Az őszi Aldi-Pöttyös játék napi nyereményeit még csak ma kaptam meg. Már el is felejtettem, hogy nyertem. Másoknak is most szállították vagy csak rólam feledkeztek meg?

" alt="

">
fozo.gabi 2024-02-01 :: 12:13
gyemant gratulálok!

" alt="

">
ha van lehetőség rá, hogy fotózva elküld e-mailen, akkor így tegyél. Megbízható és olcsó
gyemant 2024-02-01 :: 12:10
Sziasztok!
Nyertem egy karton chiot.
Azt írták jobb, ha ajánlott tértiként adom fel a blokkot (de az kB 1500 Ft), vagy e-mailen fotózva.
De a posta biztosabb ki hogy csinálja,?
4nek számít szerintem. Annyit vettél. hármat fizet négyet kap akció
ha a blokkon szerepel a termék édes mindegy mennyit kér érte a kasszáserzsi... kivéve ha összeges( pl 1000 ft felett stb..)
Szerintem 4 , a levonás az kedvezmény
Mondtam az uramnak Tibi akarom mondani Pityi, szerintem a Tesco balatonnál 4t vesz, a 4. legolcsóbb ajándék, az csak 3. vásárolt terméknek számít. A blokkon ugyan 4 termék van de a blokk végén Nestlé off szerepel.
Akkor ez 3 vagy 4 termékes vásárlásnak minősül? 🤔 Ő azt mondja 4. Szerintem 3.
Szerintetek?
Inkább azt kellene kérdezni, hány blokkból. Nem a nyerteseket kell piszkálni, az aldit.
az irigység nem szép dolog
A tavalyi Aldi szülinapos játéknál nem ő írta ide, hogy nem restell minden nap több Aldiban kikukázni a blokkokat?( akkor heti 150 db 25.000 Ft-os nyeremény volt) Ha nem ő volt, akkor bocs. A lényeg hogy így lehet ennyit nyerni, ez nyilvánvaló. Vagy pénztáros az ismerőse. Ugyanitt Aldi pénztáros ismerőst keresek!

" alt="

"> Errefelé még Aldi sincs.
ALDI blokkfeltöltős játéknál napi hányat kell vásárolni, hogy valaki minden nap nyerjen?! Már kinn vannak a 01.30-ai nap nyertesei, és ahogy nézem, időközben valaki a vezeték-, és keresztnevét gyorsan meg is cserélte, hogy "ne legyen annyira feltűnő"... (de attól még ahogy nézem, kb. minden egyes nap benne van a nyertesek között ő vagy a párja... esetleg egyik névrokona... bocs, ha fórumos az illető...)
Aki még vár cba utit és megkapja írja be legyen szíves, mert tavaly a nádudvari pontgyűjtős ajándékról azért maradtam le, mert állítólag későn szóltam, hogy még nem kaptam meg
Sziasztok! Sem ma, sem tegnap nem tudtam fwltölteni a tesco blokkot... Azt írja az oldal nem működik. Más is járt már így?
köszi kirri
a férjemé olyan hamar ideért... ezért aggódtam egy kicsit, de akkor nincs miért
vár még valaki cba utalványt a decemberi játékból?
Majóka, köszi a választ és még egyszer gratula.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások