Amit a Maggi ízvarázshoz adnak mágneses csipesz, annyira gagyi, hogy az már fáj. Semmit nem bír el a mágnes, még a legkisebb kéztörlőt sem, lepottyan. Maximum egy papírlapot tud megtartani a mágnes.
Ezt csak azért írom, hátha valakit érdekel.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 296 / 394 oldal |
Vettem filtertartós teát, műanyagból van egy kicsi dobozka, benne 3 különböző filterrel, ez van hozzá csomagolva a teásdobozhoz. Olyan típusú , mint egy cigis doboz csak persze kicsibe. A Pesti úti Tescoban volt
régiúj kriszta Hozzászólás - 2005. március 13. :: 20:23
Termékminta
http://www.mivilagunk.hu/dove/vege.jsp
Termékminta
http://www.mivilagunk.hu/dove/vege.jsp
Euro Parki Sparban Knorr Delikat-hoz sószóró jár.

Barátok közt magazinban ajándék BK-hűtőmágnes.
A Bravo Girl-ben 9 db-os hajszett csomag van! (Egy tokban két nagyobb gumi, két kisebb, két vékony, két kis csat, és egy karkötő!) Én zöldet, rózsaszint és fehéret láttam!
Csak a képen látom én is, de nekem nagyon papirnak tűnik.
Sada
Ez a 3-4 filteres teafilter tartó engem is érdekelne. Miből van ez? Fémből? Papírból? Én nem bírom kinézni a képről! Te tudsz többet?
CICAMICA
Az a teás doboz. A filtertartó más.
Lásd itt, a legfelső képen:
www.pickwick.hu
3-4 db filter fér bele.
Az a teás doboz. A filtertartó más.
Lásd itt, a legfelső képen:
www.pickwick.hu
3-4 db filter fér bele.
A PICKWICK-es doboz téglalap alakú és 48 filter van benne 3 féle íz.De a rokonságba láttam egy másfajtát is,az nagyobb.
Coop-ban a 250g Delikát ételízesítő mellé fűszertartó ajándékba.
ribizli
Én már láttam.4szögletes alakú és azt histzem 2 doboz pickwick fér bele.A családban már van ilyen távoli rokonoknál.

Én már láttam.4szögletes alakú és azt histzem 2 doboz pickwick fér bele.A családban már van ilyen távoli rokonoknál.

Milyen a PICKWICK teafiltertartó doboz? Még nem láttam sehol?
Sajnos a Kismamás hűtőmágnes csak előfizetőknek járt.
Smile, akkor te sem kaptad még meg ezek szerint 

Bár te még nem vagy lemaradva...

Bár te még nem vagy lemaradva...Hugi71! Én tegnap töltöttem ki.
Márc. 7-26.-ig a Rossmanban a 3 kg.-osTomi Kristályhoz, plüssrókát adnak! / 1449.-Ft/
Tescoban Kalinka vodkához tollat adnak.
Smile, neked küldtek? Mert én még valamikor januárban kitöltöttem, és azóta sem jött semmi 

gportal.hu/portal/minke oldalon az ingyenes dolgok között töltsd ki a kérdőívet. Tollat,zsírkrétát, vagy sapkát küldenek érte.