Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 294 / 394 oldal |
sada: micsoda az a Vodafone Messenger? A vodafone oldalán a Vitamaxos cuccok között nem találok ilyent.
Ingyen csak a pofon van a kocsmában, minden másért fizetni kell. 

...mindenesetere egyik sem ingyenes... :-)
Mindenkinek mások a telefonálási szokásai (hívásirány, kedvenc napszak, beszélgetések hossza), így nincs egyetlen üdvözítő megoldás!
Amikor anyut hívom a matáv előhívószámmal, a matáv percalapú elszámolása pl cseppet sem zavar:
Ebben a viszonylatban a másodperceknek nincs jelentősége, min. 30 perc, amíg végighallgatom mi történt a faluban, rokonságban.
Az egyéb rokonságot meg elég hívni hétvégén, a Vodafone dumabérletettel, ami az egyik sim-emen van. (2250Ft-ért 1000 perc, átlagosan 2 óra/nap hétvégén.)
Gyerekeimmel Vodafone Messenger rel kommunikálok: 5Ft/sms.
Másik fiamat viszont csak megcsörgetem és visszahí, hagy fizesse a multi..
Szóval nálam az vált be, hogy mindenkitvel a hozzá illő módon veszem fel a kapcsolatot.
Amikor anyut hívom a matáv előhívószámmal, a matáv percalapú elszámolása pl cseppet sem zavar:
Ebben a viszonylatban a másodperceknek nincs jelentősége, min. 30 perc, amíg végighallgatom mi történt a faluban, rokonságban.
Az egyéb rokonságot meg elég hívni hétvégén, a Vodafone dumabérletettel, ami az egyik sim-emen van. (2250Ft-ért 1000 perc, átlagosan 2 óra/nap hétvégén.)
Gyerekeimmel Vodafone Messenger rel kommunikálok: 5Ft/sms.
Másik fiamat viszont csak megcsörgetem és visszahí, hagy fizesse a multi..
Szóval nálam az vált be, hogy mindenkitvel a hozzá illő módon veszem fel a kapcsolatot.
alapdíj
Bed!
Az aladíjam 1240ft, mivel chellóm is van. Most egy kicsit elengedtem magam, igy majdnem 5000ft a számlám. A Matávnál ennyi beszéddel 7000ft lett volna, pedig XL díjcsomagom is volt.
Az aladíjam 1240ft, mivel chellóm is van. Most egy kicsit elengedtem magam, igy majdnem 5000ft a számlám. A Matávnál ennyi beszéddel 7000ft lett volna, pedig XL díjcsomagom is volt.
ezzel vitakoznék, mennyit is fizetsz egy hónnapban a "jó árakért" a upcnak?
Ha közbeszólhatok a UPC-t nehéz überelni. Abból a szempontból, ha UPC-s számot hívsz UPC-s telefonról, az ingyen van akármennyit beszélsz, akármikor. Én UPC-s vagyok, csak még nem annyira elterjedt, így egyenlőre még csak 1 ismerősünk van, akivel ingyen beszélhetünk, de hosszabb távon remélem ez a szám nőni fog.
Akit érdekel a regisztráció írjon emailt!
föleg mióta van helyihivás!
Nicika
Nagyi csomagom van és tele2-öm ennél nincs jobb
K
Nagyi csomagom van és tele2-öm ennél nincs jobb
K
Igazad van nem rossz csak ott új telefonszámot kapsz,itt meg marad minden a régiben.
Csak egy észrevétel a telefonálásokhoz: van szerencsék mind a matáv, mind a tele2 szolgáltatásait használni (nálunk és szüleinknél). Mindkettő jó, erről
nem is akarok vitatkozni.
De van egy másik mód, ami nekünk jobban bejött: a Neophone ex.
Csúcsidőn kívül még 6 forintba sem kerül egy perc, és jó minőségű a telefonálás:-) Na, ezt tessék überelni:-)
(Nem vitaindítónak szántam ezt a hozzászólást!)
nem is akarok vitatkozni.
De van egy másik mód, ami nekünk jobban bejött: a Neophone ex.
Csúcsidőn kívül még 6 forintba sem kerül egy perc, és jó minőségű a telefonálás:-) Na, ezt tessék überelni:-)
(Nem vitaindítónak szántam ezt a hozzászólást!)
Nicika!
Csak nézd meg azt is,hogy a matáv új díjjai perc alapúak!A tele2 másodperc,és azt is hogy minden matávos csomagban jóval alatta van!(Kivéve a sokatmondó,ott a mobil hívások érik meg)De ha gondolod küldök neked percdíjakat,hogy össze tudd hasonlítani!
Csak nézd meg azt is,hogy a matáv új díjjai perc alapúak!A tele2 másodperc,és azt is hogy minden matávos csomagban jóval alatta van!(Kivéve a sokatmondó,ott a mobil hívások érik meg)De ha gondolod küldök neked percdíjakat,hogy össze tudd hasonlítani!
Csak annyit szólnák hozzá ehhez a tele2-s témához hogy szerintem nézzétek át a Matáv kedvezményes díjcsomagjainak a percdíját...
yeeee
És pl. az Invitel, stb. területén nem jó, ott a 1515-ös előhívó működik, más konstrukcióban.
És pl. az Invitel, stb. területén nem jó, ott a 1515-ös előhívó működik, más konstrukcióban.
Igen a 1502 előhívó szám kell a tárcsázandó szám elé után marad a pl. 0630..........De ez csak akkor működik ha regisztáltak már a tele2-nél.
A dm-ben -áprilisban ?- 2 db új Sunsilk hajformázó mellé 1 Ft-ért Sunsilk körkefét vehetsz!
Minden, a dm-ben áprilisban 10*15-ös méretben előhívásra és nagyításra együtt leadott analóg, 35 mm-es színes kisfilm első megrendelésekor negatívod ingyen CD-re írják, + ajándék képnéző programot kapsz!
12 napos Blikk előfizetés Primagáz palack cseréjével:
2005.03.23-04.12-ig.
Beküldési határidő: 2005.04.30.
info: 06-40-455050
2005.03.23-04.12-ig.
Beküldési határidő: 2005.04.30.
info: 06-40-455050