Anikó
456 - 1230
mail@realrt.hu
http://www.realrt.hu/nyeremenyjatek.html
Tegnap megbíztam a zuramat, hogy vásároljon a Reál-Pontban kb. 1000 Ft-ért stb., tudnivalók a főoldalon.
A boltos kisasszony közölte, hogy a blokk nem játszik, csak bizonyos szponzorok által támogatott termékek vásárlása esetén. Sebaj, gondoltam, mondjon a hölgy, amit akar, én mindenesetre küldöm az sms-t.
Csakhogy az én mafla férjem ezek után otthagyta a blokkot a boltban.
Szerintem még ki se húzta a hátsó lábát a boltból, a nőci már küldte is a blokk számát a saját mobiljáról.
Ti vásároltatok már? (Tegnap indult a játék.)
Esetleg egy infó-vonalat nem tud valaki?
egy felháborodott vásárló
Praktiker új szlogenje: Legjobb úton a legjobb árhoz!
Egyáltalán nem vagyok megelégedve az áraival. Frosch tisztítószer darabja 599Ft A Cora-ban 399Ft.
Metcőolló 6990Ft Az OBI-ban ennyi: 3799Ft
Búvárszivattyú 5999Ft Az OBI-ban ennyi: 3999Ft
Szárító: 4999Ft az OBI-ban 3799Ft
Virágföld 50liter: 999Ft OBI-ban: 599Ft
A Praktiker egy marha drága hely!
Irány az OBI!
thiefman
Az egy dolog, hogy én bejelentkezem, de azt sajnos nem tudom kivédeni, hogy mindenféle "druszák" a nevemben bunkózzanak le mindenkit.
Talán ha végre egyszer regisztrációhoz lenne kötött a hozzászólás?
Bár tény, hogy még senki se vette a lapot ezekre a beírásokra...remélem, meg tudjátok különböztetni...
Annyit tudsz ellene tenni, hogy bejelentkezel és úgy irsz a fórumba
Kérdésem: valaki kiszúrt magának a fórumon vagy csak a nick-em tetszik ennyire????
Már a második hozzászólást találom a nevemben, ráadásul messze nem az én stílusomban (csupa-csupa bunkózás...)
Mivel nem igazán tudok mit tenni ellene, kérlek benneteket, ne vegyétek figyelembe...
Vagy egyszerűen lelépek én is a webnyereményről...
Ez azért már sok!

blabla!
Sikerült beszélnem a whiskastól Hornai Judittal, aki igen segítőkész volt. Így kellene más cégeknek is hozzáállni a problémák rendezéséhez. Neked mégegyszer köszönöm a segítségedet. Üdv. Ami
Az OTP Bank közleménye
Az OTP Bank tudomására jutott, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak meg hozzájutni a hitelintézet internetbanki ügyfeleinek bizalmas adataihoz. Az OTP Bank felhívja internetbanki ügyfeleinek figyelmét, hogy a legnagyobb hazai hitelintézet sem e-mailben, sem telefonon nem kér ügyfeleitől személyes, illetve azonosító adatokat a bank elektronikus szolgáltatásaival kapcsolatban. Amennyiben e-mail-ben bárki, bármilyen indokkal arra kéri az internetbanki ügyfeleket, hogy jelentkezzenek be az OTPdirekt internetes szolgáltatásába egy megadott elérési útvonalon, az OTP Bank hangsúlyosan kéri, hogy ezt semmiképpen ne tegyék meg, hanem erről haladéktalanul értesítsék az OTP Bankot az informacio@otpbank.hu e-mail címen.
2004. november 12.
OTP Bank Rt.
Erka!
Hát igen. Sajnos ebben az országban senki nem védi a fogyasztót. A fogyasztóvédelmi főfelügyelőség is csak van, állást biztosít néhány embernek, akik szart sem csinálnak. Ez Mo. ......sajnos.

nov. 5-én volt a sorsolás...
szóval az oral-b-vel valami nincs rendben. Tegnap Bubus azt írta, hogy egy doktornő nyerte a fődíjat. De a sorsolás nem csak nov 15-én lesz???
Mi ez káosz?
Már megint ez az átkozott Posta!!!
Miután olvastam az oral-b játékról, már másnap megvettem és postára adtam a vonalkódokat, annyira szerettem volna nyerni egyet a gyerekeknek. Már elképzeltem hogy majd' kiugranak a bőrükből amikor megkapják . Már a szórólapon látszott, hogy nem egy gagyi db, és tudtam hogy egyébként sosem tudnám megvenni nekik .Ma felhívtam a játékszervezőt, néhány óra múlva visszahívtak, nem ért be a pályázatom!!! Sürgősségivel adtam fel az első napokban, mindent megtettem, hogy bekerüljek az első 100-ba, de mindez hiába, mert a pénzünkért cserébe biztos kézbesítést nem várhatunk el! Úgy ért ez a dolog, mint egy hidegzuhany, el is pityeredtem tehetetlen dühömben, hogy milyen kiszolgáltatott az ember ennek a szemét postának! És ilyenkor hova menjünk reklamálni, a sóhivatalba?? Senki nem adja vissza a semmiért kidobott pénzünket, az pedig kész anyagi csőd lenne, ha mindent ajánlottan kellene feladni. És persze ezt azért kellene így tenni, mert egyébként nem lehetünk benne biztosak, hogy teljesítik a szolgáltatást, amiért fizetünk! Ilyenkor ki védi a fogyasztót????
Fáreo! Együttérzek veled, Complettával pont így jártam én i s sajna, nem győzzük fogyasztani azóta is....
Tegnap több mint egy órán keresztül kerestük a Pingvint a Danubius miatt a Moszkva téren! Hát sehol, senki nem látta.
Elkéstem a munkahelyemről, de nem adtam fel. A végén kiderült, hogy már valaki elvitte. Persze felhívtam őket, és azt mondta egy hölgy, hogy ott kell lennie. Több embert kérdeztünk meg barátnémmel, hogy nem láttak-e egy ilyen pingvinnek öltözött emberkét és senki, pedig igen feltünő jelenség lehetett a zuhogó esőben meg pláne!
Ez megint átverés?
Roland, én az előbb küldtem be a heti rejtvényeket, nem volt semmi probléma.
Van gondja másnak is a startlappal? Ledob a webnyeremény pár mp. után!
Ez is vírus:
------------------------ hirdetés -----------------------------
A sikeres 777sms.hu és az axelero.hu támogatásával újra
indul az ingyenes sms küldő szolgáltatás! Jelenleg ugyan
korlátozott számban, napi 20 ingyen smst lehet felhasználni.
Küldj te is SMST! Nehány kattintás és a mellékelt regisztrációs
lap kitöltése után azonnal igénybevehető! Bővebb információt
a www.777sms.hu oldalon találsz, de siess, mert az első ezer
felhasználó között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
------------------------ axelero.hu ---------------------------
Feladó: suca@iol.pt - de valószínűleg nem tud róla.
Unatkozó magyar fiatalok, inkább más játékokat keressetek, mint vírusok terjesztését
Bocsánat, most láttam, hogy mit "csináltam", de hogy hogy, azt nem tudom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások