Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 296 / 511 oldal |
?
blabla! Köszönöm, megpróbálom felhívni őket, az általad megadott számon.
A kispesti Intersparban láttam ma Tibicsokis ajándékcsomagot 1150 Ft-ért. Egy elég csúnyácska bögrébe van állítva egy tábla és két szelet Tibi csoki.
Írhattam volna az "ingyenes dolgok" topikba is, de inkább ide passzol. Ha összeadjuk csokik árát, kiderül, hogy igencsak drágán adják el az elfekvő bögrekészletüket.
Írhattam volna az "ingyenes dolgok" topikba is, de inkább ide passzol. Ha összeadjuk csokik árát, kiderül, hogy igencsak drágán adják el az elfekvő bögrekészletüket.
Igérem, ha találok kifejezetten férfiaknak szóló nyereményjátékot, azt is beírom!
diszkrimináció....
bednarik
A játékban minden magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgárságú NŐ !!! jogosult részt venni.
A játékban minden magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött magyar állampolgárságú NŐ !!! jogosult részt venni.
Elegem van a hülye nyeremény játékokból,hülye nyereményekkel.
http://www.egyhetharmasban.hu/
NYerj álomnyaralást
és hivd meg két barátnödet is!
Hát egyet még eltudok vinni, de kettőt hogyan vigyek el,föleg úgy hogy a feleségem ne tudja meg?

http://www.egyhetharmasban.hu/
NYerj álomnyaralást
és hivd meg két barátnödet is!
Hát egyet még eltudok vinni, de kettőt hogyan vigyek el,föleg úgy hogy a feleségem ne tudja meg?

Fáreó, én már felhívtam a postai illetékesek figyelmét erre a honlapra, nagyon remélem, hogy olvassák is!! És talán tesznek is valamit!
Szintén van ilyen tapasztalatom, hogy beküldtem borítékot megfelelő vonalkódokkal, de a beérkezettek közötti adatbázisban nem találnak
És ugyancsak nem kapom a Reggelt, pedig én is kértem. 
Szintén van ilyen tapasztalatom, hogy beküldtem borítékot megfelelő vonalkódokkal, de a beérkezettek közötti adatbázisban nem találnak
És ugyancsak nem kapom a Reggelt, pedig én is kértem. 
Ami, nekem is volt hasonló problémám, hívd fel a 469-5000 számon Hornai Juditot.
Fáreó,
azt ígérték a Reggelesek, hogy 10 napon belül elkezdik az ingyenes szám kézbesítését.
Én okt. 23-án kértem és nov. 3-tól hozzák.
Talán a barátod más körzetben lakik.
azt ígérték a Reggelesek, hogy 10 napon belül elkezdik az ingyenes szám kézbesítését.
Én okt. 23-án kértem és nov. 3-tól hozzák.
Talán a barátod más körzetben lakik.
melyik címre irtál?
Én nem vagyok se éttermes, se kocsmáros mégis gyűjtöttem nyáron a borsodi címkéket. Meglepetésemre nyertem egy borsodi söröskorsót, amit a mai napig nem kaptam meg. Info vonalon azt mondták kicsit csúsznak, de szeptember végéig mindenki megkapja a nyereményét. Hát én nem... Írtam emailt is mostanában, de még csak nem is válaszoltak.....
Reggel című újság hozzám se érkezett meg,pedig már több mint 1 hete kértem egy heti ingyenes olvasást.
Viszont a barátomnak is megrendeltem és ő kapott!
Ki érti ezt???
Viszont a barátomnak is megrendeltem és ő kapott!
Ki érti ezt???

A minap telcsiztem a Complettának,mert nem találtam a nevem a nyerteslistában,de olvastam, más fórumos is akadt,aki nem volt rajta,és mégis kapott váratlanúl ajándékot.
Rossz hírem van a nyerteslistában ők se találtak meg ,de azért tovább kérdezgettem,hogy csészealjat se nyertem,mert arra is küldtem be. pályázatot? Hűledezésemre közölték,hogy a beérkezett levelek között sincs 1 küldeményem se! Hát ez marha jó!
Már megint a "kedves posta"!
Azért cseréltem,nagynehezen itt a fórumon,hogy a postások ellopják,megdészmálják a játékos borítékaimat,nem is beszélve a postaköltségről! Borzasztó!!!
Nagyon dühös vagyok,és ez már nem az első eset,1 cigis játéknál is eltünt a küldeményem,meg a múltkori,vagy 20-30 db Darlingos beküldésből 1 se érkezett be hozzájuk! Pedig fehér borítékban küldtem és,48-as bélyegekkel! A fene se érti ezt,mikor szarkálkodnak ezek az átkozott postai jómadarak!
És még ki tudja hány játéknál,ahol nem ellenőrizhető,hogy egyáltalán megérkezik e oda? Pl. a mostani Chios is,arra is nagyon sokat küldtem már,szinte,majdnem naponta,lehet azok is nevet+gazdát cserélnek útközben?
Rossz hírem van a nyerteslistában ők se találtak meg ,de azért tovább kérdezgettem,hogy csészealjat se nyertem,mert arra is küldtem be. pályázatot? Hűledezésemre közölték,hogy a beérkezett levelek között sincs 1 küldeményem se! Hát ez marha jó!
Már megint a "kedves posta"!
Azért cseréltem,nagynehezen itt a fórumon,hogy a postások ellopják,megdészmálják a játékos borítékaimat,nem is beszélve a postaköltségről! Borzasztó!!!
Nagyon dühös vagyok,és ez már nem az első eset,1 cigis játéknál is eltünt a küldeményem,meg a múltkori,vagy 20-30 db Darlingos beküldésből 1 se érkezett be hozzájuk! Pedig fehér borítékban küldtem és,48-as bélyegekkel! A fene se érti ezt,mikor szarkálkodnak ezek az átkozott postai jómadarak!
És még ki tudja hány játéknál,ahol nem ellenőrizhető,hogy egyáltalán megérkezik e oda? Pl. a mostani Chios is,arra is nagyon sokat küldtem már,szinte,majdnem naponta,lehet azok is nevet+gazdát cserélnek útközben?

kaje! hazudnak.. pl. a lányom is reklamált, aki ugye nem úr.. és ezen kívül tudok még legalább 2 esetet, egyébként engem válaszra se méltattak az első után. Ennyit a digitális izéikról..
Szept. 3-án adtam fel a Whiskasnak több ajándék-kupont a takaróknak megfelelő vonalkóddal. A mai napig nem kaptam meg, pedig ez garantált ajándék lett volna. Ti megkaptátok?
Szia bocsi akkor én néztem el igy már megvan a szám
(20) 971-4172
Holnap felhívom őket
(20) 971-4172
Holnap felhívom őket
Thiefman, ne bosszants!
Olyan pancser azért nem vagyok, hogy a közjegyzőt összetévesztem a forgalmazóval.
Mérgemben
megkerestem a zacskót.
Tehát: forgalmazza I.D.C. Hungária Rt.. 1145 Bp., Róna u. 207.
Egyébként tök mindegy, hogy honnan nem fognak válaszolni.
Olyan pancser azért nem vagyok, hogy a közjegyzőt összetévesztem a forgalmazóval.
Mérgemben
megkerestem a zacskót.
Tehát: forgalmazza I.D.C. Hungária Rt.. 1145 Bp., Róna u. 207.
Egyébként tök mindegy, hogy honnan nem fognak válaszolni.

3x telefonáltam, hogy nem kaptam meg a strandlabdát, de ők azt mondták, hogy már 2x kiküldték, de hozzám semmi sem érkezett! Kivel kell beszélni, hogy végre elküldjék?/TEFAL S.LABDA/
Utolsó megjegyzés A digitális fényképezés dióhéjban c. nyereménykönyvvel kapcsolatban. A mai reklamáló levelemre kapott válasz:
Kedves xy!
Önön kívül még egy úr jelezte nálunk, hogy nem kapta meg a nyereménykönyvet.
Nagyon sajnáljuk az esetet a posta helyett viszont nem tudjuk vállalni a
felelősséget. Nekünk sem tűnt el ezidáig semmi a postán, mivel azonban a
nyereménykönyveket nem ajánlva adtuk fel nem tudjuk számon kérni rajtuk.
Ez nem egy marketing fogás a részünkről hanem egy számunkra is igen
kellemetlen szituáció.Mi is igen felháborodtunk, és jeleztük a postának a
két nyereménykönyv meg nem érkezését, de közölték nem tudnak semmit sem
tenni az érdekünkben, a nem ajánlott küldeményeket nem ikatatják a
nyilvántartásban.
Nem célom a mutogatás, csak azt kérem értse meg, hogy ebben a helyzetben nem
igen tudok mit tenni. Nyereménykönyvet többet nem küldhetek, így csak
sajnálatomat tudom tolmácsolni. Remélem ez nem veszi el teljesen a kedvét a
nyereményjátékoktól.
Tisztelettel:
Polló Anna
Lilium Konzultáns Kft., 2089 Telki, Völgy u. 17-19. tel/fax: 06 26 372 414
Kedves xy!
Önön kívül még egy úr jelezte nálunk, hogy nem kapta meg a nyereménykönyvet.
Nagyon sajnáljuk az esetet a posta helyett viszont nem tudjuk vállalni a
felelősséget. Nekünk sem tűnt el ezidáig semmi a postán, mivel azonban a
nyereménykönyveket nem ajánlva adtuk fel nem tudjuk számon kérni rajtuk.
Ez nem egy marketing fogás a részünkről hanem egy számunkra is igen
kellemetlen szituáció.Mi is igen felháborodtunk, és jeleztük a postának a
két nyereménykönyv meg nem érkezését, de közölték nem tudnak semmit sem
tenni az érdekünkben, a nem ajánlott küldeményeket nem ikatatják a
nyilvántartásban.
Nem célom a mutogatás, csak azt kérem értse meg, hogy ebben a helyzetben nem
igen tudok mit tenni. Nyereménykönyvet többet nem küldhetek, így csak
sajnálatomat tudom tolmácsolni. Remélem ez nem veszi el teljesen a kedvét a
nyereményjátékoktól.
Tisztelettel:
Polló Anna
Lilium Konzultáns Kft., 2089 Telki, Völgy u. 17-19. tel/fax: 06 26 372 414