Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 295 / 9337 oldal |
Letti, köszönöm! Nem írja ki rögtön, email jött. Amikor beírtam ide, és elküldtem, rájöttem, hogy nem ma nyertem, hanem talán szombaton, csak ma értesítettek. De nagyon gyorsak, mert ahogy beküldtem a blokk képét, még 10 perc sem telt el, és el if fogadták.
Lag, még én sem kaptam értesítést.
Majóka, gratulálok. Azonnal kiírja, hogy nyertél?
Majóka, gratulálok. Azonnal kiírja, hogy nyertél?
Akinek sikerült a tesco nyeremény, kapott már értesítést?
nemeths, nem járok Müller felé, csak ritkán.
Elsősorban nem is arra a játékra írtam a blokkgyűjtés lelombozó hatását. 😀
A Screvo-s játékokat egyébként szeretem, igaz, indíthatnának ők is kicsit összetettebb promóciókat.
Elsősorban nem is arra a játékra írtam a blokkgyűjtés lelombozó hatását. 😀
A Screvo-s játékokat egyébként szeretem, igaz, indíthatnának ők is kicsit összetettebb promóciókat.
pieceofluck maximálva van a nyeremény Müllernél 2db eseti nyeremény lehetséges. Nem olyan sok , nem hiszem, hogy gyűjtenék 1-2000 pontért
pieceofluck
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">köszi Gabi
" alt="
">
" alt="
">
jojó
Szerintem egypercenként
Szerintem egypercenként
A dolgozók általi blokkgyűjtés szerintem totál értelmetlenné teszi a játékot a vásárlók számára. Ráadásul gondolom részt sem vehetnek a játékban, bár nem olvastam a szabályzatot, mert nem is érdekel ez a játék, épp az előbbi miatt.
Ezt az Aldinak kellene kikötni, hogy amennyiben ilyet tapasztal a dolgozók részéről, annak következménye lesz.
És nem, nem gyűjtöm sehogy. Pénztárosként vagy dolgozóként nem is merném, azért csak vannak szabályok, amik kötik őket. Ez azért nem egy kocsiban vagy utcán talált blokk kategória.
Nem vita, csak vélemény.
" alt="
">
jojó, szerintem a Screvo-nál mindig el kell telni egy percnek. De nem olvastam szabályzatot, csak tipp.
Ezt az Aldinak kellene kikötni, hogy amennyiben ilyet tapasztal a dolgozók részéről, annak következménye lesz.
És nem, nem gyűjtöm sehogy. Pénztárosként vagy dolgozóként nem is merném, azért csak vannak szabályok, amik kötik őket. Ez azért nem egy kocsiban vagy utcán talált blokk kategória.
Nem vita, csak vélemény.
" alt="
">
jojó, szerintem a Screvo-nál mindig el kell telni egy percnek. De nem olvastam szabályzatot, csak tipp.
Müller Shrevo játékhoz 1 percenként kell blokkoltatni vagy mehet egymásután ?
🙂 köszi
Ezen nincs is mit vitázni. Aki azt mondja az itt olvasgatók, írogatók közül, hogy ha az Aldi pénztárában ülne, akkor nem élne az adódó lehetőséggel, az hazudik. Neked is szép hétvégét!
" alt="
">
" alt="
">Szép hétvégét!
Épp a hónapban mondtam egy kedves fórumostársunknak, hogy mennyire jó már egy ilyen viszonylag gyors évkezdés. Penny, Aldi, Tesco játék. Akkor már ismert volt a Kinder játék indulása is. Szóval ennek nagyon örülök 🙂
Szervezés-kivitelezés tekintetében nem sok minden változott valószínű, de pozitív, hogy nem csappant a nyereményjátékszervező kedv 🙂
Nem vitaindító, mert semmi újdonságot nem írok, ha megosztom veletek pl. hogy reggel az aldiban kezdtem, fordultam kétszer, blokkoltattam ötször és amire figyelmes lettem, hogy a pénztárosnő milyen rendesen pakolgatta el az ott hagyott blokkokat. Nem gyűrés, kuka mint általában, hanem odafigyelve, hogy meg ne gyűrődjön.
De igazából az ilyen dolgokkal úgysem lehet mit tenni.... A sok-sok év alatt hozzá lehet szokni, hogy tényleg valaki így játszik, valaki meg amúgy.
Épp a hónapban mondtam egy kedves fórumostársunknak, hogy mennyire jó már egy ilyen viszonylag gyors évkezdés. Penny, Aldi, Tesco játék. Akkor már ismert volt a Kinder játék indulása is. Szóval ennek nagyon örülök 🙂
Szervezés-kivitelezés tekintetében nem sok minden változott valószínű, de pozitív, hogy nem csappant a nyereményjátékszervező kedv 🙂
Nem vitaindító, mert semmi újdonságot nem írok, ha megosztom veletek pl. hogy reggel az aldiban kezdtem, fordultam kétszer, blokkoltattam ötször és amire figyelmes lettem, hogy a pénztárosnő milyen rendesen pakolgatta el az ott hagyott blokkokat. Nem gyűrés, kuka mint általában, hanem odafigyelve, hogy meg ne gyűrődjön.
De igazából az ilyen dolgokkal úgysem lehet mit tenni.... A sok-sok év alatt hozzá lehet szokni, hogy tényleg valaki így játszik, valaki meg amúgy.
Vannak elbaltázott játékok ez az, akár az aldis. Kár idegeskedni, és rágódni rajta.
Szó nincs irigységről... Hisz' be sem írta senki sem, hogy nyert volna... Nem is értem, hogy ebből hogy a p*csába jött át bárkinek is az irigység...
Csak a jsz egy mondatának (harmadik fél) értelmezéséről és a fair play-ről sprehheltünk.
Ennyi, nem több. Úgy gondolom, hogy jó lenne, ha tisztán látnánk az ügyben. Mit lehet és mit nem. Ha nyer valaki talált CC-s blokkal, lesz@rom, örvendezzen neki, nem érdekel. Én csak vélelmeztem, hogy lehetnek még pótnyertesek is a játékban.
Nekem három saját CC-os vásárlásom volt, nem reménykedtem még egy ötezres utalványban sem. Ahol ömlenek ve a pályázatok, soha nem nyerek: pl. mostani Tesco, Aldi vagy akár a Pennys játékok. A nyeretlen sorsjegyes játékról nem is beszélve.
Én sokat írtam ez ügyben. Miért írtam litániákat? Mert sok észrevétel érkezett a felvetésemre, megpróbáltam rájuk reagálni.
Csak a jsz egy mondatának (harmadik fél) értelmezéséről és a fair play-ről sprehheltünk.
Ennyi, nem több. Úgy gondolom, hogy jó lenne, ha tisztán látnánk az ügyben. Mit lehet és mit nem. Ha nyer valaki talált CC-s blokkal, lesz@rom, örvendezzen neki, nem érdekel. Én csak vélelmeztem, hogy lehetnek még pótnyertesek is a játékban.
Nekem három saját CC-os vásárlásom volt, nem reménykedtem még egy ötezres utalványban sem. Ahol ömlenek ve a pályázatok, soha nem nyerek: pl. mostani Tesco, Aldi vagy akár a Pennys játékok. A nyeretlen sorsjegyes játékról nem is beszélve.
Én sokat írtam ez ügyben. Miért írtam litániákat? Mert sok észrevétel érkezett a felvetésemre, megpróbáltam rájuk reagálni.
sada én nem így látom, de nincs ezzel baj
Ez a tescos játék legfeljebb akkor olyan lesz mint a többi, mint pl a most futó aldis. Ez van... De nekem kifejezetten tetszett az eszmecsere. Nem vagyunk egyformák
Ez a tescos játék legfeljebb akkor olyan lesz mint a többi, mint pl a most futó aldis. Ez van... De nekem kifejezetten tetszett az eszmecsere. Nem vagyunk egyformák
Olvasd el figyelmesebben amit írtam.
Mindenki szeretne korrekt játékokat.
Mindenki szeretne korrekt játékokat.
Miért irigy az, aki szeretné, ha egy kicsit szigorítanának a játékfeltételeken és a nyertesek ellenőrzésén?
Vagy nem ez volt a fő téma? Csak most a Tesco kapcsán indult.
De utólag hiába is. Meg biztos sokan játszanak, TV is reklámozza, és én pl. önkiszolgálónál fizettem, ki is írta a gép fizetésnél a játéklehetőséget.
Én örülök, amikor ide beírnak egy nagy nyereményt, akkor meg még jobban, ha azt is, hány pályázatból jött össze. Remény másoknak is.
De a kedvenceim akkor is a facebook játékok.
Ugye vannak, akik saját képeket és gondolatokat, stb. kommentelnek egy-egy játékokhoz, viszont az emberek nagy része csak másolni tud, vagy beírni, hogy osztva. 😀 Azoknak sincs értelme, inkább kellene e-mailben küldeni a megoldást.
Vagy nem ez volt a fő téma? Csak most a Tesco kapcsán indult.
De utólag hiába is. Meg biztos sokan játszanak, TV is reklámozza, és én pl. önkiszolgálónál fizettem, ki is írta a gép fizetésnél a játéklehetőséget.
Én örülök, amikor ide beírnak egy nagy nyereményt, akkor meg még jobban, ha azt is, hány pályázatból jött össze. Remény másoknak is.
De a kedvenceim akkor is a facebook játékok.
Ugye vannak, akik saját képeket és gondolatokat, stb. kommentelnek egy-egy játékokhoz, viszont az emberek nagy része csak másolni tud, vagy beírni, hogy osztva. 😀 Azoknak sincs értelme, inkább kellene e-mailben küldeni a megoldást.
Majóka
Akkor még játszottunk és örültünk egymásnak.
fozo.gabi
Egyrészt egy technikai kérdést járunk körbe.
Másrészt a motiváció bizony vastagon az irigység.
Akkor még játszottunk és örültünk egymásnak.
fozo.gabi
Egyrészt egy technikai kérdést járunk körbe.
Másrészt a motiváció bizony vastagon az irigység.
jojó, nemm tudom milyen irigységről beszélsz...én úgy látom, hogy éppen megvitat a fórum egy témát
Oké, lehet egy kicsit túl van vesézve, de semmilyen irigységről nincsen szó
Oké, lehet egy kicsit túl van vesézve, de semmilyen irigységről nincsen szó