Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 295 / 762 oldal |
Szia ! Érdekelne a fürdőbelépő. Hova küldhetem a válaszborítékot ? Köszönettel
1. Magdi érdekelnének a szabadtéri jegyek a Carmen című előadásra. Nagyon szívesen elmennék. Szegedi vagyok már 30 éve, de még nem sikerült eljutnom. Remélem gépközelben vagy és el tudod olvasni ezeket a sorokat most délután. Köszönöm
Szia !
Engem érdekelne. Hogyan lehet átvenni a jegyeket ? Előre is köszönöm válaszod. Dóra
Engem érdekelne. Hogyan lehet átvenni a jegyeket ? Előre is köszönöm válaszod. Dóra
Amennyiben valakinek megmaradt egyetlen Carte d'or kódja és felajánlaná én szívesen fogadnám. Előre is köszönöm.
zshajni--miért ne,ha nyer valaki akkor el lehet küldeni neki,addig elég a kód
1-2 Pepsit nem érdemes felajánlani, mert kérik a kupakokat az ajándék átvételénél.
Szeretnék 4 jacobs kódot,légyszi segítsetek!
OMV kupon mosásra.
Válaszborítékért tesco és spar pontokat adok.
'Családi belépö a III. Lótusznapokra' a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje rendezésében most hétvégén ! Akit érdekel írjon !
pepsi elkelt.
1 db Carte dˇOr kódot szeretnék.
nekem is van 2 pepsi kódom.akinek szoktam adni,írjon,ha kell.ha nem akkor az utána következő jelentkezőé lesz.
Kódok elkeltek...
Van két db Pepsi kódom, az első jelentkező viheti...
"Örömmel köszöntöm a Szegedi Szabadtéri Játékok és a PORT.hu közös játékának szerencsés nyerteseként. Nyereménye páros belépőjegy a Carmen előadásra 2010. július 31-én 21 órától a szegedi Dóm téren."
Sajnos nem tudok elmenni, pedig nagyon szeretnék...
Ha át lehet ruházni szívesen átadom.
Sajnos nem tudok elmenni, pedig nagyon szeretnék...
Ha át lehet ruházni szívesen átadom.
OMV mosási kupont tudok adni én is, ha kell valakinek!
omv mosási kupon.aug1ig érvényes
Teli Tesco pontgyűjtőket tudok adni válaszborítékért, de csak holnap este tudok válaszolni!
OMV mosás 25%