Családon belül...
Nos, lehet, hogy Tóth János nevére pályázik a felesége, akinek a nevén van a CC.
Kisorsolják, nyertes TJ, CC tulaj: TJ-né.
Ez még akár bele is férhetne, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy egy totál idegen TJ találta meg a blokkot... Erre az esély minimális, de előfordulhat...
Nem olyan nehéz CC kártyát igényelni, hipp-hopp megvan a családtagoknak is. És ha a férj nem is jár bótba', a feleség becsippant6ja a férj újdonsült kártyáját és akkor már minden rendben lesz a pályázattal, lehet a férj nevére beküdeni a blokkadatokat. Ennyi.
Itt a harmadik fél akkor is harmadik fél, ha családtag. Szerintem. Pontosan ezért kell(ene) fekete-fehér szabályokat alkotni, mint ahogyan az Auchan teszi.
És ezért kell mindenkinek saját kártya. Probléma megoldva.
Igazából nem tudom, hogy ellenőrizgetni fogják-e, az is lehet, hogy nem. Viszont családon belül előfordulhat pár cc kártya, de szerintem ha valaki pl 5-nél több féle cc kártyával pályázik azt nem hinném, hogy nagyon meg kéne magyarázni, mert nincsen mit.
Nálunk egy kártya van az én nevemen. A férjem nevére is ment be vele pályázat. Egyedül az Auchan bizalomkártyás játékoknál figyelem, hogy csak én pályázzak
"Nekem 3 páHázatom vala, nem nyertem."
Mindhárom saját CC-os, of kórsz... Nehogy valaki félreértse.
Ha valakit bepáHázol, akkor nyilván szólsz neki. Azt is mondod neki, hogy "Józsikám, nézd meg az elektromos leveleidet és kattints a linkre!". Ez nem lehet probléma.
Más kártyájával vásároltam, nem is feltéttlenül azért, hogy gyűjtsem neki a pontokat, hanem azért, hogy CC-áron tudjak vásárolgatni. Ilyen is előfordulhat, nekem van egy haverom, aki falra mászik a nyereményjátékoktól és a kártyáktól (Clubcard, SuperShop, Penny, Auchan Bizalom, egyik sincs neki) és elkérte a kártyámat, hogy vehessen a Tesco-ban CC-áron egy raklap Feliciana pizzát. (Ez egyéPként nagyon finom, mert kovászos a tésztája, én is sokat veszek/eszem.)
Tehát visszatérve a más kártyáját használtam mókára: A haverom fizetett 8.000,- Ft felett, de az én kártyámat használta. (Elküldtem neki elektromossssssssssan.) Bár ő vásárolt és fizetett mégis az én CC számom van a nyugtán. Ilyenkor felmerülhet, hogy ki jogosult páHázni: a vásárló vagy a CC tulaj. (Monnyuk a haverom biztos nem páHázna, de ez most lényegtelen.)
Végeredményben itt is az lesz a helyzet, mint a talált CC-os blokkoknál. Ha a haver páHázik, de lecsekkolják és az én nevem van a CC-hoz kötve akkor bukta. Azt biztosan nem fogja megcsinálni a Tesco, hogy egyenként vizsgálja annak lehetőségét, hogy a CC tulaj és a páHázó ismeri egymást és a CC tulaj hozzájárult ahhoz, hogy a kártyájával vásároljanak.
Tehát ha én találok egy CC-os blokkot és bepáHázom (a saját nevemre) az pont ugyan olyan bukta, mint amikor
- én vásárolok CC-dal de bepáHázom a tesómat, hogy neki is legyen má' egy esélye;
- az exnejem vásárol az én CC-ommal és ő páHázza be saját magát.
A CC használat miatt mindhárom esetre rá lehet húzni a "Harmadik fél nevében vett részt a Játékban" mókát.
Ellenben ha úgy sikerül vásárolnod, hogy nem használod a CC-ot (mert otthoL hagytad), akkor páHázhatsz bárki nevére vagy odaadhatod a blokkot másnak, hogy páHázzon. Abba biztosan nem kötnek bele, hogy esetleg a te bankkártyáddal törPént a fizetés de JóskaPista páHázott.
Más:
- az, hogy nincs rajta a teljes CC szám a blokkon az beszélgetésünk tárgya szempontjából irreleváns, a Tesco nyilván le tudja ellenőrizni
- a Tesconak valóban az az érdeke, hogy minél többen vásároljanak nagy értékben, ugyanakkor a figyelni(ük) kell a fair play-re is. Ezért írták bele a jsz-ba azt, amit írtak. Tényleg a Tesco-n fog múlni, hogy miként járnak el az ellenőrzésekkor. Ha veszik a fáradságot és lecsekkolják a hetente a 700 páHázatot, akkor szerintem lesz sok-sok pótnyertes.
- "önként lemond", hát, mondhatjuk így is, bár a legtöbben, akik otthagyják abba a hatalmas csoportba tartoznak, akik nagy ívben tojnak (bármilyen) nyereményjátékra. Ha pedig a (CC-os) blokkját bepáHázod, ott vagyunk, ahonnan elindultunk: Harmadik fél...
Ha a Tesco nem vizsgálja a CC-os vásárlásokat, akkor a blokkgyűjtők arathatnak. Nekem 3 páHázatom vala, nem nyertem.
Ami pedig azt illeti, hogy aki nyert talált CC-os blokkal, nyilván nem írja be, nos, ez sanszos. De tényleg nem lenne baj, ha valaki megtenné. Előfordulhat, hogy nyert valaki akár csak egy 5.000,- Ft-os utalványt. Vagy csak küldje meg nekem privátba', garantálom, hogy NEM adom ki az infót. Sem itt a Fórumon sem máshol. Egész egyszerűen csak érdekelne, hogy engedik-e a (CC-os) blokkgyűjtést vagy sem.
Ott 5000 a határ, de így van. Na ha valahol, ott tényleg nehéz nyerni emiatt.
Mint a Penny-nél, aki használja a kártyáját és 8000Ft-ért vásárol, automatikusan részt vesz és nyer a játékban, ha akar, ha nem.
Pityesz76, én nem konkrétan erre a pályázatra gondoltam, hanem úgy általánosságnak Másutt nem találkoztam olyannal, hogy vissza kell igazolni a játék után, hogy pályáztam. A telefonon felhívás sem annyira ritka, engem már értesítettek úgy, hogy hívtak. Nyilván ha nem kell megadni, akkor nem tudnak hívni.
Ilyen nagy hisztire nem emlékszem más pályázatnál, de lehet, hogy csak én nem találkoztam vele. A hozzáállásotokat (némely emberét) nem értem. A Tesconak baromira mindegy, hogy ki hagyja ott náluk azt a nem kevés pénzt, ami egy pályázathoz szükséges. Miért csinálna magának ilyen nagy munkát, hogy 700 blokkot átnézzen, összevesse a rendszerükben lévő nevekkel, számokkal?
A játékszabályban sincs benne, hogy mindenki csak a saját kártyájával játszhat. Nincs is a teljes kártyaszám a blokkon, csak az utolsó néhány számjegy. Ha valaki otthagyja a blokkját, az azt jelenti, hogy nem akar játszani, önként lemond az esetleges nyereményről. Szerintem ezt most nem sokan teszik, hiszen nem lehet minden egyes blokkot feltölteni, csak a 8 ezernél nagyobb összegűeket. De ha már ottmaradt az a blokk, akkor miért ne tölthetné fel valaki, aki veszi a fáradságot, hogy kikukázza, hazavigye, dolgozzon vele?
700 pályázatot át lehet nézni. De könyörgöm mit várunk egy ilyen csapattól még első napokban a linkekkel is gond volt?
folyt.. ha a nyereménxre jogosultság feltétele mutasd be a kártyád s az nálad van (mint a zósanél ) az ok.. de akkor visszatérünk az eredeti kérdéshez 700 pályázatot így át nézni

" alt="

">
1,hogy pályáznál más nevében, mikor a pályázat beküldésekor küld egy emailt arra kell rá kattintani, addig nem érvényes a pályázat

" alt="

">
2 hogy hívná fel, telefonszámot nem kell megadni?

" alt="

">
3 ... cc kártya, régen a plasztik kártához járt 3 "kicsi kulcstatróra rakható add oda valakinek gyűjtse neked a pontokat"
..nos... anno mikor fel cuccoltam a nagy faluba én a pici card lecsippantásával gyűjtöttem az otthoniaknak a pontyot... szóval nem az én nevemen van... de én vásároltam...tehát magam nevében nem pályázhatok.. a kérdakártyáaszámonematenevedenvanbuktad-ozóktól
kérdem ilyenkor hány éves a kapitány s kit küldjek el a z...ba??

" alt="

">
de ugyanez van az óchan nél is...
Jó akkor átfogalmazom, de szerintem mindenki értette mit akartam mondani nem a játékot a nyerést köti a kártya tulajához.
Az Auchan játékoknál sem kötelező a kártya használata.
Egyetlen kikötés van: HA bizalomkártyával történt a vásárlás, akkor csak a kártya tulajdonos nyerhet a blokkal.
Kinek kell a balhé a nyakába.
Értem én, én mindent értek, de azzal nem leszünk előrébb itt teleírunk 8 oldalt. Szólni kell nekik az Auchan kártyához köti a vásárlást, tegyék ők is. Nagyobb nyereménynél senki sem fogja beírni, más CC kártyás blokkal nyertem.
...
Ha talált blokkal nyersz bármilyen játékban, az nyilván csalás. Mert egyik jsz sem azt írja, hogy keresgélj blokkokat hanem azt, hogy vásárolj.
De ezt most hagyjuk.
Itt most konkrétan a CC-os vásárlásokról és a szabályértelmezésről van szó.
Aki nyer talált CC-os blokkal ÉS el is fogadták, az írja be. És itt vége lesz a történetnek.
Mert vkinek nem tetszik a CCt lehet nézik, lehet nem. Fel kell hívni rá a figyelmüket.
Nem itt kell szaporítani a szót nincs egyértelműen megfogalmazva mint az Auchannál az Auchan kártya használata. Írni kell nekik. Még jelentkezni kell önkéntes munkára végig nézni a listát. De erről már egy két hete volt szó. Minden sorsolás után ez lesz?????
Írjatok már a Tesconak nézze már meg a CCt is. Azt kész, mert minden héten ez lesz. Aztán még egy kérdés aki a mosternél meg keksznél, meg kindernél, meg akárminél más nevére tölt pályázatot az nem csalás? 🤔
Szó nem volt arról, hogy bárkit is köteleznének arra, hogy feltöltse a blokkot. Rengetegen tojnak az egészre és kidobják a blokkot, a Tesco-ból kifelé menet vagy otthon. Vagy simán otthagyják a bevásárlókocsikban. Az én ismeretségi köröm kb 95 %-a nem foglalkozik a nyereményjátékokkal.
Ha nincs CC, akkor az páHázik, aki akar. Nagyika odaadhaSSa'ja zunokának. Amiről én sprehhelek, azok a CC-os mutatványok.
Harmadik fél: Nos, valóban, akár úgy is lehet értelmezni. Egy jogász biztosan megmondaná, hogy jelen esetben mit takar ez a kifejezés. Gondolom, a Tesco jsz megalkotói tudják, hogy mit akartak ezzel elérni. Nem lenne Bay Éva, ha tisztáznák...
Viszont azt nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki úgy páHázzon be valakit, hogy az nem tud róla.
"Figyelj Józsi, van egy blokkom, bepáHázlak, ha nyersz, szólj és intézzük. Ja, és a fele nyeremény az enyém!" Ezt tudom elképzelni.
De azt, hogy bepáHázod egy olyan ember nevére, akit már 10 éve nem láttál és amikor kap egy e-mailt, akkor visszaír a Tesco-nak, hogy "Mi a lóf@sz ez?", nos ez eléggé életszerűtlen. Ha páHázunk is más nevére, azt ismerjük és tudatjuk vele, hogy mi a helyzet.
Na mindegy, kíváncsi leszek, hogy elfogadják-e a talált, CC-os blokkot. Ha valaki talált, CC-os blokkal nyer és beírja, pontot tesz az ügy végére.
Amúgy csak nekem fura, hogy emberek otthagyják/eldobják a blokkjaikat még a boltban, vagy annak környékén? Oké, ha egy kiflit veszel, minek az, de ha több dolgot, közel tízezerért... És mi van, ha becsipogsz az ajtónál? Mehetsz vissza a blokkodért, amit vagy megtalálsz, vagy nem. Közben izzadsz mint a ló, mert a hátadon érzed a biztonsági őr tekintetét, mint valami bűnöző. 😅 Hát, én ebből nem kérek, játék ide vagy oda, én haza szoktam vinni a blokkjaimat.
Plusz ha valami cserélhető dolgot veszel, pl. ruhát. Annak is érdemes megőrizni a blokkját.
Úgyhogy végül is nem hiszem, olyan sok kósza blokk lenne a Tescos játékon. De azért jó lett volna a CC ellenőrzése is...
Az Aldis játék viszont... Nem is értem...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások