Sajnos a Kismamás hűtőmágnes csak előfizetőknek járt.
Smile, akkor te sem kaptad még meg ezek szerint

Bár te még nem vagy lemaradva...
Hugi71! Én tegnap töltöttem ki.
Márc. 7-26.-ig a Rossmanban a 3 kg.-osTomi Kristályhoz, plüssrókát adnak! / 1449.-Ft/
Tescoban Kalinka vodkához tollat adnak.
gportal.hu/portal/minke oldalon az ingyenes dolgok között töltsd ki a kérdőívet. Tollat,zsírkrétát, vagy sapkát küldenek érte.
CBA-ban Tomi Kristályhoz ajándék Vuk kazetta.
Március és április folyamán Dove termékek vásárlásakor különböző ajándékokkal kedveskednek:
http://www.lovedove.hu/index.php?pid=4
A Fogarasi úti Tescóban voltam:
3 CIF termék vásárlása esetén, melyből az egyiknek súrolószernek kell lennie - lehet választani 3 termékük közül. = konyhai zsíroldó, fürdőszobai tisztító, és valami újfajta tisztítószer
Szerintem holnap is lesznek.
2 AJAX termék vásárlása esetén jó minőségű Vileda szivacsot lehet kapni.
Rossmannban bizonyos akciós Dove termékekhez ingyen Freesia termék jár.
Ajándék PICKWICK teafiltertartó doboz!
2005. márciusának közepétől a PICKWICK gyümölcsízű tea ajándék filtertartó dobozzal kedveskedik a vásárlóknak. Minden filtertartó dobozban 3 ajándék teafilter van, különböző gyümölcsízekkel. A változatos színű filtertartó dobozok 4 fajta PICKWICK gyümölcsízű teához csomagolva találhatók: az őszibarackízű, az erdeigyümölcs-ízű, az eperízű és a citromízű teákhoz.
Keresse a boltokban a praktikus filtertartó dobozokat!
Veszprémi Tescoban Szofi promoció van (gondolom més Tescokban is):
2 szofihoz tollak fatartóban, 5 szofihoz Samsonite hátizsák!
Eri1
Ok, köszi, akkor valószínűleg csak előfizetőknek jár

Gomblyuk,
előfizető vagyok, és szerintem abban volt.
Először csak pici naptárnak néztem. Csodálkoztam is, hogy miért csak most adnak.

Tescoban a 3 literes vagy 3kg-os mosóporhoz 450 grammos persil sensitiv az ajándék.
Eri1
Biztos, hogy a Kismamában van a mágnes ? Én gyűjtöm a mágneseket, de abban az újságban nem találtam

Nők Lapja Konyha című újságban is van hűtőmágnes. ---- annak aki gyűjti.
Nem emlékszem, hogy beírta volna valaki, hogy a márciusi Kismama újságban Helen Harper naptáras hűtőmágnes van.

DM-ben akciós árú Libero,hozzá baba könyv ajándékba.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások