Varszegiviki!
Nem lehet, hogy amit te csipesznek nevezel az simán egy tasaklezáró csipesz, ami arra szolgál, ha kibontod a Maggi Ízvarázst, vissza tudod zárni, hogy ne szórodjon ki. Akkor meg nem csoda, ha mást nem bír el, mivel nem arra lett kitalálva. Azért gondolom, mert a Nestlé oldalán tasaklezáró csipesszel hirdetik az Izvarázst.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 295 / 393 oldal |
Intersparban a 2x250 grammos Tchibo Exclusivehoz ugyanolyan fémdoboz ajándékba, mint a kávé csomagolása. Nagyon szép, igényes fémdoboz. 879,- Ft
Ok! Többit emailben megduma. 

Majdnem pesti.
Péceli. De a 17. kerületben szoktam járkálni, de nem gond feladom postán.
Péceli. De a 17. kerületben szoktam járkálni, de nem gond feladom postán.Jaj de jó! Elküldöm este emailbe milyen hütőmágneseim vannak cserére. Oké? Pesti vagy, csak azért, mert ha levélben küldöd nehogy lenyúlják és vmelyik postás üzengessen a hütőjén. 

Paint:
Van rajta Maggi logó meg felirat. Tescoban vettem, de neked adom ajándékba, vagy ha van esetleg hűtőmágnesed olyan, ami nekem nincs, és neked felesleges akkor annak örülnék.
Van rajta Maggi logó meg felirat. Tescoban vettem, de neked adom ajándékba, vagy ha van esetleg hűtőmágnesed olyan, ami nekem nincs, és neked felesleges akkor annak örülnék.

Viki! Hol vetted azt a maggit meg a mágneses csipeszt. Az direkt papírtartásra találták ki "üzenet a hűtön" nekem is van csak nem maggival szereztem. Azon látszódik vmi maggi logó, és esetleg nem csereberélnénk, ha neked úgy sem tetszik. :-)
Amit a Maggi ízvarázshoz adnak mágneses csipesz, annyira gagyi, hogy az már fáj. Semmit nem bír el a mágnes, még a legkisebb kéztörlőt sem, lepottyan. Maximum egy papírlapot tud megtartani a mágnes.
Ezt csak azért írom, hátha valakit érdekel.
Ezt csak azért írom, hátha valakit érdekel.
Vettem filtertartós teát, műanyagból van egy kicsi dobozka, benne 3 különböző filterrel, ez van hozzá csomagolva a teásdobozhoz. Olyan típusú , mint egy cigis doboz csak persze kicsibe. A Pesti úti Tescoban volt
régiúj kriszta Hozzászólás - 2005. március 13. :: 20:23
Termékminta
http://www.mivilagunk.hu/dove/vege.jsp
Termékminta
http://www.mivilagunk.hu/dove/vege.jsp
Euro Parki Sparban Knorr Delikat-hoz sószóró jár.

Barátok közt magazinban ajándék BK-hűtőmágnes.
A Bravo Girl-ben 9 db-os hajszett csomag van! (Egy tokban két nagyobb gumi, két kisebb, két vékony, két kis csat, és egy karkötő!) Én zöldet, rózsaszint és fehéret láttam!
Csak a képen látom én is, de nekem nagyon papirnak tűnik.
Sada
Ez a 3-4 filteres teafilter tartó engem is érdekelne. Miből van ez? Fémből? Papírból? Én nem bírom kinézni a képről! Te tudsz többet?
CICAMICA
Az a teás doboz. A filtertartó más.
Lásd itt, a legfelső képen:
www.pickwick.hu
3-4 db filter fér bele.
Az a teás doboz. A filtertartó más.
Lásd itt, a legfelső képen:
www.pickwick.hu
3-4 db filter fér bele.
A PICKWICK-es doboz téglalap alakú és 48 filter van benne 3 féle íz.De a rokonságba láttam egy másfajtát is,az nagyobb.
Coop-ban a 250g Delikát ételízesítő mellé fűszertartó ajándékba.
ribizli
Én már láttam.4szögletes alakú és azt histzem 2 doboz pickwick fér bele.A családban már van ilyen távoli rokonoknál.

Én már láttam.4szögletes alakú és azt histzem 2 doboz pickwick fér bele.A családban már van ilyen távoli rokonoknál.

Milyen a PICKWICK teafiltertartó doboz? Még nem láttam sehol?