én már egy ilyen gagyinak is örülnék, egyelőre 8:0 a PM javára, teljesen le vagyok törve. Egy napszemügét nagyon bírtam volna...

Én is kaptam ajándékba régebb egy banktól, szerintem is elég gagyi.
Köszi!
akecso: szerintem itt nem az érték a lényeg,hanem a sikerélmény. Van két komoly gépünk, de ennek jobban örülök,mint amit vettem. Szerintem..

A Pall Mall cigaretta digitális fényképezője szerintem egy nagyon olcsó, kis felbontású (1Mp alatti), zoom nélküli készülék, a ceruzaelemnél kisebb elemmel működik... Egyszer egy külföldi újság előfizetése mellé kaptam ilyet.
A Pall Mall cigaretta digitális fényképezője szerintem egy nagyon olcsó, kis felbontású (1Mp alatti), zoom nélküli készülék, a ceruzaelemnél kisebb elemmel működik... Egyszer egy külföldi újság előfizetése mellé kaptam ilyet.
Tery, gratula! Micsoda szerencséd van, én 7.14-kor küldtem, és nem nyert.
sajna 5.40 nem volt jó időpont.5:0
Gratulálok!!!!

7:15

Hurrrrráááá!
Jó hírünk van: nyertél. Tiéd a hétfői ajándék, egy digitális fényképező, amivel akár megörökítheted magad, amikor elviszed a fődíjat. Tudod, a Peugeot 206-os kabriót. További jó játékot kívánunk! Csak küldd a kódokat, és lehet, hogy te leszel a szerencsés. További jó játékot kívánunk! Üdvözlettel: a Pall Mall csapat
Ma reggel: 4:0
Szerintem nem napszakok, hanem napok között van különbség a nyerési esély tekintetében.
Szvsz a mai nap/ajándék a legostromoltabb.
napszemüveg

Csenabi,
Ma délelőtt írtam neked és az imént újra.
gladiátor !
Írtam mailt ! Majd olvasd el lécci !!! Talán most oda is ért...

sada,
Weblapon eddig egyet sem küldtem, de holnap majd próbálom. Köszi!

Hogy lett oda?
A weblapon addig próbálgathatod, amíg el nem találod!
Volt olyan kód, amit tőlem is csak harmadszorra fogadott el.
sada,
Igazad van de ez nem menti a helyzetet, hogy 3 kódom odalett. Mindegy, sok sikert mindenkinek a jövő hétre!
A vastagabb betükkel szedett kódoknál egy csomó jel összetéveszthető:
pl.: B~8, U~V, D~O
Ha 8 kódból 1 nyert, akkor az állás nálad: 7:1

Ma a negyedik nekifutásra és 3 elutasító pall mall választ követően sikerült a 8. kódot elfogadtatni velük, ami nem nyert, így 8:1 a pall mallnak. Érdekes, hogy szűz nem használt kódokat használtként vagy rossz kódként kezelnek...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások