam,más is szavazott,azaz nem a legtöbb nyert. így nem adom fel,mert ha idegennek szavaznak,akkor talán nekem is fognak.szóval sokan ide írnak,így én is és elnézést kérek,mert én is rontom itt az áttekinthetőséget
Jucika75: én már 01. 03-án lájkoltam a képedre
" alt="
">
" alt="
">Nem lehetne ezt a topicot valahogy kettéosztani, gondolok itt arra, hogy lenne egy szavazós facebook topic és egy játékok facebook topic. Már lassan elveszek a szavazz itt meg ottban, és nem találom a játékokat. Tudom van egy csomó topic amit senki nem használ, csak kérdezem.
ja és az sem ánt ha valaki rosszat ír a kuncsorgásról,mert ma 2 lesz@rom tablettát vettem be
" alt="
">
" alt="
">Deák Mónika helyesen,szóköz
" alt="
">
" alt="
">engem se felejtsetek ki,köszi
" alt="
">eák Mónika aki még nem ismer,köszi.
" alt="
">eák Mónika aki még nem ismer,köszi.Ulpiusnál én is végig "teszik"eztem..akivel volt közös ismerősöm...
Sziasztok!
Mivel ti is szoktatok nekem segíteni, így én is szívesen lájkolok mindenkit az Fb-n, ahol kéritek! Csak írjátok meg hogy hová kéritek
" alt="
">
(Melinda Varga névvel az fb-n
" alt="
"> )
lily
Mivel ti is szoktatok nekem segíteni, így én is szívesen lájkolok mindenkit az Fb-n, ahol kéritek! Csak írjátok meg hogy hová kéritek
" alt="
">
(Melinda Varga névvel az fb-n
" alt="
"> )
lily
Sziasztok, aki még megtetehi tegye meg légyszi..szívesen szavazok vissza ha küldtök egy linket..
köszi Judit
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1821297718
16886&set=a.168489576514239.41027.168486179847912
köszi Judit
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1821297718
16886&set=a.168489576514239.41027.168486179847912
pdelila: nálad a pont
" alt="
">
" alt="
">tothmagda Te nem tudod h milyen rendezvényen vagy! Rossz emberekkel kötekedsz.. Csak szeretnél egy ilyen csapathoz tartozni!
végre rájöttem!
" alt="
"> hogy tudom a fórumosokat lájkolni
" alt="
"> úgy, hogy ne maradjon ki senki. Most újra végignéztem az Ulpiuson mindenkit és akinél kiírja, hogy x közös ismerősünk van, ott látom, hogy fórumos vagy sem
" alt="
">
" alt="
"> hogy tudom a fórumosokat lájkolni
" alt="
"> úgy, hogy ne maradjon ki senki. Most újra végignéztem az Ulpiuson mindenkit és akinél kiírja, hogy x közös ismerősünk van, ott látom, hogy fórumos vagy sem
" alt="
">
" alt="
">tothmagda: üdvözlet a webnyereményes fórumosok között.. Kár, hogy itt e-mail-cim megadása nélkül az Ulpiuson pedig arc nélkül regiztél. Vajon miért? Egyáltalán miért játszol?
Emberek!!!! most nehogy foglalkozzatok egy ilyen magát felvállalni se merő senkivel!!!!! komolyan csak szánalmat érzek, mert irigy hogy itt csak nyertesek vannak nem úgy mint ő.
#
Sebian Dora Ez így van, nem vadi új könyveket lehet nyerni, ami pár családhoz jut, adományként, hanem már olvasott könyvekről van szó. Így már mindenki nyert azzal, hogy elolvasta, tetszett neki, meg is indokolja, miért! Itt nincs is tét, hiszen, ha nyersz, az már csak hab a tortán. És igen, egyszer az életben lehetne becsületesen játszani, trükkök nélkül, mindenféle webnyereményes álmegosztást bojkottálva.
2 órája · Tetszik Nem tetszik · 18 emberEz 18 embernek tetszik. ·
Sebian Dora Nem bírom, ha valaki kuncsorogva könyörög. Ez is tisztességtelen magatartás itt, csakúgy, mint a webnyereményesek. Majd lájkollak, ha megérdemled, meg tetszik a hozzászólásod.
15 perce · Tetszik Nem tetszik ·
van pár neve a drága irigy mocskolódó emberkének!
Sebian Dora Ez így van, nem vadi új könyveket lehet nyerni, ami pár családhoz jut, adományként, hanem már olvasott könyvekről van szó. Így már mindenki nyert azzal, hogy elolvasta, tetszett neki, meg is indokolja, miért! Itt nincs is tét, hiszen, ha nyersz, az már csak hab a tortán. És igen, egyszer az életben lehetne becsületesen játszani, trükkök nélkül, mindenféle webnyereményes álmegosztást bojkottálva.
2 órája · Tetszik Nem tetszik · 18 emberEz 18 embernek tetszik. ·
Sebian Dora Nem bírom, ha valaki kuncsorogva könyörög. Ez is tisztességtelen magatartás itt, csakúgy, mint a webnyereményesek. Majd lájkollak, ha megérdemled, meg tetszik a hozzászólásod.
15 perce · Tetszik Nem tetszik ·
van pár neve a drága irigy mocskolódó emberkének!
tothmagda :::Lúzer szó tudod mit jelent ?
Mi nem vesztesek vagyunk!!
Aki itt van az mindenki csak NYERTES!!
Mi nem vesztesek vagyunk!!
Aki itt van az mindenki csak NYERTES!!
A mindenit....
" alt="
">
" alt="
">
Ismerjük egymást Magdikám ?
Mert látom fórumos vagy !
Mert látom fórumos vagy !
Zoppéné Frank Mária meg a többi Ulpiusos lájkoló
Annyira szánalmasak vagytok, ti szerencsétlenek. Komolyan, ennyire jó kuncsorogni a nyereménykönyvekért?
EGYSZER PRÓBÁLNÁTOK AZ ÉLETBEN BECSÜLETESEN JÁTSZANI, ITTENI ISMERTSÉG FELHASZNÁLÁSA NÉLKÜL!
Lúzerek. Soha nem fogjátok megérteni, milyen, ha úgy nyersz, hogy mindent megtettél a győzelemért, és nem gázoltál át senkin, nem használtál erkölcsileg megkérdőjelezhető eszközöket.
Annyira szánalmasak vagytok, ti szerencsétlenek. Komolyan, ennyire jó kuncsorogni a nyereménykönyvekért?
EGYSZER PRÓBÁLNÁTOK AZ ÉLETBEN BECSÜLETESEN JÁTSZANI, ITTENI ISMERTSÉG FELHASZNÁLÁSA NÉLKÜL!
Lúzerek. Soha nem fogjátok megérteni, milyen, ha úgy nyersz, hogy mindent megtettél a győzelemért, és nem gázoltál át senkin, nem használtál erkölcsileg megkérdőjelezhető eszközöket.