Nicika!
Csak nézd meg azt is,hogy a matáv új díjjai perc alapúak!A tele2 másodperc,és azt is hogy minden matávos csomagban jóval alatta van!(Kivéve a sokatmondó,ott a mobil hívások érik meg)De ha gondolod küldök neked percdíjakat,hogy össze tudd hasonlítani!
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 294 / 393 oldal |
Csak annyit szólnák hozzá ehhez a tele2-s témához hogy szerintem nézzétek át a Matáv kedvezményes díjcsomagjainak a percdíját...
yeeee
És pl. az Invitel, stb. területén nem jó, ott a 1515-ös előhívó működik, más konstrukcióban.
És pl. az Invitel, stb. területén nem jó, ott a 1515-ös előhívó működik, más konstrukcióban.
Igen a 1502 előhívó szám kell a tárcsázandó szám elé után marad a pl. 0630..........De ez csak akkor működik ha regisztáltak már a tele2-nél.
A dm-ben -áprilisban ?- 2 db új Sunsilk hajformázó mellé 1 Ft-ért Sunsilk körkefét vehetsz!
Minden, a dm-ben áprilisban 10*15-ös méretben előhívásra és nagyításra együtt leadott analóg, 35 mm-es színes kisfilm első megrendelésekor negatívod ingyen CD-re írják, + ajándék képnéző programot kapsz!
12 napos Blikk előfizetés Primagáz palack cseréjével:
2005.03.23-04.12-ig.
Beküldési határidő: 2005.04.30.
info: 06-40-455050
2005.03.23-04.12-ig.
Beküldési határidő: 2005.04.30.
info: 06-40-455050
O.K.
"A TELE2 szolgáltatásának igénybevételéhez vezetékes telefonszolgáltatásra vonatkozó Matáv vagy Monortel vagy Emitel elofizetés szükséges."
Nekem akkor sem jó...
"A TELE2 szolgáltatásának igénybevételéhez vezetékes telefonszolgáltatásra vonatkozó Matáv vagy Monortel vagy Emitel elofizetés szükséges."
Nekem akkor sem jó...
sada
nem csak matávosoknak.
nem csak matávosoknak.
yeeee
Előhívó számmal, csak Matávosoknak.
Előhívó számmal, csak Matávosoknak.
Ha május 31-ig előfizetsz egy évre (1640 Ft) a Beau Monde-ra, kapsz egy Nivea Body Q10plus Bőrfeszesítő Testkontúr Krémet. (1) 371-3232 (9-16 óra)
Sziasztok!
Van itt már mindenkinek tele2-es regisztrációja??Tudjatok róla,hogy ez a kedvezmény mindenkinek jár.Nem kell elkötelezni magad,akkor használod amikor csak akarod.De érdemes mert jóval kevesebbért beszélsz(másodperc alapú)csak egy 4jegyű hívószám kell a tárcsázandó szám elé.A tényleges hívásokért fizetsz,az előfizetési díj megmarad a matávnál.A regisztráció átfutási ideje 4-5 nap,ebben tudok én segíteni akit érdekel.(Érdemes és majd te eldöntöd akarod e használni vagy sem)Akit érdekel írjon!!Segítek,csak írd meg milyen matávos csomagban vagy!!
Van itt már mindenkinek tele2-es regisztrációja??Tudjatok róla,hogy ez a kedvezmény mindenkinek jár.Nem kell elkötelezni magad,akkor használod amikor csak akarod.De érdemes mert jóval kevesebbért beszélsz(másodperc alapú)csak egy 4jegyű hívószám kell a tárcsázandó szám elé.A tényleges hívásokért fizetsz,az előfizetési díj megmarad a matávnál.A regisztráció átfutási ideje 4-5 nap,ebben tudok én segíteni akit érdekel.(Érdemes és majd te eldöntöd akarod e használni vagy sem)Akit érdekel írjon!!Segítek,csak írd meg milyen matávos csomagban vagy!!
Sziasztok!
A Meglepetés újsághoz tojásfestéket csomagoltak! (kék-piros festékpor)
A Meglepetés újsághoz tojásfestéket csomagoltak! (kék-piros festékpor)
Az lehet, hogy olcsóbb de élvezheted az előnyöket is, ahogy én is most kaptam egy levelet a skyeuroptól, hoyg bocs modosítottuk a menetrendet, ez van... Az hogy így nem érem el még az utolsó vonatot sem aznap, az őket nem izgatja és megtehetik. Bocsi hogy ezt rossz helyre írtam....
Ez a Malévos dolog annyira nyomiság, hogy még ezzel együtt sem versenyképesek a fapadosokkal. Sokkal olcsóbb ha fapadossal mégy.
MALÉV
http://www.malev.hu/BP/HUN/I_NEWS/2005-0307-0927-
22QGME.asp
http://www.malev.hu/BP/HUN/I_NEWS/2005-0307-0927-
22QGME.asp
csak ma
http://www.mediamarkt.hu/fotokidolgozas.html
http://www.mediamarkt.hu/fotokidolgozas.html
Jó Neked! Nekem sajnos már volt de mindig kisajtolom belőlük ami jár nekem, több kevesebb sikerrel.
Főző Gabi:
Nem nem. Ez mágneses. Egyértelműen papírt vagy receptet (főzéshez) kell bele tenni és kitenni valami fém felületre. Ha a tasak lezárásához lenne akkor minek rajta egy mágnes, amikor még egy konyharuhát sem bír el.
Paint: bízom benne hogy nem nyúlja le a posta, nekem eddig még nem volt ilyen tapasztalatom velük.
Nem nem. Ez mágneses. Egyértelműen papírt vagy receptet (főzéshez) kell bele tenni és kitenni valami fém felületre. Ha a tasak lezárásához lenne akkor minek rajta egy mágnes, amikor még egy konyharuhát sem bír el.
Paint: bízom benne hogy nem nyúlja le a posta, nekem eddig még nem volt ilyen tapasztalatom velük.
A kisebbik fajtánál van egy kis mágnes a hátulján, két funkciós mágnes, és csipesz, amely az enyém lesz. De jó!
Legalábbis remélem, és nem egy postásé. 
Legalábbis remélem, és nem egy postásé.