Még mindig ez a téma ?

" alt="

">

" alt="

">
Úgy tűnik begyűrűzött a Fórum is

" alt="

"> Kergülnek meg az emberek

" alt="

"> Hihetetlen ez a nagy önző irigység

" alt="

">
Az Auchan ezzel a leszabályozással kicsit öngólt is rúg, hogy pl. egy nap csak 2 blokkal lehet játszani. Vettem volna 10 db-t is pl. halból, mert szeretjük. Így nem vettem csak 2-t, de volt, hogy elfeledkeztem és 1-el többet vettem, az a pályázat bukta. Mivel messze van az Auchan, így ritkán megyek. Inkább azzal kéne foglalkozni, más játéknál is téma volt, hogy férjezett nevén is játszik valaki pluszba, ez viszont konkrétan le van írva szinte mindenhol és győri játéknál ez a helyzet áll fenn többször.
A zirigység rooooosssz pár emberből az '"beszél"...
Amikor én ezelőtt sok évvel csatlakoztam a csoporthoz, sokat olvasgattam a hozzászólásokat. Akkor még nem volt mit írnom, olyan nagyon sok most sincs, mert nem játszom nagyon sok blokkal. De arra nagyon jól emlékszem, hogy rengetegen írták, hogy ezt-azt nyertek, és utána vigyorgó fej társaságában, hogy talált blokkal. Én sem hagyom ott a blokkokat, amit találok, sőt, tudatosan olyan bevásárlókocsit választok, ha tehetem, amiben látok blokkot. Azt hazaviszem, és ha van rajta valami pályázathoz való árucikk, akkor bizony feltöltöm. Nyertem is már kisebb-nagyobb dolgokat. Akkor ez még nem volt bűn, csak most lett az? Olyannyira, hogy fel is kell rá hívni a szervezők figyelmét?
Jó pár éve auchanos blokkal is nyertünk, azt a blokkot cseréltem, és eszembe sem jutott, hogy ne használjam a kártyámat. Mégsem volt belőle gondja a cserepartneremnek. De ezt jó tudni, hogy az Auchan azóta kikötötte, hogy csak sajáttal lehet nyerni.
Ennek a történetnek már akkora feneke van, hogy kirakós römit lehet rajta játszani. Nem kell annyira parázni, tart még pár hétig a játék, és elég nagy az esély a nyerésre. A talált blokkoktól meg nem kell félni, nem hagynak ott olyan sokat, a tescos kocsik szinte mindig üresek újabban.Legfeljebb a pénztárosok nyúlják le.
Vágási...
Te írtad vessék össze a cc kártyát s ha nem a nevében van az kuka..
Erre írtam hogy így f..g..a kiskártýák miatt..
De ez az egész már csak fingreszelés
Nincs egy vizipisztolyotok cserére? Hagyd má' abba. 😁
Das Játékszabály:
"2.3. A sorsolásból kizárásra kerül, de a továbbiakban a Játékban és a következő sorsoláson részt vehet a Játékszabályzatban meghatározott feltételek fennállása esetén az a Játékos, aki:
...
...
c) harmadik fél nevében vesz részt a Játékban"
Tehát aki egyszer bukik, abból a sorsolásból kimarad, de mivel biztosan tanult az esetből és jó útra tért, a következő sorsoláson nyerhet. (Ezt anyokának (is) üzenem: "Tudok róla, hogy valakinél egyik héten találtak szabályszegést és elutasították a palyázatát, de rákövetkező héten nyerhetett..." Itt konKÉRTan ez figyel a jsz-ban.)
Für sada: Tehát ki KELL zárni az adott sorsolásból. Na.
Igen, vannak extra (mini) Tesco klubkártyák és ugye bárkinek oda tudjuk adni elektromosan is a CC kártyánkat. Nem feltétlenül családtagoknak. De akkor is ott figyel a "harmadik fél" kitétel. Jó lenne, ha ezt tisztáznák, akár jsz-módosítással is. Ha a "társkártyák" okán nem vizsgálják azt, hogy kié a CC, mert szerintük ez nem "harmadik fél" kategória akkor ezzel a blokkgyűjtésnek utat engednek.
Persze nyilván van, aki jóhiszeműen járt el, mert tényleg ő vásárolt, csak anyuka CC kártyájával, majd bepáHázta a blokkot a saját nevére, ez oké.
Még valami:
Nem értek egyet azzal, hogy "csak" azokat kell büntetni, akinek heti 8-10 páHázata van más-más CC számmal. Ha (ismétlem: ha) más CC száma kimeríti a "harmadik fél" kitételt, akkor már az első alkalommal is büntetni kell, azaz ki kell zárni.
Gondoljunk bele: jön be a határon Elkövető Károly az AAA-111 frsz-ú dudúval, azt mondja, hogy nincs semmi elvámolnivalója, majd megtalálom a kárpitban a Mona Lisát. Hagyjam elmenni, mert először/egyszer csinálta? Majd jön két nap múlva is a BBB-222 frsz-ú verdával, megint nem jelent be semmit, de mégis előkerül a csomagtartóból a Frigyláda. Áhh, ez csak a második eset, hadd menjen?
Nem. Aki vét a szabályok ellen az bukta. Először is, másodjára is, mindig.
De még egyszer mondom (írom): tisztázni kellene a harmadik fél fogalmát.
Amit pedig azt illeti, amit sada írt ("Sokat vásárolsz, kp-vel fizetsz, nem feltétlen használod a hűségkártyákat és játszol a klán több tagjának (fiad, anyukád, ex nejed, stb..) a nevében. Egy kívülálló hogy különböztet meg egy gyűjtögetőtől?"), nos erre nem tudok mit reagálni. Ha így közelítjük meg a dolgokat, akkor azt is csalónak lehet bélyegezni, aki mindent normálisan csinált. Hozzáteszem, készpénzzel nem fizetek sehol és mindig csippant(at)ok kártyát a bótokban, kivéve akkor, ha nincs értelme, mert nem kapok kedvezményt oder pontokat vagy mert nicns kártya (pl. az Aldinál).
A Pennyben pl. többször vásároltam bankkártyával de Penny csippantás nélkül, hogy be tudjam páHázni a blokkot a nagyfiJam, Anyukám vagy épp' Sárkányka nevére. Ami persze valóban úgy is tűnhet, hogy találtam a blokkot (most ne nézzük azt, hogy a saját bankkártyámmal fizettem). De ezt most hagyjuk is, ez a téma a CC-ra van kihegyezve.
Csak akkor derülhet ki, hogy hogyan áll hozzá a Tesco, ha ténylegesen tudunk olyan esetről, amikor talált CC-os blokkal törPénő páHázatot helyben hagytak. Illetve akkor is fény derül az igazságra, ha meginterjúvoljuk a Tesco-t, akik ÉRDEMBEN válaszolnak és/vagy jsz-t módosítanak.
Ennyi. Hamarosan kezdődik a Real meccs. És sül a Feliciana pizzám is, most vettem hármat a Tesco-ban, hogy elérjem a 8.000,- Ft-ot. De mire a kasszához értem, 10.000 lött belŰle...
Na Daninak csörren a pénz a zsebében pörög az oldal. 😁
Csak úgy általánosságban: Szerintem szigorúbban kellene ellenőrizni a nyerteseket.
Szerintetek tényleg mindent ellenőriznek? Oké, megnézik a nyertes blokkot, de azt is általában elég fotón beküldeni...
Mi van a kizárt játékosokkal? Vagy az egy háztartással?
Ennek hogy néznek utána?
Én is szétosztottam anno a kis CC kulcstartókat, vagy miket, de szerintem azok már nincsenek meg.
Egyébként az Auchan is adott a normál plasztik kártya mellé egy kisebbet.
"a jsz. szerint kizárást kellene, hogy vonjon maga után"
Nem. Csak lehetőség van rá.
"A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a ... Játékosokat időszakosan vagy véglegesen kizárja a Játékból"
Pityesz76
Szerintem teljesen neked van igazad (és ezt el is felejtettem, pedig nekünk is van!!!!).
A tesco clubcard a legelején beregisztrálóknál adott egy nagy kártyát a tulajdonosnak és 3 picit a családtagoknak (ismétlem 3-at!!!!), nálunk a nagylányomnál is van egy (akinek már teljesen más a családneve mint nekem, férjemnek) náluk ha a tizenéves tini unokám használja a cc-t és bepályázzák kizárják ????
Gabinál van a lényeg!!! Annak akinek heti 8 pályázata van más-más cc számmal, na azt zárják ki...
De amúgy pedig teljesen felesleges vita!
Tudok róla, hogy valakinél egyik héten találtak szabályszegést és elutasították a palyázatát, de rákövetkező héten nyerhetett...
Ugyan miért is, ha a szabalyszegés a jsz. szerint kizárást kellene, hogy vinjon maga után ?!
Szóval minden szervező más és más, legtöbbször a saját szabalyzatukkal sincsenek tisztában!
(Példának ott van a Szentkirályi, ahol 1 ember 1 nyereményre volt jogosult és 2x csinálták meg, hogy a heti nyertes napi nyertesként is szerepelt... Már az ellenőrzés után voltak fent a nvek...)
pityesz76
Erről már teljesen el is feledkeztem, hogy általában társkártyákat használunk (Auchan, Tesco,. ). Ez alapján tényleg nem lehet eldönteni, ki vásárolt.
Hisz az volt a szöveg, h gyűjtsétek együtt a pontokat.
Szerintem a dm-ben meg a Coop-ban is van ilyen.
Vágási Feri
Sokat vásárolsz, kp-vel fizetsz, nem feltétlen használod a hűségkártyákat és játszol a klán több tagjának (fiad, anyukád, ex nejed, stb..) a nevében.
Egy kívülálló hogy különböztet meg egy gyűjtögetőtől?
Sehogy.
robbe77
Jó duma, de gyakorlatilag ellenőrizhetetlen.
Adott egy közösség (család, munkahely, kolesz, stb..).
Ugyanazt az IP-t használják.
Döntse el vki, hogy valóban Gipsz Jakab pötyögte be az adatokat a saját kis kacsójával, vagy a közösség másik tagja adta meg az adatait a játék regisztrációjakor. (Azonkívül nem nagy trükk mindig váltogatni az IP-t.)
Bevezethetnek sokféle korlátozást (pl. hűségkártya, bankkártya, stb. névazonosság), de ezzel a jó szándékú vásárlóknak épp úgy megnehezítik a részvételt a játékban, mint azoknak, akik gyűjtött blokkokkal játszanak.
Ami valóban megnehezíti az idegen blokk felhasználását, az a blokk tartalmának meghatározása:
Min. összeg, több játékos termék, min. összeg + adott termék, stb.
"A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a hibás vagy nem valós Pályázatokat küldő,
nem szabályosan, nem a Játék szellemével összeegyeztethető módon, illetve nem a
megengedett eszközökkel részt vevő, és így a maga számára jogtalan előnyöket szerző
(például több e-mail címmel vesz részt a Játékban, csapatban játszik, vagy nem a Játékban
részt vevő termékek vásárlását igazoló blokkal pályázik stb.) Játékosokat időszakosan vagy
véglegesen kizárja a Játékból, továbbá számukra a nyeremény átadását megtagadni jogosult." Ez csak a Kinder-ből van másolva, de ez mindegyik szabályzatban benne szokott lenni.
Másképp van fogalmazva ugyan, de szerintem ugyanazt takarja. Ha te családtag, barát, munkatárs, stb nevén játszol 1 emberként, simán kimeríti azt a részt, hogy több e-mail címmel játszol, vagy azt hogy csapatban. Mérlegelés kérdése. Lenne. Ha bárki foglalkozna vele.
Minden azon múlik, hogy a Tesco hogyan áll hozzá.
Lehet, hogy nagy ívben lesz@rja, csak pörögjön a játék. (Sanszos, hogy így lesz.) Így aztán mehet a blokkvadászat...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy az első 700 Nyertes Zsuzsa közül hány játékos páHázott talált blokkal, azon belül is olyannal, amin vala CC szám.
Az viszont asszem benne van a jsz-ban, hogy ha TeszkÁó dógozó vásárolt, azzal a blokkal nem lehet pályázni. (Rajta van a dolgozói szám vagy valami ilyesmi.)
...
De venne van az, kizárásra kerül, ha valaki harmadik fél nevében játszik.
Ez olyan, mint az autós kártyában a Lola-T, mindent visz.
Te pályáztál, ellenben dr. Éber Tamás főjegyellenőr nevén van a CC = bukta. Kész. Vége.
Pontosan ezért nem kell beleírni a Clubcard dógot. (Persze jobb lenne, ha mégis beleírták volna, ezt aláírtam már többször.)
Nem fogok/fogunk több kártyát csináltatni. Ha konkrétan le van írva a szabályzatban mint az auchanos játéknál, akkor a nevemen mennek be a pályázatok. A tescos játéknál mivel nincsen beleírva, hogy családon belül (vagy akár munkatárs kártyájával pl a kedvezmények miatt) lecsippantott kártyával nem regisztrálhat valaki a nála lévő saját blokkal, addig szerintem azt el kell fogadniuk.
Ha valaki viszont egy héten feltölt 20 blokkot, abból pl 10 különböző clubcard használatával, na szerintem itt kéne megkérdezni, hogy de hogyan? és itt a pályázónak kellene bizonyítani a játékszabályzatra hivatkozva.
Persze még mindig azt mondom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy így belemennek az ellenőrzésbe. Jó lenne, de nem fognak.
Ott hibádzik elsősorban amit írsz, hogy egyetlen árva szó nincs az egész játékszabályzatban a Clubcard-ról. Tehát ez a vita itt tök fölösleges, mert így ugyanolyan játék mint bármelyik más, amikor a játékosok döntő többsége nem csak a saját nevében játszik, illetve ha talál 1-1 kósza blokkot a kosarában, akkor biza bepályázza. Nem kell ezt ennyire túlgondolni. Az Auchan játékot tényleg felesleges idehozni, mert ott benne van feketén-fehéren az a tétel, amit a Tesco-nál hiányolsz(mellesleg az Unio Coop-os játéknál is detto ez a helyzet.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások